- 3 Şubat 2018
- 25.252
- 108.713
- Konu Sahibi Mavilim001
Ben olsam bu kadar küçük bir mesele için beni bu kadar üzüp mesafe koyan birinin düğününe bile gitmem, silerim.
Bende eve kabul etmezdim. Konu sahibi yine insafli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam bu kadar küçük bir mesele için beni bu kadar üzüp mesafe koyan birinin düğününe bile gitmem, silerim.
Aynen valla o kadar da yazmayayım dedim de ben de etmezdimBende eve kabul etmezdim. Konu sahibi yine insafli
işin tuhafı kocası hanım hayırdır sana demiyor galiba??ilginç.....Ali’ye içten içe ilgi duyduğunuzu düşünüyorum. Beraber büyüdüğüm yakın erkek arkadaşlarımı bile bu kadar sahiplenmedim, annelerine anne demedim. O kadar absürt ki şu yaptıklarınız.
Bu bana da çok garip geldiişin tuhafı kocası hanım hayırdır sana demiyor galiba??ilginç.....
Heh aynısını sordum şimdi .işin tuhafı kocası hanım hayırdır sana demiyor galiba??ilginç.....
Yok biz kadınla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünüyormuşuz onların ilişkisi tuhaf değilmiş.Ali’ye içten içe ilgi duyduğunuzu düşünüyorum. Beraber büyüdüğüm yakın erkek arkadaşlarımı bile bu kadar sahiplenmedim, annelerine anne demedim. O kadar absürt ki şu yaptıklarınız.
işin tuhafı kocası hanım hayırdır sana demiyor galiba??ilginç.....
hayır bir de yaşı küçük arada yaş farkı var ben ve kardeşm arasında da aynı yaş farkı var asla anlaşamıyoruz, çocuk yani 22 yaş erkeği neyi paylaşıyorlar arkadaş olarak onu anlamadımYok biz kadınla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünüyormuşuz onların ilişkisi tuhaf değilmiş.
NEYYYYYYYY!!!Zönk oldum şuan yaaaKocasi uzuluyormus ve kiza tepkiliymis duzelecegine inaniyormus.
22 olan müstakbel gelin kızımız. Aliciğim konu sahibiyle yaşıt.hayır bir de yaşı küçük arada yaş farkı var ben ve kardeşm arasında da aynı yaş farkı var asla anlaşamıyoruz, çocuk yani 22 yaş erkeği neyi paylaşıyorlar arkadaş olarak onu anlamadım
Yahu evlenmesiyle ne alakası var ki? Bende evliyim. Biz arkadaştık ve asıl konu benim yapılana kırılmış olmam. Eşimde üzülüyor ve kıza tepkili ama o arkadaşı sonuçta ne diyecek ki. Düzeleceğine inanıyor..
NEYYYYYYYY!!!Zönk oldum şuan yaaa
Anladımmm ahahahhahaha o kadar uç geldi ki konu nedense yanlış algılamışım.22 olan müstakbel gelin kızımız. Aliciğim konu sahibiyle yaşıt.
ya ben şu biz arkadaştık sözüne ifrit oluyorum. Bak ne güzel söyledin arkadaş-TIK. di' li geçmiş zaman yani. Evli birinin evlilik parametrelerini bilmemesi çok tuhaf yaa. Ay böylelerinin de evliliği pek güzel gidiyor he hiç bir usul adap bilmeyip düz gittiklerinden herhaldeBakiniz yukarida bana verdigi cevap aynen boyle.
Kadın erkek arkadaşlığını bir kenara bırakalım, bir hemcinsimin bu şekilde davranması da beni rahatsız eder. Konu sahibi sınır nedir bilmiyor.Yok biz kadınla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünüyormuşuz onların ilişkisi tuhaf değilmiş.
Peki tutturmadıysanız neden Alinin ablasına kadar arayıp durumu izah ettiniz?Arkadaşım şaka mısın? Benim ali de ali diye tutturduğum yer neresi? Aliyi anlattım, konuyu anlattım, kırıldığımı söyledim ve kimseye hadi söyleyin ali beni nasıl affeder diye sormadım? Nasıl tutturmuş oluyorum? Kırıldım ve nasıl davranmalıyım sizce diye sordum. Burda nerde tutturmak?