- 17 Mart 2012
- 5.036
- 1.370
-
- Konu Sahibi Caldionkaliyo
Biliyorum. Artımed de days doctor da güvenilr testler değil bence. Prodoctor, miratech, bebe time,heal point gibi markaları deneyin benceArtımed değil ama days doctor sadece renkleri aynı marka farklı
Cnm çok heycanlandırmak istemem seni ama yarın ilk iş kan testi yap iki testinde kuruma çizgisi olmaz heralde var çünkü beli rabbim nasip eder inşallahSosyallanne @The umbrella @Zuzushh the YARGI Machine lapislazuli CinnamonQueen
Kızlarrr days doctor bulabildim başka marka bulamadım akşam bir yapayım dedim çok silik te olsa var asıl sabaha yapacağım sonra 2 gün arayla sizin de yine de bakmanızı istedim
Pozitif görünüyor değil mi
Pozitif olmaya pozitif canım ama tekrar söylim bence farklı marka denemeye çalış yada kan ver için rahatlasınSosyallanne @The umbrella @Zuzushh the YARGI Machine lapislazuli CinnamonQueen
Kızlarrr days doctor bulabildim başka marka bulamadım akşam bir yapayım dedim çok silik te olsa var asıl sabaha yapacağım sonra 2 gün arayla sizin de yine de bakmanızı istedim
Days doctor da mı kötü pekii 3ncü marka yok eczanelerde ya artımed ya days doctorPozitif olmaya pozitif canım ama tekrar söylim bence farklı marka denemeye çalış yada kan ver için rahatlasın
İnşallah ya diğer markaları da bulamıyorum bulunduğum yerde Allaha emanet artıkUmuyorum ki hamilesinizdir :)
Bu iki markada yalancı pozitif çıkarabiliyor yani hamile değilsin diyemem ama belli de olmaz diyorum farklı markalarla dene yada kan verirsen en azından netleşirDays doctor da mı kötü pekii 3ncü marka yok eczanelerde ya artımed ya days doctor
Haklısın şimdi anladıım çok sağool teşekkür ederiimBu iki markada yalancı pozitif çıkarabiliyor yani hamile değilsin diyemem ama belli de olmaz diyorum farklı markalarla dene yada kan verirsen en azından netleşir
Silikte olsa ikinci çizgiyi bende gördüm fotonuzda . Ama yinede kan testini bekletmeden yaptır çünkü bir problem varsa acil ilaç başlatır doktor bekleme hiç git doktora. İlki düşük dediğin için diyorum benimde böyle olmuştu. İkinciye gebe kalınca hormonlarım düşük diye düşük önleyici hap içtim. İyiki hemen doktora gitmişim demiştim ondan doktpra gitSosyallanne @The umbrella @Zuzushh the YARGI Machine lapislazuli CinnamonQueen
Arkadaşın dediği gibi de iki marka da güvenilir değil bence bir iki güne kan yaptırın, görünüyor gibiHaklısın şimdi anladıım çok sağool teşekkür ederiimkan için bekleyeceğim varsa da çok erken sanırım çünkü
Çokk teşekkür ederim yorumunuz içiinSilikte olsa ikinci çizgiyi bende gördüm fotonuzda . Ama yinede kan testini bekletmeden yaptır çünkü bir problem varsa acil ilaç başlatır doktor bekleme hiç git doktora. İlki düşük dediğin için diyorum benimde böyle olmuştu. İkinciye gebe kalınca hormonlarım düşük diye düşük önleyici hap içtim. İyiki hemen doktora gitmişim demiştim ondan doktpra git
Sonucunuz ne olduÇokk teşekkür ederim yorumunuz içiin