Lütfen uyanık olan bana bir yardımcı olsun

Tubiiiiif

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
89
33
8
32
Kızlar panik yatagım var normalde ama şuan hiç iyi değilim noldu bilmiyorum durup durup kalbim atıyor bir anda hızlı gögüsüm taş oturmuş sanki bayılıcak gibiyim çok korkuyorum biraz kafımı dagıttım geçer gibi oldu sonra yine başladı nabızımı hızlı atınca biliyorum panik atak ama farklı sanki yada ben öyle düşünüyorum

Karnınızı şişirerek derin nefes alın hızlıca bırakın.
1 dk kadar bunu tekrarlayın.
Sonrasında yavaş nefes alın ve yavaş verin.
Nabız kendini düzenleyecektir.

Çok oldu baktıralı ozaman birsey yoktu şuan sol gösümden agrı var sanki bayılıcak gibi hissediyorum kardoleji gittim önceden efor test yaptılar birsey cıkmadı

Karnınızı şişirerek derin nefes alın hızlıca bırakın.
1 dk kadar bunu tekrarlayın.
Sonrasında yavaş nefes alın ve yavaş verin.
Nabız kendini düzenleyecektir.
Şuan nabzım norlde aslında tansıyon ölçtüm 61 ama durup durup düzensiz kalbim atıyor gögüsüm agrılık var sanki inşallah paniktedir

Panik atak olsa şuan buraya mesaj yazamazdın, basit bir çarpıntı yaşıyorsun.

Şuan nabzım norlde aslında tansıyon ölçtüm 61 ama durup durup düzensiz kalbim atıyor gögüsüm agrılık var sanki inşallah paniktedir
Psikolojik muhtemelen, zaten tanıyı biliyorsanız daha fazla üzerine düşünmeyin.
Ilık bir şeyler için papatya çayı gibi, su için mesela.
Sakinleştirici müziklet dinleyin, frekans çalışmaları, yağmur sesi olabilir.
Bunun geçici olduğunu kendinize ikna edip, aklınızdan çıkarmaya çalışın.
Baktınız olmuyor, ılık bir duş sonrası uyku.

Sizinde böyleyken göğüsünüzde agrılık oluyorumu uyumaya korkuyorum böyleyken umarım geçer

Su an karniniz ac mi? Tansiyon ya da sekeriniz dusmus olabilir

Ne tuhaf birsey agrımayan sol kol agrıyor midem bulanıyor Allahım beynime hüküm edememek ne zor

Ne tuhaf birsey agrımayan sol kol agrıyor midem bulanıyor Allahım beynime hüküm edememek ne zor
61 nabizla kalp krizi gecirme ihtimalibiz colde bogulma ihtimalinizden daha az, rahat olun

Carpinti hissediyorum dediniz diye ac misiniz dedim ama korkacak bir sey yok

Sizinde böyleyken göğüsünüzde agrılık oluyorumu uyumaya korkuyorum böyleyken umarım geçer
Son aylarda nabız problemi yaşadım, ara ara hala yaşıyorum o sebeple anlayabildim sizi.
Durduk yere oturduğum yerde 130ları buluyordu.
Sonra 80 e iniyor yarım saat sonra 120 oluyordu.
Tamamen düşünsel olarak kendi kendime yaptığımı farkettim, o kasvetli durumdan uzaklaşmaya, gün içinde ilgimi başka alanlara kaydırmaya başladım.
Mesela size şuan o meselelerden bahsetsem yine 130 u görürüm, anksiyete muhtemelen benimki.
Ama nasıl yaptıysam bastırma durumlarını da araştırdım, yukarıdaki öneriler doktorların tavsiyeleri idi.
Uyurken herhangi bir şey olmaz aksine vücut kendini rölantiye aldığından dinlenirsiniz hem beyin hem nabız olarak.
Bunu önermiyorum ama yani en azından kendim yaptım çözüm olarak, hiçbir sağlık çalışanı önermedi, kaskatı kesilip nabzımla yorulduğum için çok zorlandığımda kas gevşetici içtim.

61 nabizla kalp krizi gecirme ihtimalibiz colde bogulma ihtimalinizden daha az, rahat olun

Carpinti hissediyorum dediniz diye ac misiniz dedim ama korkacak bir sey yok
Beni güldürdürdünüz ya panik atak çok saçma birsey bir okadar yoruyor elim gögüsüm de durumdan bir ara o kadar güzel yendim ki bu illeti oglumu kaybettim onla birlikte tekrar başladı

Beni güldürdürdünüz ya panik atak çok saçma birsey bir okadar yoruyor elim gögüsüm de durumdan bir ara o kadar güzel yendim ki bu illeti oglumu kaybettim onla birlikte tekrar başladı
Basiniz sagolsun, stresle tetiklenmesi normal. Sakin kalmaya calisin ve destek alin kesinlikle

Sanrım bende kendimi cok dinliyorum ve direk çarptım oluyor ya okadar cok dinliyorum bir yerim agrısa en kötü düşünüyor hala geldim 1 aydır sag başım ağrıyor onun cok takıyorum sol kolum agrımasın zaten direk en kötü çagrıyorum bir uğraşım cocum yok can sıkıntısı sürkeli kendimi dinliyorum

Basiniz sagolsun, stresle tetiklenmesi normal. Sakin kalmaya calisin ve destek alin kesinlikle
İlaç kullanmak istemiyorum tekrar bebegimi olsun cok istiyorum ilaçsız terapiler bir işe yarıyorum mı acaba ben 1 yıl önce kaybettim oglumu ama hala bir yıl öncedeyim

Başınız sağolsun.
Yardım almalısınız, belli ki aşamamışsınız.
Çok normal şeyler bunlar, yardım almak, konuşmak, kendinizi iyileştirmeye çalışmak sizi ondan uzaklaştırmayacak.
Sadece acınızla başa çıkma yöntemleri öğreneceksiniz.
Gerçekten üzüldüm, acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…