Şuan nabzım norlde aslında tansıyon ölçtüm 61 ama durup durup düzensiz kalbim atıyor gögüsüm agrılık var sanki inşallah paniktedirKarnınızı şişirerek derin nefes alın hızlıca bırakın.
1 dk kadar bunu tekrarlayın.
Sonrasında yavaş nefes alın ve yavaş verin.
Nabız kendini düzenleyecektir.
Psikolojik muhtemelen, zaten tanıyı biliyorsanız daha fazla üzerine düşünmeyin.Şuan nabzım norlde aslında tansıyon ölçtüm 61 ama durup durup düzensiz kalbim atıyor gögüsüm agrılık var sanki inşallah paniktedir
Demin geçirdim sakinleştirdi çarptı başlayınca tekrar başladıPanik atak olsa şuan buraya mesaj yazamazdın, basit bir çarpıntı yaşıyorsun.
Sizinde böyleyken göğüsünüzde agrılık oluyorumu uyumaya korkuyorum böyleyken umarım geçerPsikolojik muhtemelen, zaten tanıyı biliyorsanız daha fazla üzerine düşünmeyin.
Ilık bir şeyler için papatya çayı gibi, su için mesela.
Sakinleştirici müziklet dinleyin, frekans çalışmaları, yağmur sesi olabilir.
Bunun geçici olduğunu kendinize ikna edip, aklınızdan çıkarmaya çalışın.
Baktınız olmuyor, ılık bir duş sonrası uyku.
Yok degil karınım aç değilSu an karniniz ac mi? Tansiyon ya da sekeriniz dusmus olabilir
Su an karniniz ac mi? Tansiyon ya da sekeriniz dusmus olabilir
61 nabizla kalp krizi gecirme ihtimalibiz colde bogulma ihtimalinizden daha az, rahat olunNe tuhaf birsey agrımayan sol kol agrıyor midem bulanıyor Allahım beynime hüküm edememek ne zor
Son aylarda nabız problemi yaşadım, ara ara hala yaşıyorum o sebeple anlayabildim sizi.Sizinde böyleyken göğüsünüzde agrılık oluyorumu uyumaya korkuyorum böyleyken umarım geçer
Beni güldürdürdünüz ya panik atak çok saçma birsey bir okadar yoruyor elim gögüsüm de durumdan bir ara o kadar güzel yendim ki bu illeti oglumu kaybettim onla birlikte tekrar başladı61 nabizla kalp krizi gecirme ihtimalibiz colde bogulma ihtimalinizden daha az, rahat olun
Carpinti hissediyorum dediniz diye ac misiniz dedim ama korkacak bir sey yok
Basiniz sagolsun, stresle tetiklenmesi normal. Sakin kalmaya calisin ve destek alin kesinlikleBeni güldürdürdünüz ya panik atak çok saçma birsey bir okadar yoruyor elim gögüsüm de durumdan bir ara o kadar güzel yendim ki bu illeti oglumu kaybettim onla birlikte tekrar başladı
Sanrım bende kendimi cok dinliyorum ve direk çarptım oluyor ya okadar cok dinliyorum bir yerim agrısa en kötü düşünüyor hala geldim 1 aydır sag başım ağrıyor onun cok takıyorum sol kolum agrımasın zaten direk en kötü çagrıyorum bir uğraşım cocum yok can sıkıntısı sürkeli kendimi dinliyorumSon aylarda nabız problemi yaşadım, ara ara hala yaşıyorum o sebeple anlayabildim sizi.
Durduk yere oturduğum yerde 130ları buluyordu.
Sonra 80 e iniyor yarım saat sonra 120 oluyordu.
Tamamen düşünsel olarak kendi kendime yaptığımı farkettim, o kasvetli durumdan uzaklaşmaya, gün içinde ilgimi başka alanlara kaydırmaya başladım.
Mesela size şuan o meselelerden bahsetsem yine 130 u görürüm, anksiyete muhtemelen benimki.
Ama nasıl yaptıysam bastırma durumlarını da araştırdım, yukarıdaki öneriler doktorların tavsiyeleri idi.
Uyurken herhangi bir şey olmaz aksine vücut kendini rölantiye aldığından dinlenirsiniz hem beyin hem nabız olarak.
Bunu önermiyorum ama yani en azından kendim yaptım çözüm olarak, hiçbir sağlık çalışanı önermedi, kaskatı kesilip nabzımla yorulduğum için çok zorlandığımda kas gevşetici içtim.
İlaç kullanmak istemiyorum tekrar bebegimi olsun cok istiyorum ilaçsız terapiler bir işe yarıyorum mı acaba ben 1 yıl önce kaybettim oglumu ama hala bir yıl öncedeyimBasiniz sagolsun, stresle tetiklenmesi normal. Sakin kalmaya calisin ve destek alin kesinlikle
Başınız sağolsun.Sanrım bende kendimi cok dinliyorum ve direk çarptım oluyor ya okadar cok dinliyorum bir yerim agrısa en kötü düşünüyor hala geldim 1 aydır sag başım ağrıyor onun cok takıyorum sol kolum agrımasın zaten direk en kötü çagrıyorum bir uğraşım cocum yok can sıkıntısı sürkeli kendimi dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?