Lütfen yadırgamayın asla derdim ben de :(

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.843
4.376
Merhaba arkadaşlar,
Televizyonlarda gördüğümde “ne kadar saf cahil hatta kafasız” dediğim bile oldu,şu dolandırıcılara kananlara :KK43:
Geçen hafta ben de zulalarına düştüm maalesef ama okuyunca hak vereceksiniz,basiretim kapandı falan demeyeceğim aksine gayet mantıklı düşündüm ve inandım..
Neyse geçen haftalarda bana mesaj geldi bikaç defa aralıklarla “yaptığınız kargo alışverişleri sebebiyle 3200 TL lik telefon kazandınız” yazıyordu alttada link..Tabiiki hiç önemsemedim tıklamadım bile linke..reklam amaçlı ya da dolandırıcı olduklarını düşündüm hep..
En son cuma günü direkt bir arama geldi,5-6 defa İstanbul alan kodlu,ben de bi kitap firmasından sipariş verdiğim için onlar arıyor olabilir diye açtım,bana aynen şöyle dediler “Daha önce 3300 liraya aldığınız Samsung televizyon sebebiyle çekilişimize girmeye hak kazandınız,Türkiye genelinde yapılan tanıtım kaynakli bu çekilişte siz de seçildiniz size Samsung s7 telefon yollayacağız sadece 119 lira vergi ödemesi yapacaksınız sonra telefonu alıp kullanacaksınız” dedi :KK43: Daha önce gerçekten böyle bir tv aldık televizyonun aldığımız fiyatını da söyledi,ben sorunca,hatta o zaman avm de çekiliş yapılmıştı ve biz bulaşık makinası kazanmıştık :KK43: bu da onun gibi düşündüm :KK43: Gerçekten saf biri değilim uyanık biriyim yani öyle sanırdım :KK43: Neyse eşime sorayım dedim yarım saat sonra ararız dedi,eşimle görüştüm eşim de “bulaşık kazanmıştık iyi oldu,bu da onun gibi bişeydir,120 lira çok değil,göndersinler” dedi.Beni aradılar tamam yollayın dedim,Sizi açık adres almak için bir daha arayacağız dediler.
Pazartesi bi daha aradılar kargoyu yollayacağız haberiniz olsun diye ben de haftasonu araya girince epey araştırdım (Samsung Mağazalarından ve operatörümden böyle bir kampanya tarzında bişey yapıp yapmadıklarını sordum,çünkü kargoyu almazsam faturama yansıyacak dediler) ve kargoyu yollamayın almayacağım dedim ses kaydınız var onaylamıştınız alırım dediniz,yollayacağız ve almazsanız 449 lira cayma bedeli vereceksiniz dediler..Yine inandırıcı gelmedi sonuçta bi taahhüt bi imza vs yok,mümkün değil diyorum ama ya doğruysa da diyorum :KK43:
Avukat arkadaşlar varsa bi akıl verin,119 TL verip almak mantıklı mı ?Aksi durumda 449 ödeme zorunluluğum olur mu? 120 liram elbette çöpe gidecek ama diğer meblağ daha büyük..Amaçları da göz korkutmak beceriyorlar da..
Ki o numarayı bile internete yazınca binlerce şikayet çıkıyor,pakette su salatalık oje tarzı aptal saptal şeyler çıkıyormuş :KK43:
Şuan acayip aptal hissediyorum ama dediğim gibi o alışverişi yaptığımız için ve gerçekten daha önce o alışveriş sebebiyle çekilişten bulaşık makinası kazanmamız sebebiyle inandım,yoksa asla konuşturmazdım bile :KK43:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Televizyonlarda gördüğümde “ne kadar saf cahil hatta kafasız” dediğim bile oldu,şu dolandırıcılara kananlara :KK43:
Geçen hafta ben de zulalarına düştüm maalesef ama okuyunca hak vereceksiniz,basiretim kapandı falan demeyeceğim aksine gayet mantıklı düşündüm ve inandım..
Neyse geçen haftalarda bana mesaj geldi bikaç defa aralıklarla “yaptığınız kargo alışverişleri sebebiyle 3200 TL lik telefon kazandınız” yazıyordu alttaki link..Tabiiki hiç önemsemedim tıklamadım bile linke..reklam amaçlı ya da dolandırıcı olduklarını düşündüm hep..
En son cuma günü direkt bir arama geldi,5-6 defa İstanbul alan kodlu,ben de bi kitap firmasından sipariş verdiğim için onlar arıyor olabilir diye açtım,bana aynen şöyle dediler “Daha önce 3300 liraya aldığınız Samsung televizyon sebebiyle çekilişimize girmeye hak kazandınız,Türkiye genelinde yapılan tanıtım kaynakli bu çekilişte siz de seçildiniz size Samsung s7 yollayacağız sadece 119 lira vergi ödemesi yapacaksınız sonra telefonu alıp kullanacaksınız” dedi :KK43: Daha önce gerçekten böyle bir tv aldık fiyat da doğru,hatta o zaman avm de çekiliş yapmıştı ve biz bulaşık makinası kazanmıştık :KK43: bu da onun gibi düşündüm :KK43: Gerçekten saf biri değilim uyanık biriyim yani öyle sanırdım :KK43:
Pazartesi bi daha aradılar kargoyu yollayacağız haberiniz olsun diye ben de haftasonu araya girince epey araştırdım (Samsung Mağazalarından ve operatörümden böyle bir kampanya tarzında bişey yapıp yapmadıklarını sordum,çünkü kargoyu almazsam faturama yansıyacak dediler) ve kargoyu yollamayın almayacağım dedim ses kaydınız var onaylamıştınız alırım dediniz,yollayacağız ve almazsanız 449 lira cayma bedeli vereceksiniz dediler..Yine inandırıcı gelmedi sonuçta bi taahhüt bi imza vs yok,mümkün değil diyorum ama ya doğruysa da diyorum :KK43:
Avukat arkadaşlar varsa bi akıl verin,119 TL verip almak mantıklı mı ?Aks durumda 449 ödeme zorunluluğum olur mu?
Ki o numarayı bile internete yazınca binlerce şikayet çıkıyor,pakette su salatalık oje tarzı aptal saptal şeyler çıkıyormuş :KK43:
Şuan acayip aptal hissediyorum ama dediğim gibi o alışverişi yaptığımız için ve gerçekten daha önce o alışveriş sebebiyle bulaşık makinası kazanmamız sebebiyle inandım,yoksa asla konuşturmazdım bile :KK43:
Paraödedinizmi

Merhaba arkadaşlar,
Neyse geçen haftalarda bana mesaj geldi bikaç defa aralıklarla “yaptığınız kargo alışverişleri sebebiyle 3200 TL lik telefon kazandınız” yazıyordu alttada link..Tabiiki hiç önemsemedim tıklamadım bile linke..reklam amaçlı ya da dolandırıcı olduklarını düşündüm hep..
En son cuma günü direkt bir arama geldi,5-6 defa İstanbul alan kodlu,ben de bi kitap firmasından sipariş verdiğim için onlar arıyor olabilir diye açtım,bana aynen şöyle dediler “Daha önce 3300 liraya aldığınız Samsung televizyon sebebiyle çekilişimize girmeye hak kazandınız,Türkiye genelinde yapılan tanıtım kaynakli bu çekilişte siz de seçildiniz size Samsung s7 telefon yollayacağız sadece 119 lira vergi ödemesi yapacaksınız sonra telefonu alıp kullanacaksınız” dedi :KK43: Daha önce gerçekten böyle bir tv aldık televizyonun aldığımız fiyatını da söyledi,ben sorunca,hatta o zaman avm de çekiliş yapılmıştı ve biz bulaşık makinası kazanmıştık :KK43: bu da onun gibi düşündüm :KK43: Gerçekten saf biri değilim uyanık biriyim yani öyle sanırdım :KK43: Neyse eşime sorayım dedim yarım saat sonra ararız dedi,eşimle görüştüm eşim de “bulaşık kazanmıştık iyi oldu,bu da onun gibi bişeydir,120 lira çok değil,göndersinler” dedi.Beni aradılar tamam yollayın dedim,Sizi açık adres almak için bir daha arayacağız dediler.
Avukat arkadaşlar varsa bi akıl verin,119 TL verip almak mantıklı mı ?Aksi durumda 449 ödeme zorunluluğum olur mu? 120 liram elbette çöpe gidecek ama diğer meblağ daha büyük..Amaçları da göz korkutmak beceriyorlar da..
Şuan acayip aptal hissediyorum ama dediğim gibi o alışverişi yaptığımız için ve gerçekten daha önce o alışveriş sebebiyle çekilişten bulaşık makinası kazanmamız sebebiyle inandım,yoksa asla konuşturmazdım bile :KK43:
Direkt polise basvurun savciliga gidin ..

Dünyanın bir çok ülkesinde yaptığın alışverişten 14 gün içinde hiç bir neden göstermeden vazgeçme hakkı var her hangi bir yere imzada atmamissiniz.yeniden aradiklarinda avukatinizla görüştüğünuzu ve bunu yapmaya haklarının olmadığını bildiğinizi söyleyin. Bu şekilde rahatsızlık vermeye devam ederlerse savcılığa başvuracağınizi söyleyip kapatın telefonu. Ses tonunu kendinden emin olsun.

Sakın korkmayın aynı şeyi babamada yaptılar benim babamda 50kez bu şekilde dolandırıldı ama doymuyor seviyor dolandırılmayı ıphone yollucaz dediler oda inanmış yollayın demiş sizin gibi aynı ptt kodu geldi ve babamı asla yollamadım pttye dolandırıcı dedim babama ve babamıda ikna edince gidip almadı aradılar tekrar babam açmadı hiç bir cayma bedelide ödemedi dolandırıcının cayma bedelimi olur daha bu akşam haberlerde izledim ankarada bir ptt de açtılar bunlardan gelen paketleri hepsinden sıvı sabun çıktı 😂 aman dikkat...

Ben de milletin basina ne geliyorsa şu bedavayi sevmekten geliyor diye dusunuyorum. Magazanin içindeki cekilişe bile katilma huyumuz yok yani %100 gercek bile olsa katilmiyorum o tarz seylere 🙄 gecmis olsun. Ödemeyin derim ama avukatlar daha iyi bilir.
Bedavayı sevmekten değil aksine başımdan atmak için onayladım,çünkü tamamen reklam amaçlı sandım,önceki çekilişte evet kısmen dediğiniz gibiydi,ben yorgunlukten ölüyordum eve gitmek istiyordum eşim ısrarla çekilişe katılalım dedi,ben bir köşede beklerken bilgilerimizi verdi,bizi avm den arayana kadar da unutmuştuk çıkmaz diyorduk..Ama çıktı ve bu da öyledir diye de düşündük..off ne bileyim işte :KK43:

Büyük firmalarında çağrı merkezlerinde çalışmış biri olarak gönül rahatlığıyla söylüyorum. Asla size bi cayma bedeli yansıtamazlar. Teslim almayın. Hiç bişey olmaz. Gözünüzü korkutup para kazanmak dertleri. Sindirdiklerine korkuyla satıyorlar muhtemelen.

Merhaba arkadaşlar,
Ayyy ayni mesaj banada geldi hemen uyabdim catktmm odemeyin sakin

Kargoyu teslim almama hakkınız var, almayın hiç bir şey yapamazlar.

Kredi kullandiginizda da hayat sigortasi yapiyorlar mesela. Bir ay icinde vazgecerseniz yani cayma hakkinizi kullanirsaniz hayat sigortasinin parasini geri oduyorlar. Cayma bedeli falan almiyorlar. Dolayisiyla yok oyle birsey.
Dolandiriciligin cayma bedeli mi olurmus.

X