Lütfen size ihtiyacim var:(

Guldendudarik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
80
0
36
İzmir
Selam ablalarim ve benim yasimda olan
Herkese selam.. Ben 16 yasindayim.. Ve sag göz kapagimda düsüklük var.. Ama eskisi gibi kötü degil daha iyi türkiyede ameliyat ettim gecen sene (yurt disinda yasiyorum).. Ama malesef galiba bir hata oldu ve gözlerim halen ayni degil.. Ve bu beni cok üzüyo herkesin gözleri düzgün.. Hic kimsenin yüzüne bakamiyorum dogru dürüst tabii Allahima sükrediyorum neler neler var hayatta.. Ama siz beni anlarsiniz 16 yasindayim genc kizim bende aynaya bakiyorum.. Anneme dedim azcik daha kaldirtirmak istiyorum ama o bana bu sene olmaz zamanimiz yok dedi.. Cok üzüldüm ablalarim benim icin dua edermisiniz..kontrole gidicez ama belki doktor hemen yaparim der dualariniza cok ihtiyacim var

Canım benim,geçmiş olsun.Sağlığın yerinde olsun da,nasılsa gerisine çare bulunur.
Belki ufak bir fark vardır.Sen bildiğin için dert ediyor olmayasın ?
Başkaları farketmiyor olabilir mi,ne dersin ?
İnşallah doktor seni rahatlatır.

Canim hic uzulme! Insallah hersey gonlunce olur. Optum seni kocaman. Ve tabiki dua ederiz senin icin.

canım yapısal bir şey mi?? Yani doğuştan mı sonradan mı düşüklük oldu??

Rabbim muhakkak şifasını vermiştir, üzülme canım,
Rabbim yar ve yardımcın olsun

rabbim iyilik versin şifa versin üzme kndni cnm bnm bende küçükkn çillerim var die çok üzülrdm şimdi çok sevyrm ve kndme çok yakştryrm :))
bu yıl tekrar operasyn geçirmzsn seneye inşallah üzme kndini

gecmis olsun canim ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN)
bunada sukret en azindan gozun saglikli...

çok geçmiş olsun canım...
bu tarz operasyonların iyileşme süreci uzun sürüyor diye biliyorum kendine biraz zaman ver sabırlı ol emin ol düzelir bide 16 yaşındasın tatlım :)

Düzeltir merak etme

Bende de var o sorun tek gözümde cok belli degil benim ama bende takıntı haline geldiği için sanki herkes benim gözüme bakıyor gibi hissediyorum ve yazın allerjimde oldugu için kasıyor kaşıdıkça daha da belirgin hale getiriyorum neyse işin aslını soyleyeyim bende ameliyat olmak istiyodum bir cok doktora gittim ama bana söylenilen tekrarlanan Bi durum olduğu ve kaç ameliyat olursan ol yine de düzelmeyecegi yönündeydi bende makyaj yapıp kapatmaya çalışıyorum allah acil şifalar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…