Lütfen okuyun, fikirlerinize ihtiyacım var...

Tanıştığımız günden beri bir sorun çekiyoruz yazın konuşmayı kestiğimizde de konuştuğu kızlardan falan bahsetti bana insan üzülüyor bilmek istemiyor
Bir erkek gecmisini övunerek anlatmasi yanlis bence.. kendin bilirsin cnm, bekarlik sultanlik bunu akliyin bir kösesinde bulundur

O neden hiç sevgilisi olmamış bir kız istiyor biliyor musun? Kurbanının gözü açılmamış olsun ki ona yetersiz hissettirip kendi narsisistik ihtiyaçlarını tatmin ederken kullandığı hamleleri fark etmesin istiyor.

Seni de baştan bu yüzden elemiş ama sonradan naifliğinin farkına vardı herhalde.

Böyle birini kendime gerçekten nasıl bağlarım? Çünkü gerçekten değişsin istiyorum çabalamaya da razıyım çünkü bana çok acılar çektirdi aynı durumu benim için çeksin istiyorum
Ayy valla yazdığımı okumuyorsun bence yada ben mi yazamıyorum anlamadım, ben sana ne diyorum hala nasıl kendime bağlarım yazmışsın.
Beni çok sevsin diye ortada gezindikçe seninki kendini bi halt zannedip zaten seni ciddi bi kefeye koymaz daha aklındakini unutmuş mu unutmamış mı belli bile değil. Tekrar yazıyorum bak zorla sevdiremezsin heleki 2 günlük ilişkide. Bırak seviyorsa kendi sevsin sevmiyorsa da sevmiyor zaten bişi yapamazsın.

boşuna arabesk bence kendinizi bu kadar eziklemeyin unutmayın siz buna kendinizi yaparsanız karşınızdaki adam size neler yapmaz

Ufff nasıl kendine mi bağlarsın? Sen sevmiyorsun ki adamı tamamen ego tatmini yaşamak istiyorsun benim için acı çeksin diyorsun.. Ya gerçekten yapma ya, insan nasıl bu kadar kör olabilir?! Öyle peşinden koşmayacak öyle sevmeyecek ki seni çünkü zaten onun için ceptesin anlasana.. Böyle adamlara bir saniyemi vermem gitsin başka yerde kendine cilveli hatun bulsun, öffff yeminle daraldım burda..

Unuttum sildim kafamdan diyor ama arada ben bir kere gerçekten sevdim diyor bu da ağırıma gidiyor, herkes aşık oldu herkes acı çekti ama bundan bahsettikçe beni üzüyor işte sadece
Hayır emin ol unutmamış. Gerçi sen de böyle olduğunu bildiğin için mutsuzsun. Ayrıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…