Aynen allah ondan razi olsun o kadar inancli ki Allah affediyorken ben kimim ki diyor millet neler yapıyor sen kendini duzeltmissin diyor kalbinde iman olmayan biri olsa beni yargılardı belkide
Ahlak bekçileri kendilerine baksın bir zahmet , en büyük ahlaksızlıklarıda o ahlak bekçileri yapıyor ne hikmetse! İnsanların ne dedigi ne düşündüğü onemli değil, bu konunun kendinizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin. Siz kendinize değer verinki aynı özgüven de evlatlar yetiştirebilesiniz, bence psikolojik yardım alın daha kolay atlatmak için bu durumuAynen en cok manevi bir pismanlik iyi bir musluman olamadim dusuncesi ve etrafimda herkesin cok ahlak bekçisi kesilmesi herbiri etkiliyor
Doğru ama iste takinti haline getirdim gözümün önüne geldikçe utanc duyuyorumSiz eşinizin geçmişinden %100 emin misiniz peki? Siz onu yargıladınız mı? Eminim ki hayır. Peki siz neden kendinizi bu sözleri duyacak kıvama getirdiniz ki?
Geçmişte sevgililerinizle yakınlaştınız diye kendinizi bu kadar heder etmeniz gereksiz ve eşinize karşı kendinizi bu şekil göstermeniz de yersiz.. Yaşadıklarınız sadece sizi ilgilendirir.
Valla benimkiler hiç değildi :)Cok da masum yakinlasmalar degil ama
Allah askina kendinize dert aramayin. Ne guzel huzurlu yuvaniz var . Saglikli cocuklarjniz var. Yakınlastiysaniz ne olmus yani.Okursaniz cok sevinirim zor bir durumdayim
Merhabalar oncelikle iyi aksamlar yeni uyeyim fakat onceden de uyeligim vardi bilgileri hatirlayamadigim icin yeni hesap açtım.
Konu şu ki ben su an 32 yaşlarda evli , bir cocuk annesi ve ikinciye de hamileyim.. benim evlenmeden once cok da iyi bir gecmisim oldugu soylenemez hatta bu sebepten dolayi evlenmeyi bile dusunmezken karsima esim gibi anlayisli biri cikti ve evlendik cok da mutluyuz şükür. Ama vr lakin gelin görün ki ben geçmişteki hatalarimi bir turlu unutamiyorum icimden atamiyorum ya ileride kizim da hata yaparsa ben ona ne yuzle ogut verir ne yuzle ahlak dersi veririm diyorum devamli geçmişte yaşıyorum ve anneligi haketmediğimi düşünüyorumbu resmen bi takinti haline geldi bende daha once de cok bunalimlara girdim bu sebeple ama bu kez hamileligim de etkisi ile cok cok cok kötüyüm kızlar intihar bile düşündürüyor seytam devamlo tovbe ediyorum ibadetlerimi yapıyorum fakat icim rahatlamiyor kendimi degersiz hissediyorum sucluluk psimanlik psikolojisinden çıkamıyorum ne olur yardim edin bana doktora gidicem ama doktor bisey yapabilir mi gecmisi değiştiremez ki ama nolur bisey diyin
Icimi ferahlattugin icin Allah razi olsun beni cok iyi anladığını hissettim ❣Tam da sizinkiler gibi. Yani öyle tahmin ediyorum. Buna izin vermemek senin elinde. Vesvese gelir ama onu gerçeğe dönüştürmek senin elinde. Kendini affet. Eğer düzgun biri olmasan zaten pişmanlık duymazdın. ( bu yanlış anlaşılmasın böyle şeyleri inancı gereği vb sebeplerden yanlış olarak görüp de yapanlar için söylüyorum )
Belki çevremden dolayi bu kadar pismanlik duyuyorum haklisnuzValla benimkiler hiç değildi :)
Merak etme bir çok bayanın yaşadığı şeyler bunlar.
Seni anlıyorum o yüzden harıl harıl yazıyorum ve gerçekten en kisa zamanda kurtulmani istiyorum bu düşüncelerdenIcimi ferahlattugin icin Allah razi olsun beni cok iyi anladığını hissettim ❣
Şu an icin elimde degil ama doktor destegiyle insallah daha az düşünmeye baslarim cnmHiç kimseye mahcup olma bu konu yuzunden. Eşine bile. Çünkü bu bi ihanet değil, kul hakkı da değil.
Geçmişini geçmişte bırak.
Şeytan seni bununla kandırıyor ve bütün hayatını mahvediyor. Yaşayamıyorsun resmen.
En azından ise soyle başla. Aklına bu düşünceler hep geliyor ya. Kendine de ki bu düşüncelere kendimi tüm gün vermicem. Atıyorum her gün saat 3 ile 5 arası düşüncem. Bunu bana dr tavsiye etmişti. Boylece tum gununu heba etmiyorsun. Ama aklın da kalmıyor .
Bence utanç ve pişmanlık çok büyük bir erdem,bu şekilde tövbeniz de kabul olur vicdani yükü de zamanla atarsınız üstünüzden lütfen kendinizi hırpalamayın..Bir birliktelik vs yaşamadım ama birtakim eski iliskilerimde yakinlasmalar vs hatalar yaptim kendimi affedemiyorum
Çevreniz biliyor mu yaşadıklarınızı?Belki çevremden dolayi bu kadar pismanlik duyuyorum haklisnuz
Allah razi olsun inanin anlayanin olmasi oyle rahatlatici ki yalnız olmadigimi bilmemek. Peki sende ailene karsi sucluluk oldu mu annene ozlelkleSeni anlıyorum o yüzden harıl harıl yazıyorum ve gerçekten en kisa zamanda kurtulmani istiyorum bu düşüncelerden
Umarim zamanla gecet cok sagolunBence utanç ve pişmanlık çok büyük bir erdem,bu şekilde tövbeniz de kabul olur vicdani yükü de zamanla atarsınız üstünüzden lütfen kendinizi hırpalamayın..
Hayir sadece esim ve bikac dostÇevreniz biliyor mu yaşadıklarınızı?
Pişmanlık duyma.Belki çevremden dolayi bu kadar pismanlik duyuyorum haklisnuz
Basta oldu ama aile ortamım yoktu. Ben de dışarıya bağlı biri haline geldim. O yuzden sonra öyle hissetmedim. Hem onlar gencken nasildi bunu biliyor muyuz? Diyelim ailelerimiz dört dörtlük biz o yaşımizda olgun insan gibi davranamayız ki. Yaşayarak ders aliyoruz. Ailelerimiz bilse bile bizi red mi edecekler ? Yine sevecek sahip çıkacaklar . Kendilerini sorgulayacaklar belkiAllah razi olsun inanin anlayanin olmasi oyle rahatlatici ki yalnız olmadigimi bilmemek. Peki sende ailene karsi sucluluk oldu mu annene ozlelkle
Sakin bu saatten sonra kimseye anlatma.Hayir sadece esim ve bikac dost
Abartmayın bazı şeyleri. Herkesin yaşadığı bir hayat yaşamışsınız? Neyi sorun ediyorsunuz anlamadım?Bir birliktelik vs yaşamadım ama birtakim eski iliskilerimde yakinlasmalar vs hatalar yaptim kendimi affedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?