Okursaniz cok sevinirim zor bir durumdayim
Merhabalar oncelikle iyi aksamlar yeni uyeyim fakat onceden de uyeligim vardi bilgileri hatirlayamadigim icin yeni hesap açtım.
Konu şu ki ben su an 32 yaşlarda evli , bir cocuk annesi ve ikinciye de hamileyim.. benim evlenmeden once cok da iyi bir gecmisim oldugu soylenemez hatta bu sebepten dolayi evlenmeyi bile dusunmezken karsima esim gibi anlayisli biri cikti ve evlendik cok da mutluyuz şükür. Ama vr lakin gelin görün ki ben geçmişteki hatalarimi bir turlu unutamiyorum icimden atamiyorum ya ileride kizim da hata yaparsa ben ona ne yuzle ogut verir ne yuzle ahlak dersi veririm diyorum devamli geçmişte yaşıyorum ve anneligi haketmediğimi düşünüyorum
bu resmen bi takinti haline geldi bende daha once de cok bunalimlara girdim bu sebeple ama bu kez hamileligim de etkisi ile cok cok cok kötüyüm kızlar intihar bile düşündürüyor seytam devamlo tovbe ediyorum ibadetlerimi yapıyorum fakat icim rahatlamiyor kendimi degersiz hissediyorum sucluluk psimanlik psikolojisinden çıkamıyorum ne olur yardim edin bana doktora gidicem ama doktor bisey yapabilir mi gecmisi değiştiremez ki ama nolur bisey diyin