Annem pek anne gibi sahip cikmaz kardesimde yokAnnen, kardeşin yok mu canım?
Ne istersen bn alirim diyo para elime gecince gereksiz harcama ypmiyim abur cubur almiyum diye vermiorBu adam nedir? Sen sorununu kv mi sanıyosun? Eş dediğin adama bak çay demle. Tövbe yarabbim 20 lira acil durumda hastaneye gitmene yetmez bile! Allah sana akıl fikir izan versin.
Haklisiniz artik mesafeli davranicam yaranilmiyor annem anne gibi sahip cikmaz kardesimde yokCanım iş iş diyerek kendini paralama.Olacagı yere kadar şu anda sen ve bebegin önmli.Uzak duroyle insanlardan ben de çektim iyi bilirim.Ne yaparsanız yapın kendinizi sevdiremezseniz.Bu insanlar böyle değişmez.Sadece siz değiştirin kendinizi mesafeli durun.Eşiniz de kolay yolu bulmuş gül at diye ama neden karşı taraf da gül atmıyor.Anneniz kardesiniz varsa onlar gelebilirse gelsin yardıma.Hayırlı dogumlar.
Hic hoşuma gitmiyor ne yazik ki eşim alttan almami istedigi icin yuvam icin böyleyimŞaka gibisiniz gerçekten inş gerçek değildir yazdıklarınız. Sizin kendinize hiç mi saygınız yok neden bu kadar alttan almak hoşunuza mı gidiyor ezilmek küçümsenmek
Bn ayni yerde oturmuyordum evler ayriydi ama yakindiSenin gibi bi arkadas daha vardi sanirim bi an okurken o sandim seni oda 19 yasindaydi ve kocasi 30 du kv bir oturuyordu yas probleminden bahsediyordu kacarak evlendigini ev alana kadar kv ayni oturdugunu hamile oldugunu vs vs bi an acaba dedim ..
yinede sesimi cikarmazdim
yinede ses çikarmadik
yinede guldum
Haftalık 100 alıyordunuz ve simdi yirmi mive biz yoksulluk sınırının 6500 den fazla olduğu 2019 yılında yaşıyoruz. Az once makarna yapmak için malzeme ve dondurma aldim 120 lira tuttu. 20 lira evdençıkmadan bitebilenbir para artik 5 lira kadar değeri yok.
Allah kurtarsın sizi bence.
Lütfen kusura bakmayın. Böyle şeylerden bahsetmeyi sevmiyorum ancak, artik basit seyler bile insanlara lüks geliyor. Alim gücü o kadar duştu ve hayat o kadar pahalandı ki paranın değeri gerçekten kalmadi. O yüzden haftalık 20 lira şaka gibi bir rakam ve konusahibinin bunu yadirgamamasi bana gerçekten ilginç geldi.
O zaman rest çekeceksin eşine.Annem pek anne gibi sahip cikmaz kardesimde yok
Ailem uzakta ve ailem eksik gedik arayan biri evime gelince onlardanda bi halt olmazNeden sürekli eşinin ailesinden bekliyorsun ki ? Senin annen kardeşlerin gelsin hem daha rahat edersin hem surat çekmezsin.. ayrıca senin kocan arkanda durmuyor farkında mısın haftalık 20 tl nedir ? O kadar lafı eşine söyletmek nedir ? Demek ki kocan karaktersiz yani afedersinde.. Sen kaynananı boşver eşinle sorunlarını çöz burda tavır koyması arkanda durması gereken o
Naptın sen yaaabildiğiniz üzere yaşim kücuk 29 yaşindayim eşimse 30yaşinda...
Eşimle aramızda yaş farki var cok tepmi akdim bu konuda evet ama yinede bu konuda şikayetimiz yok birbirimizi seviyoruz saygi duyarsaniz memnun olurum