Hayır tabiki de ben de cok günah işledim cok hata yaptım ama onları hatırlayarak yasarsam bu hayat daha da cekilmez olır senin sanırım baska derdin yok bunları düşünüp üzüyosun kendini .. ben o kadar mutsuzum ki geçmşi düşünecek bi vaktim yok .. kendine yeni dertler bul benceCok istiyoeum bunu yapmayi ama yapamiyorum her zaman bunlarla yasiycam gibi geliyor hep mutsuz ve pisman mi olucam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Haziran 2012
- 6.744
- 22.430
- 598
Ne abartmışsınız bu kadar çok ya...Pişmansanız tövbe edin,onun da affı var,öyle bir yazmışsınız ki adam öldürdünüz sanar konudan habersiz biri.Bu kadar dram yapmayın şu konuyu,yıl 2019 kimsenin umurunda değil sizin kimle ne yaptığınız,kendi kendinize sorun yapıyorsunuz bunu.
- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.456
- 798
- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Hayir tabi ki eski iliskilerimdeki yakinlasmalardan bahsediyorum
Öyle bir yazmışsınız ki böyle düşündüm. Biraz fazla abartıyor olabilir misiniz? İstediniz ve yaşadınız demek ki. Keşke eşinizle olsaydı ama olmamış. Kendinizi öldürmek istemek yerine tövbe edin, eşinize sadık olun, çocuk gelişimi ile ilgili kendinizi geliştirin, destek olun çocuklarınıza da eşinize de. Çözüm amaçlı düşünün. Şu anda eşinizi aldatsanız ya da aldatmış olsanız haklısınız takmakta diyeceğim ama kapanmış defterler. Gerek yok emin olun bu kadar deşmeye. Erkek de kadın da yaşıyor bazı şeyler. Önemli olan şimdi ne olduğunuz.
Evet cok şükür rabbim hepsini affederim buyuruyor ama ben hangi kafayla guvendim ona buna diye icim icimi yiyor aileme esime herkese karsi pismanlik vicdan azabı duyuyorumAdı üstünde geçmiş, suan yaşadığınız hayatla geçmişi kıyaslamayın, tövbe, pişmanlık tamam ama intiharı düşünmek de nefsin başka bir oyunu farkında olun lütfen, sizi manevi olarak rahatlatacak kitaplar okuyun, rahmeti sonsuz bir Rabbimiz var unutmayın..
- 27 Şubat 2012
- 14.216
- 23.615
- 598
Pardon ama siz ilah mısınız da hatanızı kabullenemiyorsunuz? Insaniz biz insan. Hata yapacağız. Bunlardan ders alacağız ve olgunlasacagiz.
Eğer hatanızı günah olarak görüyorsanız ve tovbe etmişseniz tertemizsiniz demektir. Ne güzel eşiniz de biliyor ve kabul ediyor. Neden hala geçmişte yaşıyorsunuz. Tove edin ve unutun artık.
Günahsız insan yoktur. Tovbe eden samimi pişman olan ve bunu tekrar etmeme gayretinde olan insan tertemizdir.
Üstelik vicdan yapıyorsanız demek ki kişiliğinize, kendinize, prensiplerinize bunları yakiştirmuyorsunuz demektir. Bundan güzel ne olabilir? Sizin değerleriniz var. Lütfen kendinize bunu yapmayı bırakın . Siz tertemiz bir insansiniz. Ailenize, çocuklarınıza odaklanın.
Kendinizi affedin. Aklınıza gelenleri bir yere yazın karşısına gerekçelerini yazın. Sonra kağıdı ortadan kaldırabilirsiniz. Bir de ufak cezalar verin kendinize. Mesela aklınıza geldikçe 2 rekat tovbe namazı kılmak gibi. Oyle pişman olup, hayatı kendinize zehir ederek hic bir şeyi telafi etmiş olmazsınız.
2 rekat tövbe namazı kılmak kendini cezalandırmak mı oluyor?
- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 123
Bence siz çok iyi bir annesiniz ve bunu sonuna kadar hakediyorsunuz.Okursaniz cok sevinirim zor bir durumdayim
Merhabalar oncelikle iyi aksamlar yeni uyeyim fakat onceden de uyeligim vardi bilgileri hatirlayamadigim icin yeni hesap açtım.
Konu şu ki ben su an 32 yaşlarda evli , bir cocuk annesi ve ikinciye de hamileyim.. benim evlenmeden once cok da iyi bir gecmisim oldugu soylenemez hatta bu sebepten dolayi evlenmeyi bile dusunmezken karsima esim gibi anlayisli biri cikti ve evlendik cok da mutluyuz şükür. Ama vr lakin gelin görün ki ben geçmişteki hatalarimi bir turlu unutamiyorum icimden atamiyorum ya ileride kizim da hata yaparsa ben ona ne yuzle ogut verir ne yuzle ahlak dersi veririm diyorum devamli geçmişte yaşıyorum ve anneligi haketmediğimi düşünüyorum bu resmen bi takinti haline geldi bende daha once de cok bunalimlara girdim bu sebeple ama bu kez hamileligim de etkisi ile cok cok cok kötüyüm kızlar intihar bile düşündürüyor seytam devamlo tovbe ediyorum ibadetlerimi yapıyorum fakat icim rahatlamiyor kendimi degersiz hissediyorum sucluluk psimanlik psikolojisinden çıkamıyorum ne olur yardim edin bana doktora gidicem ama doktor bisey yapabilir mi gecmisi değiştiremez ki ama nolur bisey diyin
Neden mi?
Çünkü Rabbim sizi affetmişki, size bir evlat bağışlamış ve şuanda yine hamilesiniz.
Bu ne kadar büyük bir Rabbimin mucizesidir biliyor musunuz?
Şuan sizin tattığınız anneliği, anne olmak için yanıp tutuşan ne kadar çok ruhu anne olan kadın var biliyormusunuz?
Kendinize gelin ne mutlu yuvanızı kurmuşsunuz ve böyle bir eşe sahip olmak isteyen ne kadar çok insan var biliyormusunuz?
Rabbim içinizi ferahlatsın
- 15 Ocak 2019
- 18
- 29
- 3
- 39
Hayatta herkesin hataları vardır ve hatalar ders almak içindir.Yazdıklarınızı okuyunca şuan düzgün bir hayat yaşamak ve çocuklarınızı da düzgün yetiştirmek için gayret gösterdiğinizi anlıyorum.Ne mutlu size anlayışlı bir eşiniz var ve sahip olduğunuz kötü tecrübeler aslında evlatlarınızı yetiştirirken size yol gösterici olacaktır.Geçmişi artık unutmalı bugününüze şükretmeli ve yarınlara hazırlanmalısınız.Her anne evladı ve onun geleceği için endişelenir şuan hamilelikle alakalı hormonlarınızda sizi etkiliyordur.O yüzden geçmişi artık kapatmalı ve geleceğe bakmalısınız.Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.Günahsızlık peygamberlere mahsus unutmayın ve hatalardan ders almak en büyük erdemdir.Siz bu erdemi göstermişsiniz gelecek güzel günlere yoğunlaşın sizin özeniniz ve Allahın da izniyle evlatlarınız güzel hayatlar yaşayacaktır.Okursaniz cok sevinirim zor bir durumdayim
Merhabalar oncelikle iyi aksamlar yeni uyeyim fakat onceden de uyeligim vardi bilgileri hatirlayamadigim icin yeni hesap açtım.
Konu şu ki ben su an 32 yaşlarda evli , bir cocuk annesi ve ikinciye de hamileyim.. benim evlenmeden once cok da iyi bir gecmisim oldugu soylenemez hatta bu sebepten dolayi evlenmeyi bile dusunmezken karsima esim gibi anlayisli biri cikti ve evlendik cok da mutluyuz şükür. Ama vr lakin gelin görün ki ben geçmişteki hatalarimi bir turlu unutamiyorum icimden atamiyorum ya ileride kizim da hata yaparsa ben ona ne yuzle ogut verir ne yuzle ahlak dersi veririm diyorum devamli geçmişte yaşıyorum ve anneligi haketmediğimi düşünüyorum bu resmen bi takinti haline geldi bende daha once de cok bunalimlara girdim bu sebeple ama bu kez hamileligim de etkisi ile cok cok cok kötüyüm kızlar intihar bile düşündürüyor seytam devamlo tovbe ediyorum ibadetlerimi yapıyorum fakat icim rahatlamiyor kendimi degersiz hissediyorum sucluluk psimanlik psikolojisinden çıkamıyorum ne olur yardim edin bana doktora gidicem ama doktor bisey yapabilir mi gecmisi değiştiremez ki ama nolur bisey diyin
Ah elimde olsa iyice tirlattim bunları dusune dusune kendimi yerin dibine soktmHer şey insanlar için siz ne güzel dönmüşünüz farkındasınız yaptığınız hata da öyle büyük bir hata değil millet neler neler yapıyor kızınızada vakti gelince doğruyu yanlışı anlatırsınız ama yapcagı varsa yapar engel olamazsınız buna çok deşmeyin geçmişi evlenen herkess sütten çıkmış ak kaşık olarak evlenmiyor bazı şeyler erken yaşanabiliyo her sey bizim için insanlar için gönül isterki hata yapılmasın hatasız kulda olmaz eziyet etmeyin kendinize boş yere
Sadece esime de degil aileme herkese.karsi suçluluk duyuyorum resmenÖyle bir yazmışsınız ki böyle düşündüm. Biraz fazla abartıyor olabilir misiniz? İstediniz ve yaşadınız demek ki. Keşke eşinizle olsaydı ama olmamış. Kendinizi öldürmek istemek yerine tövbe edin, eşinize sadık olun, çocuk gelişimi ile ilgili kendinizi geliştirin, destek olun çocuklarınıza da eşinize de. Çözüm amaçlı düşünün. Şu anda eşinizi aldatsanız ya da aldatmış olsanız haklısınız takmakta diyeceğim ama kapanmış defterler. Gerek yok emin olun bu kadar deşmeye. Erkek de kadın da yaşıyor bazı şeyler. Önemli olan şimdi ne olduğunuz.
- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
Cezayı o manada yazmadım . Bakınca o şekilde anlaşılmasını normal karşılıyorum. Namaz disiplin gerektirir. Ama oturup pişman oldum deyip ağlamak sızlamak tembelliği getirir. Ben bunu disiplin manasında dedim. Bu şekilde günahına kefaret olarak da düşünebilir . Hatta oraya kefaret yazmak daha makul olurmuş.2 rekat tövbe namazı kılmak kendini cezalandırmak mı oluyor?
- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
Elinde!!Ah elimde olsa iyice tirlattim bunları dusune dusune kendimi yerin dibine soktm
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Adam öldürmediyseniz bu kadar büyütmeyin benceUfak tefek ama bir suru hata yapmisim neden oyle bi haldeymisim simdiki halimle hic alakasi yok anlam veremiyorum
Icimi ferahlatti yazınız Allah razi olsun sanırım benimki takinti boyutuna gecti ve destek almam lazim devamlı bunlari dusunmek normal degil farkındayım su an cok farklo bi hayat yasiyorum taniyanlar bilse bile inanmaz yaptığım hatalara ve bu beni iyice mahvediyorHayatta herkesin hataları vardır ve hatalar ders almak içindir.Yazdıklarınızı okuyunca şuan düzgün bir hayat yaşamak ve çocuklarınızı da düzgün yetiştirmek için gayret gösterdiğinizi anlıyorum.Ne mutlu size anlayışlı bir eşiniz var ve sahip olduğunuz kötü tecrübeler aslında evlatlarınızı yetiştirirken size yol gösterici olacaktır.Geçmişi artık unutmalı bugününüze şükretmeli ve yarınlara hazırlanmalısınız.Her anne evladı ve onun geleceği için endişelenir şuan hamilelikle alakalı hormonlarınızda sizi etkiliyordur.O yüzden geçmişi artık kapatmalı ve geleceğe bakmalısınız.Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.Günahsızlık peygamberlere mahsus unutmayın ve hatalardan ders almak en büyük erdemdir.Siz bu erdemi göstermişsiniz gelecek güzel günlere yoğunlaşın sizin özeniniz ve Allahın da izniyle evlatlarınız güzel hayatlar yaşayacaktır.
- 27 Şubat 2012
- 14.216
- 23.615
- 598
Cezayı o manada yazmadım . Bakınca o şekilde anlaşılmasını normal karşılıyorum. Namaz disiplin gerektirir. Ama oturup pişman oldum deyip ağlamak sızlamak tembelliği getirir. Ben bunu disiplin manasında dedim. Bu şekilde günahına kefaret olarak da düşünebilir . Hatta oraya kefaret yazmak daha makul olurmuş.
Evet bakınca o şekilde anlaşılıyor
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Konuyu kadın erkek karşılaştırmasına nasıl çektiniz hayret, burda bir pişmanlık var eşinin yaşadıkları esini ilgilendirir eşi gurur duyuyorsa onun sorunu, anne ve kadin olarak kızını ornek vermesi neden bu kadar rahatsız etti sizi?Ahlak dersi ne ya? Kimse kimseye ahlak dersi vermek zorunda değil. Verse de herkesin ahlaki kendine. Zaten siz de iyi bilirsiniz ki bu ders insanın bir kulağından girer diğerinden çıkar.
Ayrıca oğlunuz olsa 'buldugun deliğe gir' mi diyeceksiniz ki 'kizim olsa' diye belirttiniz?
Bence zihniyetiniz, hayata baktığınız bu ataerkil bakış açiniz çok yanlış. Belki de sizin yaşanmışlıklarıniz kadar eşinizin de yaşadıkları vardır. Ama o bunlardan utanmayı geç, içten içe gurur duyuyordur. Sizin içiniz içinizi yesin hala, kadınsıniz ne de olsa...
Cok sukur uni donemiydi bekardik cahildik tek avuntum o zaten kimseye zarar vermedim kendimden baskaSiz hata görmemisiniz. Evli adamlar ile değilse, siz de evli değilseniz ne yaparsanız yapın. Yaptığınız kimseye zarar vermedi ise bence hata değildir.
- 1 Haziran 2012
- 6.744
- 22.430
- 598
Konuyu kadın erkek karşılaştırmasına nasıl çektiniz hayret, burda bir pişmanlık var eşinin yaşadıkları esini ilgilendirir eşi gurur duyuyorsa onun sorunu, anne ve kadin olarak kızını ornek vermesi neden bu kadar rahatsız etti sizi?
Şeyden olabilir mi,toplumda bu konuda erkekler 8545416354 adım daha özgür yetiştirilirken kadınlar iki öpüştü diye senelerce bozuk psikolojiye,vicdan azabına maruz kalıyorlar ? Anlamadıysanız dönün konuyu bir kez daha okuyun,anlamadıysanız bir kez daha...Toplumun güzel bir özeti çünkü.