Yok canim anlatmayi düşünmüyorum ilerde sorun olur hem de kimseyi ilgilendirmez ben sadece iste anneme ve cocuklarima karsi garip hissediyorum annelik agir bir duygu:/Sakin bu saatten sonra kimseye anlatma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim anlatmayi düşünmüyorum ilerde sorun olur hem de kimseyi ilgilendirmez ben sadece iste anneme ve cocuklarima karsi garip hissediyorum annelik agir bir duygu:/Sakin bu saatten sonra kimseye anlatma.
O kadar uzuldum ki. En kisa zamanda atlatırsın inşallah bu durumu. Rabbim sana ve ailene hayırlı sağlıklı berekletli ömürler versin.Yok canim anlatmayi düşünmüyorum ilerde sorun olur hem de kimseyi ilgilendirmez ben sadece iste anneme ve cocuklarima karsi garip hissediyorum annelik agir bir duygu:/
Yürekten tövbe eden o günahı hiç işlememiş gibidir. Yani evladınıza açık yüreklilikle öğüt vermekten sakınıp utanmanıza gerek yok. Üstelik geçmişi hatırlayıp her pişmanlık duyduğunuzda bu sevap hanenize geçiyor. Allah selamet versin inşaallahOkursaniz cok sevinirim zor bir durumdayim
Merhabalar oncelikle iyi aksamlar yeni uyeyim fakat onceden de uyeligim vardi bilgileri hatirlayamadigim icin yeni hesap açtım.
Konu şu ki ben su an 32 yaşlarda evli , bir cocuk annesi ve ikinciye de hamileyim.. benim evlenmeden once cok da iyi bir gecmisim oldugu soylenemez hatta bu sebepten dolayi evlenmeyi bile dusunmezken karsima esim gibi anlayisli biri cikti ve evlendik cok da mutluyuz şükür. Ama vr lakin gelin görün ki ben geçmişteki hatalarimi bir turlu unutamiyorum icimden atamiyorum ya ileride kizim da hata yaparsa ben ona ne yuzle ogut verir ne yuzle ahlak dersi veririm diyorum devamli geçmişte yaşıyorum ve anneligi haketmediğimi düşünüyorum bu resmen bi takinti haline geldi bende daha once de cok bunalimlara girdim bu sebeple ama bu kez hamileligim de etkisi ile cok cok cok kötüyüm kızlar intihar bile düşündürüyor seytam devamlo tovbe ediyorum ibadetlerimi yapıyorum fakat icim rahatlamiyor kendimi degersiz hissediyorum sucluluk psimanlik psikolojisinden çıkamıyorum ne olur yardim edin bana doktora gidicem ama doktor bisey yapabilir mi gecmisi değiştiremez ki ama nolur bisey diyin
Okursaniz cok sevinirim zor bir durumdayim
Merhabalar oncelikle iyi aksamlar yeni uyeyim fakat onceden de uyeligim vardi bilgileri hatirlayamadigim icin yeni hesap açtım.
Konu şu ki ben su an 32 yaşlarda evli , bir cocuk annesi ve ikinciye de hamileyim.. benim evlenmeden once cok da iyi bir gecmisim oldugu soylenemez hatta bu sebepten dolayi evlenmeyi bile dusunmezken karsima esim gibi anlayisli biri cikti ve evlendik cok da mutluyuz şükür. Ama vr lakin gelin görün ki ben geçmişteki hatalarimi bir turlu unutamiyorum icimden atamiyorum ya ileride kizim da hata yaparsa ben ona ne yuzle ogut verir ne yuzle ahlak dersi veririm diyorum devamli geçmişte yaşıyorum ve anneligi haketmediğimi düşünüyorum bu resmen bi takinti haline geldi bende daha once de cok bunalimlara girdim bu sebeple ama bu kez hamileligim de etkisi ile cok cok cok kötüyüm kızlar intihar bile düşündürüyor seytam devamlo tovbe ediyorum ibadetlerimi yapıyorum fakat icim rahatlamiyor kendimi degersiz hissediyorum sucluluk psimanlik psikolojisinden çıkamıyorum ne olur yardim edin bana doktora gidicem ama doktor bisey yapabilir mi gecmisi değiştiremez ki ama nolur bisey diyin
ee ne var herkes sevişir bundan doğal ne var? siz şu an herhalde sevişmeyi ahlaksızlık olarak görüp ya kızım da sevişirse diye taktınız kafaya da sizin cevabınız psikiyatrda burda değil. dedim herhalde organ mafyası ya da beyaz kadın ticareti falan var geçmişinde , meğerse sadece sevişmiş.Kendine başka eğlence bul yeni üye..Hayir tabi ki eski iliskilerimdeki yakinlasmalardan bahsediyorum
konu kendisi olduğu için kızım demiş. cinsiyetleri aynı olduğu için.Ahlak dersi ne ya? Kimse kimseye ahlak dersi vermek zorunda değil. Verse de herkesin ahlaki kendine. Zaten siz de iyi bilirsiniz ki bu ders insanın bir kulağından girer diğerinden çıkar.
Ayrıca oğlunuz olsa 'buldugun deliğe gir' mi diyeceksiniz ki 'kizim olsa' diye belirttiniz?
Bence zihniyetiniz, hayata baktığınız bu ataerkil bakış açiniz çok yanlış. Belki de sizin yaşanmışlıklarıniz kadar eşinizin de yaşadıkları vardır. Ama o bunlardan utanmayı geç, içten içe gurur duyuyordur. Sizin içiniz içinizi yesin hala, kadınsıniz ne de olsa...
nefis terbiyesi olur. oruç da o şekilde.2 rekat tövbe namazı kılmak kendini cezalandırmak mı oluyor?
aynen arkadaşım ben de anlamadım hemen zihniyet de zihniyet. eril de ataerkil de filan. yakında 'herkes kadın olsun, erkek olmak cinsiyetçiliğe giriyor' diyecek bu feministler. yazı yazarken kırk takla atıyorum artık feminaziler linç etmesin diye. neyse yeri gelmişken belirttim konuya dönecek olursak eşine sadık olması ve tövbe etmesi yeterli bana göre.Konuyu kadın erkek karşılaştırmasına nasıl çektiniz hayret, burda bir pişmanlık var eşinin yaşadıkları esini ilgilendirir eşi gurur duyuyorsa onun sorunu, anne ve kadin olarak kızını ornek vermesi neden bu kadar rahatsız etti sizi?
geçmişindeki sevişmelerinden pişman olması sizi niye bu kadar kızdırdı ki? keşke ona buna kullandırmasaydım kendimi diyor işte. eşimle yaşasaydım ilklerimi diyor. bu duygular çok mu demode geldi size? bana da nesli tükenmekte olan duygular gibi geliyor.ee ne var herkes sevişir bundan doğal ne var? siz şu an herhalde sevişmeyi ahlaksızlık olarak görüp ya kızım da sevişirse diye taktınız kafaya da sizin cevabınız psikiyatrda burda değil. dedim herhalde organ mafyası ya da beyaz kadın ticareti falan var geçmişinde , meğerse sadece sevişmiş.Kendine başka eğlence bul yeni üye..
Fazla takintidan oluyor.ve muhtemelen kaygi bozuklugunuz var.bende suan ayni seyleri yasyor sizi cok iyi anliyorum.eski hayatimi yada hatalarimi dusunmek kizimi uyaramamaktan cok korkuyorum.belki birine gore hata bile degil yasadiklarim ama bana cok buyuk yuk.birde bu ibadete gecs evresi ve onun agrligi var ustumde.bende pskyatrye gtmek istiyorum her gece ama sabh gidemiyorumOkursaniz cok sevinirim zor bir durumdayim
Ufek tefek cezalar = namaz2 rekat tövbe namazı kılmak kendini cezalandırmak mı oluyor?
Bu kdar mıBir birliktelik vs yaşamadım ama birtakim eski iliskilerimde yakinlasmalar vs hatalar yaptim kendimi affedemiyorum