Lütfen sizde fikirlerinizi paylaşın benimle...

garazeytin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
6
0
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var, eşimle evlendiğimizden bu yana sıkıntılarımız vardı. Ancak eşim askere gidip döndükten sonra aramızda ki sıkıntılar daha fazla arttı. Her gün yeni bir kavga nedeni bulur olduk. Boşanmanın eşiğindeyiz. Aramızda ki asıl sorun, ben evlendiğimiz günden bu yana bir bebeğimiz olsun istiyorum eşim kabul etmiyor. Öne sürdüğü bütün bahanelerin hepsini çözümledim. Artık bahanesi de kalmadı. Bu beni aşırı derecede yıprattı.
Sonrasında iş yerindeki bir bayanla ben evde olmadığım bir dönemde kız kardeşini yemeğe çıkardı, ben ameliyat geçirdim annemin evinde istirahat ederken eşim, bahsettim bu bayan ve 2-3 arkadaşı daha yemeğe çıktılar. Bunları ben hep sonradan ve başkalarından öğrendim. Şimdi evden ne zaman ayrılsam yeni birşey duyacağım duygusuyla yaşıyorum.
Bunların dışında evde tek kelime konuşmuyor, işten gelince tv izlerken koltukta uyuyor. Bu evlilikte ne yapabilirim bitti ben mi boşa çabalıyorum, yoksa hala çaba harcayıp bir aile terapistine falan gitmelimiyiz?

canım ilk önce çok üzüldüğümü belirtmek isterim...
zor bir durum...
askerlik sonrası genelde erkeklerin bu tarz sorunlarla karşılaştıklarını duymuştum,ne kadar oldu döneli..
birde şu var,bence bebek meselesine eşlerin ikisininde ortak istemesi sonucunda karar verilmeli..
bence en doğru olan bu.diğer türlü bir kişinin bencillik ettiğini düşünüyorum ben.
belki zamanı değildir diye düşünüyordur..
yada ki inşallah değildir,o da bu evliliğin bittiğine karar vermiş ve çocuk istemiyor olabilirmi acaba??
birde başka bir bayanla yemek yedi demişsin burayı tam anlıyamadım biraz daha açabilirmisin..

Öncelikle teşekküler, 3 yıllık evliyiz evlendiğimiz günden bu yana hiç istemedi. Askerden geleli 3 ay oldu. Bi bayanla yemek yeme meselesi, ben ailemin yanına gittiğim bir dönemde eşimin ailesi evimize gelmişler, eşim ve bu bayan görümcemi de yanlarına alarak bir akşam yemeğe çıkmışlar. Daha sonrasında da ben bir ameliyat geçirdim, eşim ben ilgilenemem işlerim yoğun dedi, bende ailemin yanında kalıyordum. Beni bıraktıktan bir gün sonra bu bayan ve 2 - 3 arkadaşı daha birlikte yemeğe gitmişler. Bunları bana eşim anlatmadı, hep bu bayan bir şekilde konuşmalarının arasına sıkıştırdı ve bana söyledi. Çıkmazdayım.

Son düzenleme:
zor bi durum ilgisiz belliki eşin sana karşı.peki eşinin ailesi size geldiğinde bu kişi evde eşinle yalnızmıymış eşinin ailesiylemi gelmiş kim bu kişi iş arkadaşımı yani bu kişiyle bu şekilde yemekler filan düşündürücü ve sana anlatmaması dikkat çekici seni üzmek istemem canım ama bu ayrıntıları gör ve bence eşinle konuş bu şekilde olmaz de ilgisizsin bana karşı bu beni üzüyo ve kırıyo de konuşun ve bi karara varın canım derim ben.konuşmak bı çok sorunu çozer durumunuza ilişkin bişeyler sor ve nıyetınden emin ol geçicimi degiilmi diye bu durum..

Bu kişi ev arkadaşı ve aynı zamanda komşumuz, eşimin ailesi geldiğinde evde yalnız değillermiş. Eşimin ailesi geldikten birgün sonra görümcemide yanlarına alıp yemeğe çıkmışlarç eşimle defalarca konuştum kendince açıklamalar yaptı ama bu açıklamalar beni hiçbir zaman tatmin etmedi. Defalarca eğer bu şekilde devam edeceksek boşanalım dedim, boşanamam diyo ama kendisini düzeltecek hiç bişey yapmıyo ben evliliğim devam etsin diye bişeyleri alttan alıp görmezden geldikçe daha üzerime geliyo. Yardımınız için teşekkürler

Evli değilim o yüzden söylediklerimi ne kadar dikkate değer bulursun bilemiyorum ama cocuk mutsuz sorunlu bir evliliği sihirli değnek gibi mutlu bir evliliğe dönüştürmez bence... doğurup onu da bu sorunların ortasına mı atacaksın? Düşünki doğurdun ve durum Allah korusun ama daha da kötüye gitti :umursamaz: o nedenle önce çocuğun huzurla büyüyeceği ortamı hazırlamak lazım
Eşinin belki farklı sorunları vardır kafasını kurcalayan sende ilgisiz diye onun her tavrından düşünmek istediğin şeyi ıspatlayan yorumlar çıkarmaya başlarsın... İlgisiz= başka bir kadın mı var ? Süphe insanın içini kemirmeye başlayınca sonuç genelde iyi olmuyor, bence eşine güvenmeye çalış
Burda kimse senin 3 yıldır neler yaşadığını yazdığın 3 cümle ile çözümleyemez ki seni ve eşini senden iyi tanıyan kimse de yoktur.. iletişim şart bundan sonrası için ben olsam elimden geleni yapardım sonuç olarak tamam bu kadar yapabiliyorum dediğim noktada hala sorun denizinde yüzüyorsak bitsin daha iyi...Hergün mutlu huzurlu geçmeye bilir ama hergün mutsuzsam eşim yüzünden, evli olmamın ne anlamı var? Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…