Lütfen oku

Doğru söylüyorsunuz.. daha ne yanlislar hatalar var biliyorum bunlari düşünüyorum vs ama beynim baska calisiyor bu artk saplantı mi oldu anlamadm
Baya saplantı olmuş hemde. Dediğim gibi bu işin uzmanıyla görüşmeniz sizi baya rahatlatır diye düşünüyorum. Güzel şeyler düşünün,dua edin, eşinize çocugunuza sarılın bol bol... İntihar kelimesini de bi daha asla kullanmayın lütfen

Evet destek almam gerektigini anladim artik .. cunku bir gun iki gun 3 gun dusunur insan devamli bunlari dusunup kalp çarpıntısı terleme anksiyete yasamak normal degil artk
İşte olay bu noktaya geldiğinde bu normal pişmanlıktan çıkıp psikolojik boyuta giriyor.Siz artık bunu kendiniz aşamayacak kadar takmışsınız ve desteksiz çözüme ulaşmak çok zor olacaktır.Sizin için çok yıpratıcı bir durum.Elinizde olmadan bu düşüncelerle boğuştuğunuzu çok iyi anlayabiliyorum.Ne olur kendinizi daha fazla üzmeden destek alın.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Teşekkürler cok sagolun

O kadar zor ki hem de devamlo ağlıyorum daralıyorum olsem daha iyi diyorum kesle kanser olsaydim ama duzgun bi hayat yasasaydim.vs vs neler neler

Onun hicbur gecmisi olmamis bundan eminim ama benim geçmişim de hc umrunda degil sagolsun destek oluyor

Bende geçmişten birçok hata yaptım.
Yakınlaşmalarda dahil.
Bir kız çocuk sahibiyim ama hiç busebepten bunalıma girmedim.
Ona benim yaptığım hataları yapmaması için ancak öğüt verebilirim.doğruyu yanlışı malesef kız yada erkek farketmez,yaşayarak öğrenecek.
Hatalarını kabullenin ,onlar olmasa siz olamazdınız.evlatlarımız sağlıklı olsun ,gerisi bişekilde hallolur.

Onun hicbur gecmisi olmamis bundan eminim ama benim geçmişim de hc umrunda degil sagolsun destek oluyor
Allah razı olsun ya ne güzel adam. Bence kendine ve eşine eziyet etme. Allah affettikten sonra zaten kimseye laf düşmez de. Hani gizleyip de vicdan azabı da yaşamamışsın . Konuşulmuş bunlar. Lütfen geçmiş yüzünden bugününü mahvetme. Hatasiz insan yoktur ki.

Cok da masum yakinlasmalar degil ama

Aynen allah ondan razi olsun o kadar inancli ki Allah affediyorken ben kimim ki diyor millet neler yapıyor sen kendini duzeltmissin diyor kalbinde iman olmayan biri olsa beni yargılardı belkide

Benim de gecmisim var. Ben de pişmanım. Evleneceğim kısının ise hiç geçmişi yok. Ona karşı mahcup da değilim. Bastan sadece şunu sordum geçmiş onemli mi değil mi? Değil dedi. Pişman olmuşsan o Allah ile senin aranda dedi.
Evet hatalarım oldu ama hepsi cahillikti. Beni buna iten sebepler de oldu, kendi saçmalıklarım da oldu, kandirildigim da oldu.
Ama kimseyi aldatmadım. Kimseyi kandırmadım. Kimse ile öylesine ilişkim olmadi.
Ben aklıma geldikçe hatalarımı bir kenara yazdim . Kendimi affettiğimi yazdim. Sebeplerimi yazdim. Bu beni zihnen rahatlattı. Sonra da aklima geldikçe tevbe namazı kıldım . Bunu bedel olarak kefaret olarak gordum. Kendimi kaptirmadım. Bu oyuna gelmedim . Temennim senin de gelmemen. Geldinse de kurtulman.
Tevbe eden tertemizdir bunu unutma. Sen kimsenin hakkına falan da girmemişsin yani kişisel bir sey sadece seni ilgilendirir . Lütfen ailene çocuklarına odaklan

eskıden sevgılınızden hoslanıp yakınlastınız dıye mı bukadar buyuk buhranlar
allah bunu unutturacak baska dert vermesın

Okuduğumu ilk sefer de anlayabilme yetisine sahibim neyse ki, ben yazıyı okuduğumda inancına göre günahından pişmanlık duyan bir kadın gördüm. Sizin dediğiniz noktada isin toplumsal kısmında aynı sizin gibi düşünüyorum, ama ben manevi bir pişmanlık olarak baktim olaya, eşe aileye karsi duyulan pişmanlık zaten gereksiz ,konu sahibi bu konuyu olması gerekenin disinda takıntı haline getirmiş sonraki yorumlarından anladığım kadariyla

Aynen allah ondan razi olsun o kadar inancli ki Allah affediyorken ben kimim ki diyor millet neler yapıyor sen kendini duzeltmissin diyor kalbinde iman olmayan biri olsa beni yargılardı belkide
Aynı cümleleri sözlümden duydum . Gerçekten böylelerinden Allah razı olsun.

Öyle bir yazmışsınız ki gerçekten aklıma çok çok farklı şeyler geldi. Oysa kı herkesın yaşadığı şeyler yaşamışsınız. Bu kadar kafaya takılacak bir durum yok ortada.

Ne guzel ben de oyleydim ama bu aralar artti bu dusunceler belki de sizinki kadar masum hatalar degildir

Aynen en cok manevi bir pismanlik iyi bir musluman olamadim dusuncesi ve etrafimda herkesin cok ahlak bekçisi kesilmesi herbiri etkiliyor

Ne guzel ben de oyleydim ama bu aralar artti bu dusunceler belki de sizinki kadar masum hatalar degildir
Tam da sizinkiler gibi. Yani öyle tahmin ediyorum. Buna izin vermemek senin elinde. Vesvese gelir ama onu gerçeğe dönüştürmek senin elinde. Kendini affet. Eğer düzgun biri olmasan zaten pişmanlık duymazdın. ( bu yanlış anlaşılmasın böyle şeyleri inancı gereği vb sebeplerden yanlış olarak görüp de yapanlar için söylüyorum )

Aynen en cok manevi bir pismanlik iyi bir musluman olamadim dusuncesi ve etrafimda herkesin cok ahlak bekçisi kesilmesi herbiri etkiliyor
Etrafını bosver bu olmasa başka türden hata ve günahları vardır onların . Hatta bekçilik yapanların eminim tam da bu konularda hataları vardır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…