Lütfen oku

Aynen allah ondan razi olsun o kadar inancli ki Allah affediyorken ben kimim ki diyor millet neler yapıyor sen kendini duzeltmissin diyor kalbinde iman olmayan biri olsa beni yargılardı belkide

Siz eşinizin geçmişinden %100 emin misiniz peki? Siz onu yargıladınız mı? Eminim ki hayır. Peki siz neden kendinizi bu sözleri duyacak kıvama getirdiniz ki?

Geçmişte sevgililerinizle yakınlaştınız diye kendinizi bu kadar heder etmeniz gereksiz ve eşinize karşı kendinizi bu şekil göstermeniz de yersiz.. Yaşadıklarınız sadece sizi ilgilendirir.

Aynen en cok manevi bir pismanlik iyi bir musluman olamadim dusuncesi ve etrafimda herkesin cok ahlak bekçisi kesilmesi herbiri etkiliyor
Ahlak bekçileri kendilerine baksın bir zahmet , en büyük ahlaksızlıklarıda o ahlak bekçileri yapıyor ne hikmetse! İnsanların ne dedigi ne düşündüğü onemli değil, bu konunun kendinizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin. Siz kendinize değer verinki aynı özgüven de evlatlar yetiştirebilesiniz, bence psikolojik yardım alın daha kolay atlatmak için bu durumu

Doğru ama iste takinti haline getirdim gözümün önüne geldikçe utanc duyuyorum

Allah askina kendinize dert aramayin. Ne guzel huzurlu yuvaniz var . Saglikli cocuklarjniz var. Yakınlastiysaniz ne olmus yani.
Mutlu olmak 20 kişiyle yatanin da hakki yakinlasanjn da hakki.
Allah baska dert vermesin ne diyim

Arkadaslar kadina ne diye ne yaptin canim ne yaptin diye usteliyorsunuz. hata yapmis pisman. Bize bu kadari yeter!
Konu sahibi, uzulmeyin. Herkesin hatalari var. Bazilarimiz ders aliyor bazilarimiz hata olarak gormuyor bile. Siz hatanizi kabullendiyseniz ve tovbe ettiyseniz yapmamaya, daha fazla kendinize yuklenmeyin. Zaten bi sure yapmazsaniz sonradan degistiginizi farkedeceksiniz. Ve bu sizi mutlu edecek rahatlatacak.

Icimi ferahlattugin icin Allah razi olsun beni cok iyi anladığını hissettim ❣

Hiç kimseye mahcup olma bu konu yuzunden. Eşine bile. Çünkü bu bi ihanet değil, kul hakkı da değil.
Geçmişini geçmişte bırak.
Şeytan seni bununla kandırıyor ve bütün hayatını mahvediyor. Yaşayamıyorsun resmen.
En azından ise soyle başla. Aklına bu düşünceler hep geliyor ya. Kendine de ki bu düşüncelere kendimi tüm gün vermicem. Atıyorum her gün saat 3 ile 5 arası düşüncem. Bunu bana dr tavsiye etmişti. Boylece tum gununu heba etmiyorsun. Ama aklın da kalmıyor .

Şu an icin elimde degil ama doktor destegiyle insallah daha az düşünmeye baslarim cnm

Bir birliktelik vs yaşamadım ama birtakim eski iliskilerimde yakinlasmalar vs hatalar yaptim kendimi affedemiyorum
Bence utanç ve pişmanlık çok büyük bir erdem,bu şekilde tövbeniz de kabul olur vicdani yükü de zamanla atarsınız üstünüzden lütfen kendinizi hırpalamayın..

Seni anlıyorum o yüzden harıl harıl yazıyorum ve gerçekten en kisa zamanda kurtulmani istiyorum bu düşüncelerden
Allah razi olsun inanin anlayanin olmasi oyle rahatlatici ki yalnız olmadigimi bilmemek. Peki sende ailene karsi sucluluk oldu mu annene ozlelkle

Allah razi olsun inanin anlayanin olmasi oyle rahatlatici ki yalnız olmadigimi bilmemek. Peki sende ailene karsi sucluluk oldu mu annene ozlelkle
Basta oldu ama aile ortamım yoktu. Ben de dışarıya bağlı biri haline geldim. O yuzden sonra öyle hissetmedim. Hem onlar gencken nasildi bunu biliyor muyuz? Diyelim ailelerimiz dört dörtlük biz o yaşımizda olgun insan gibi davranamayız ki. Yaşayarak ders aliyoruz. Ailelerimiz bilse bile bizi red mi edecekler ? Yine sevecek sahip çıkacaklar . Kendilerini sorgulayacaklar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…