Başınız sağolsun.
Yardım almalısınız, belli ki aşamamışsınız.
Çok normal şeyler bunlar, yardım almak, konuşmak, kendinizi iyileştirmeye çalışmak sizi ondan uzaklaştırmayacak.
Sadece acınızla başa çıkma yöntemleri öğreneceksiniz.
Gerçekten üzüldüm, acil şifalar diliyorum.
İlaç kullanmak istemiyorum tekrar bebegimi olsun cok istiyorum ilaçsız terapiler bir işe yarıyorum mı acaba ben 1 yıl önce kaybettim oglumu ama hala bir yıl öncedeyim
Benim panik atagim yok, ilacsiz terapi ise yariyor mu bilmiyorum ama hamileykennicilebilen anti depresanlar oldugunu biliyorum. Kendinize eziyet etmeyin daha fazla bence
Kızlar panik yatagım var normalde ama şuan hiç iyi değilim noldu bilmiyorum durup durup kalbim atıyor bir anda hızlı gögüsüm taş oturmuş sanki bayılıcak gibiyim çok korkuyorum biraz kafımı dagıttım geçer gibi oldu sonra yine başladı nabızımı hızlı atınca biliyorum panik atak ama farklı sanki yada ben öyle düşünüyorum
Annemde de panik atak var. Bu atağın max 30 dk içinde geçeceğini unutmayın. Papatya çayı içip bir kitap okuyun, ya da sakin bir müzik açın. Kendinizi dinlemeyin. Kafanızı dağıtacak bişeyler yapın.
Geçirdiği ağır bir hastalık sebebiyle okuyamamış ilkokul mezunu annemi kitap okumaya alıştırdım, şimdi kitap kurdu oldu. Kocaman bir kütüphanesi var şuan. Panik oldukça kitap okuyor, hikayedeki karakterlere odaklanıyor ve hemencik geçiyor atağı.
Evet aynen oyle oluyordu. Suan dongunun icindesiniz hepsi gecicek, carpinti basladigi an sayi saymaya baslayin ve nefes egszersizi yapin ya da bir sarki soyleyin ya da etrafinizda gordugunuz 3 nesnenin adini ve 3 duydugunuz sesi tekrarlayin bunlardan biri sizi yardimci olacaktir. Suan yaniniza cagiralbileceginiz biri varsa cagirin kendinizi guvende hissettiginizde daha kolah atlatacaksiniz. Beyninize sunu anlatin, evet bu kalp krizide olabilir bayilada bilirim zaten bir gun hepimiz olecegiz, Allah ne dilediyse o ne olacaksa olsun artik yeter “ ben bu sekilde iyilestim carpintilardan kurtuldum
Annemde de panik atak var. Bu atağın max 30 dk içinde geçeceğini unutmayın. Papatya çayı içip bir kitap okuyun, ya da sakin bir müzik açın. Kendinizi dinlemeyin. Kafanızı dağıtacak bişeyler yapın.
Geçirdiği ağır bir hastalık sebebiyle okuyamamış ilkokul mezunu annemi kitap okumaya alıştırdım, şimdi kitap kurdu oldu. Kocaman bir kütüphanesi var şuan. Panik oldukça kitap okuyor, hikayedeki karakterlere odaklanıyor ve hemencik geçiyor atağı.
Annenize acil şifalar versin Rabbim şuan geçti şuan ama 1 saat öncede böyle geçip başladı uyumak istiyorum korkuyorum şuan kendimi dinliyorum ne zaman çarptırma olcak yine diye
Annenize acil şifalar versin Rabbim şuan geçti şuan ama 1 saat öncede böyle geçip başladı uyumak istiyorum korkuyorum şuan kendimi dinliyorum ne zaman çarptırma olcak yine diye
Amin, teşekkür ederim.
İşte kendini dinleme yüzünden oluyor zaten panik atak. Başka bir şeye dalsanız unutacaksınız sorununuzu. Bir hobi edinin mutlaka iyi gelir.
Kızlar panik yatagım var normalde ama şuan hiç iyi değilim noldu bilmiyorum durup durup kalbim atıyor bir anda hızlı gögüsüm taş oturmuş sanki bayılıcak gibiyim çok korkuyorum biraz kafımı dagıttım geçer gibi oldu sonra yine başladı nabızımı hızlı atınca biliyorum panik atak ama farklı sanki yada ben öyle düşünüyorum
Sakin ol öncelikle. Git yüzünü soğuk bi suyla yıka öncelikle, sonra camı aç derin nefes al ver. Aklını başka yere odaklamaya çalış mesela 10 kere bildiğin herhangi bi duayı oku tekrarla sakin ol geçicek aklını dağıtırsan tek yapman gereken 10 veya 20 kere aynı duayı oku geçer ... odak noktanı farklı yere çektiğinde geçiyor.
1 bardak su iç... evde bitki çayı varsa da yapabilirsin .