Lütfen yadırgamayın asla derdim ben de :(

Kargoyu teslim almayın.
Güvenlik, apartman görevlisi var ise onlarada bilgi verin siz yokken kargoyu kesinlikle teslim almasınlar.
Birşey yapabileceklerini sanmam. Neyin cayma bedelli, sözleşme yok birşey yok. Almaktan vazgeçtiniz en doğal hakkınız.

Benide aynı şekilde aradılar mesaj attılar, kargoya vereceksiniz dediler güya telefonun bilmem neyini ödemesini, bende zaten asla inanmadım sert sert konuştum ve ben bir kargo şirketine sorayım dedim, karşıdaki kadın dı kapattı hemen.. zaten kadının konuşmasıda nasıl desem mahalle ağzıydı..

Hayır PTT ye yollanmış kod geldi bana adınıza kargolanmış diye..
Direk polise sikayet edin bende internetten birsey siparis verdim sonra cok ucuz geldi araştırdım birsürü sikayet vardi krem yolluyolarmis 400tl alip bende kargo gelince ürünü acip odemek istedim kargo kabul etmedi iade istedim sonra aradılar tekrar gondercem 2 kati oara oduceksin dedi bende polise verdim numaranizi dolandirici oldugunuzu dedim direk engelledller beni

Bizi de saglik sigortasi icin aramislardi neymis taahhudumuz bitiyormus yenilememiz gerekiyormus ne zaman nereye taahhüd etmişiz ses kaydi ya da belge gönderin diyince kapattilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…