- 24 Ekim 2019
- 1.381
- 7.535
- Konu Sahibi Mavilim001
Anlamadım kimin kimle arasını bozacaksınız. Ali ve müstakbel “karısının” mı, yoksa Ali ve eşinizin mi? İki düşünce de çok absürd ama hele ilki tam yuhannesss.Bende bazen üzülüyorum bu duruma eşim ne kadar üzüldüğümü görsede ilişkisini hiç bozmadı. Ama bu konuya bir şey demiyorum çünkü o kızdan bir farkım kalmaz gibi geliyor. Aralarının bozulmasına sebep olmak istemiyorum..
Ali’ ye ilginiz olduğunu düşünen taraftayım bu konuda. Siz daha kız zaten 22 yaşında olgun değil biz gibi diyerek önyargılı başlamışsınız kızla ilişkinize. Heralde onu burdan ezikleyip kendimi yükseltirim her konuda dediniz. Eşinizi saf bulmuşsunuz diye kızı da tavıma getiririm zaten küçük diye düşündünüz belliki ama sert kayaya toslamışsınız, akıl yaşta değil başta tabi. Kız mis gibi ipe getirmiş herkesi.
Ali nişanlısıyla iyi, Ali eşiniz olan arkadaşıyla da iyi. Nişanlı mesafe bilmeyen arkadaşımsıdan da kurtulmuş. Bu hikayede üzüldüğünüz için tek kaybeden siz olmuşsunuz.
Bu saatten sonra durumu kabullenin ve herkesi salın artık, size yapacak bir şey kalmamış. Ama bundan sonra da doğru iletişim ve ilişkiler için mesafelerinizi doğru ayarlayın derim ben.