Lütfen Okuyun Kız kardeşi Kıskanmak

Rica etmişsiniz okudum
Sonra baktım zaman kaybıymıs
Balık etli yazmıssınız da accık daha detay ver yanı nasıl poposu kalkık yuvarlak falan mı squat yapar mı

Size önerim spor
Vücut şekillenir size de bakarlar

Ben de bakıyorum popodur baktırır
Gözdür hakkıdır

Bir de ben kız kardeşime baktığını meslea kabullenmizdim hanı siz baya rahat kabul etmişsiniz onu
Kocan zaten kız kardeşine o gözle bakıyorsa boşa
Ama zannetmıyorum

Gözü takılmıştır bakmıştır öyle. İlla bir anlam aramayın altında. Durup uzun uzun baktığını görseniz neyse de anlık olan bir şey.
Evet uzun uzun baktığını görmedim. Anlıktı baktığını gördüm. Yani gözü o tarftaydi kiz kardeşim dönünce kafasını kaldırdı. Yani tam bilemiyorum ama bunu gördüm. Bilemedim ne dusuncegmi

Sakın kız kardeşinize kinlenip bilenmeyin içten içe bu psikoloji ile onun suçu yok bakan kocanız.
Kardeşim balık etli diye ekleme yapmak nedir hem.
Siz bu kadar taktınız madem sigara içip bebişleri zehirliyorum diye de düşünsenize

Rica etmişsiniz okudum
Sonra baktım zaman kaybıymıs
Balık etli yazmıssınız da accık daha detay ver yanı nasıl poposu kalkık yuvarlak falan mı squat yapar mı

Size önerim spor
Vücut şekillenir size de bakarlar

Ben de bakıyorum popodur baktırır
Gözdür hakkıdır

Bir de ben kız kardeşime baktığını meslea kabullenmizdim hanı siz baya rahat kabul etmişsiniz onu
Kocan zaten kız kardeşine o gözle bakıyorsa boşa
Ama zannetmıyorum
Bende bilemedigim için yardim istedim. Neden bu kadar kiricisiniz

Konunun fake olduğunu düşünüyorum. Ama yine de yazayım. Takıntı yapacaksanız bir haftalık el kadar bebekleriniz varken sigara içmeyi, onlara verdiğiniz zararı takıntı yapın.
Bende onu yazmaya geldim ilaç zararsız diye belirtiyor ama sigaradan da geri kalmıyor doğurur doğurmaz çıkıp yaktın mı bitane

Allah razi olsun sizden beni siz anlamışsınız ama ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum :KK43:
Bence siz iyi olmaya bakın , destek alın. 3 küçük yavrunuz var, size ihtiyaçları var. Sigaradan uzaklaşmak ilk amacınız olsun. Size de, çocuklara da çok günah . Eşinizi de emin olmadığınız birşey icin yaralamayin, bu ağır bir itham, anlik birseydi diyorsunuz.Gerçekten insanın yanlışlıkla gözü dalabilir.

Bence eşinizin kardeşinizi kestiğini düşünmeniz de kilo takıntınızın bir parçası. Kendinizi zayıf ve çirkin hissettiğiniz için onun balık etli olmasını güzel bulacağını düşünüyorsunuz. He bakmış da olabilir. İnsan insana bakar. Popo güzel de olsa kötü de olsa ben de anlık bakabilirim, düşünmeden. Eşinizin sapıklık yapma ihtimali olsa bence önceden hissederdiniz. Ona sormanız aşırı saçma ve yanlış. Siz yine de şüpheleriniz geçene kadar ikisini yakın ortamda bulundurmamaya çalışın. Hem sizin hem onların ruh sağlığı için.

Ben bilmiyorsam aydınlatın lütfen okb hastalığının tedavisi için serotonin arttırıcı ilaçlar kullanıloyor
Tek grup sayılır hangi ilaç bebeğe zararsızmıs cidden merak ettim adını yazar mısınız
Bilgilenmek istiyorum

Ben bilmiyorsam aydınlatın lütfen okb hastalığının tedavisi için serotonin arttırıcı ilaçlar kullanıloyor
Tek grup sayılır hangi ilaç bebeğe zararsızmıs cidden merak ettim adını yazar mısınız
Bilgilenmek istiyorum
Cipralex verdi. Bebekleri emziriyorum sütümü sagip ilacı iciyorum. Zarari en az olan ilac dedi. Bunu diyen prof.

Gerçek dışı allahaşkına okb olabilir bunda sorun yok da
Kız kardeşinden bahsediyoruz
Kabul edersin ki kimse burada psikolog değil bundan kırılmak istemıyorsan topluluk olan yere yazma mesela
Yorum yazmayıp es geçebilirsiniz aslında, özellikle uğrayıp yorum yapmaya bence gerek yok. Özellikle de iyi değilim diyen kadınlara bunu yapmasak zaten psikolojik olarak zor durumdalar, bu yorumlar üzücü olabiliyor.

belki bir anlik dalginlik yada cidden bilincsiz bir davranis olabilir .
insan gorduklerinin gercek olup olmadigina kendini bile inandirmakta zorlanirken ,yapacagin her turlu ani cikislar evliliginizi derinden sarsabilir..
lutfen fevri hareketler yada sozler soylemek yada oturdugun yerden kendinj doldurmak yerine konuyu bir sureligine unutup takipte kalmani oneririm.. yani devami gelir gelmez bilemeyizz ,bir sekilde hissedersin zaten..
biri ayni hayati paylastigin adam ,digeri de canin kardesin.. ikiside senin hayatindaki parcalar..cok zorr ,
lutfen kotu dusunceleri birak suan sadece bebeklerine odaklan..saglikla gule gule buyut yavrularini..

Sakin olunuz. Gözü kaymıştır adamın. Dalmıştır. Hangimizin gözü kaymıyor ki.
Doğum yaptınız. Kendinizi dağılmış, bakımsız ve çirkin hissediyorsunuz. Çoğumuz doğum yaptık, bu psikolojiyi biliriz. Psikolojik rahatsızlık da var üstüne. Evet ben de olsam bozulurdum. El de değil baktığı, kardeşiniz yani. Başka durumlar olmadıysa eğer, fazla büyütüyorsunuz.

X