• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun ve yardım edin arkadaşlar

cilekk_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
14
0
86
İzmir
Bu tür şeyleri hepmiz yaşamızdır paylaşmak istedim bnde yardım ederseniz sevinirim

arkadaşlar çalıştığım yerde yeni biri işe başladı hoşuma

gitti açıkçası etkilendm bugün hiç yanımdan ayrılmadı ilk

tanışma günümüzdü diğer iş arkadaşlarım falan çok

kıskandı o geldikten sonra kimseyle ilgilenmedm diye bazı

arkadaşlar arkamızdan kesin aralarında bişey olcak demiş

bütün gün yanyanaydık iltifatlar güzel şeyler falan da

söyledi fakat işimiz bittiğinde ikimizde aynı saatte

gidecektik biraz acelemiz vardı beraber çıkıyorduk sonra

işyerinde sevmediğim birivardı o geldi onlarda bnden bi iki

gün önce tanışmışlardı biraz konuştular ona başka bi

araçla daha çabuk gitmeyi önerdi sanırım sonra bana biz

şöyle gidiyoruz falan dedi o da grş dedi ve ayrıldık ben

böyle bişeyi beklemiyodum ve bozuldum tabi.

2 saat sonra falan kitabı kurcalayarak gidiyodum biri

merhaba diyerek önüme atladı baktım o gülümseyerek

bakıyodu tabi kızgın olduğum için soğuk bi şekilde sana da

merhaba dedim ve hiç durmadan yanından uzaklaştım

arkamdan öyle baktı.

O gün öyle bitti tabi ertesi gün pişman oldum ondan hoşlandığımı fark ettm ama o gün işe gelmedi ayrılmıştı ve bir hafta şehir dışına çıkmış şimdi geldi 2 defa karşılaştık birinci de olduğum kısma geldi içeriye baktı yanımda durup birini arar gibi ya bişey bekliyodu yada birini arıyodu bnle alakası yok bilmiyorum ikincide ise konuşmak istedm ama yanında hemcinsim biri vardı konuşamadım zaten hiç bakmadı bile bana o gün ama daha sık karşılaşcaz belli.

olay böyle arkadaşlar yardım istediğim konu şu

o güna alınmakla hata mı ettm ve durumu nasıl düzeltebilirim ne yapmalıyım ne söyleyeyim lütfen bi yardım edin...

ne bu...

çocukmusunuz diyeceğim çalışıyorum demişsiniz

ilk hoşlanmalar hemen birbirlerine sırnaşmalar:bbo:

sepetlenmişsin... düzeltecek birşey yok... yüzüne bakmamaya devam et

dogru hareket sonucta sana soz vermis ekmesi olamamıs.. bosver o konusana kadar birsey deme

zaten daha ilk günden ilk gördüğü kadına sırnaşan erkeği ve kadını tarz olarak hiç sevmem.insan önce ciddi takılır zaman geçer karşılıklı bir şey varsa bakışmalar laf atmalar böyle çocuksu şeylerle değil adam gibi davetler buluşmalar falan olur.tuhaf başlangıç.

ilk günden iltifatlar falan bana tuhaf geldi. bu kadar çabuk mu olmalı. bence sizde onun size karşı olan ilgisinden hoşlandınız. zaten yaşanmış bişey de yok. arkadaşlar da demişler zaten çocuksu şeyler diye. bence açık açık konuşmasını bilmeli. yerimseniben

allahım ya ne kadar basit bir sey bu ya daha ilk günden tanıstıgın birine neden naz yapıyorsun adamı bi tanı inmi cinmi öle hoslanmaya basla yok cok güldüm valla sana yasın kac senin

Back