lütfen lütfen yardım edinnn :D

tugciss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
27
2
merhaba
konuya direkt girmek istiyorum.
Ben çirkinim ciddi ciddi çirkinim. Burnumdaki kemik iğrenç duruyo, dişlerim yamuk, yüzüm tombul, yanaklarımda aşırı kıllanma var
hareketlerim erkek gibi, çoğu zaman asalak gibi davranıyorum (farkındayım ama engel olamıyorum) bu kadar iğrençliğin yanında tek iyi olan yönüm fiziğim
zarif bir kız olmak istiyorum okul açılmadan önce kendimi değiştirmem lazım son senemde kız gibi olmam lazım
bana yardım edinnnnn

ay allah seni ne yapmasın ne kadarda barışıksın kendinle ya çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır canım hani bazen okulda iş yerinde falan erkeklerin çok bahsettiği havalı kızlar vardır uzakdan görürsün hep sinir olursun hc sevmezsin bi gün gelir yakından görürsün belki konuşmak zorunda kalırsın dersnki ayy ne kdrda çirkinmiş.sen bayan oldugun için onun çirkinliğini farkedersin ama erkekler farketmez çünkü o kız bakımı ve tavırlarıyla örttüğü için erkekler onu anlamaz ve kıza dünya güzeli muamelesi yaparlar.yani sende bakımlı ol kız gibi ol bakımlı olmak demekde okula tonla makyajla gtmek demek değil.ne bilim yüzündeki tüyleri aldırmak ufak tefek maskeler yapmak yüzünü temiz tutmak dişlerini temiz tutmak.kimse dişleri ne kdr yamuktu demez birinin arkasından ama dişleri ne kdr pisti der.kimse saçlarında ne kdr kırık vardı demez ama saçları ne kdr yaglı veya kepekliydi der.anlatabildim mi????

ay evet öyleyimdir bunları zaten yapıyorum asıl sorun hiç kibar değilim ona çözüm bulmam lazım teşekkürlerr

Resmını eklermısın ..
tarıf ettıgın sekılde bır yuz canlandıramıyor ınsan da..

oldu galiba böyle yüzüm

Eklentiler

• $534211_2898835328283_582098808_n[1].jpg
    69 KB · Görüntüleme: 124

ya tatlım okurken cok güldümm yemın edıyorumm bı resmını koysan daha ıyı olur ımajını degıstırırız...ama oncelıkle bence degısıme ozguven edınerek baslamalısın...ha bırde erkeksı tavırdan kurtul hatun gıbı davran erkeksı konusan kızlar cıdden cok ıtıcı olurlar ha bırde yuzundekı kıllanmalara lazer epılasyon dusun yada sarart ...burnunun ve yuzunun resmını yollarsan sana makyajla yuz konturleme ogretırım vede yuzun daha ınce burnun daha kucuk gorunur

aa pardon ılk sayfadan dırek cvp verdım resmını gordum sımdı canım..bırıncısı daha yasın kucuk sanırım ama sac tonunu acık kumral yapar yuzundekı kılları sarartır ve kaslarını bu kadar duz degılde hafıf kalkık alırsan ıyı olacagını dusunuorum

teşekkür ederim denicem evet daha 18 yaşındayım pek büyük sayılmam
makyajla burun küçültmeyi öğretirsen sevinirim

saçlarında değişiklik yapmalısın ve kaşlarını kesinlikle kavisli aldır böyle çok düşük duruyor canım

Selam, yaşıtmışız yorum yapmak istedim.

Canım dış görünüş elbette önemli ama bence önce tavırlarını değiştirerek işe başla. Çok erkeksi davranma daha sakin ol daha ağırbaşlı olmaya çalış şimdi seni tanımadığım için çok yorum yapamayacağım.

Bence gayette güzelsin saçlarının kesimini değiştirebilirsin istersen. Zaten diğer bayanlar söylemiş kaşları da değiştirebilirsin.

Burnun resimde anlaşılmadığına göre çok kötü değil.
Yanacıklar hafif tombul ama sevimli görünüyor:)
Yüz hatların 20 yaşından sonra oturacaktır.O zaman kemikler daha belirgin olur.

Dişlerin için iyi bir ortodontiste gitmeni öneririm.
Annene bu konuda mutlaka ısrar et,tedaviye başlayın.
Diş tedavisi pahalı olabilir ama bütün hayat için bir yatırımdır.

Saçların boyaysa,1-2 ton açık kumral yapabilirsin.Boya değilse hiç elleme derim.

Öncelikle çirkin değilsin, gayet sevimlisin.
Yüzünün tombul olması bir avantaj, kilo verdikçe çökmüş gibi görünmezsin.

kaşlarımı aldırmak istiyorum ama annem çok konuşuyo hatta izin vermiyo

18 yaş için saç boyama belki abartılı olabilir ama Kaş konusunda anneni ikna edebilirsin.

kaşlarımı aldırmak istiyorum ama annem çok konuşuyo hatta izin vermiyo

Canım öyle bir anlattın ki fotoğrafı ekleyen sen misin diye tekrar kontrol ettim bence sevimli bir yüzün var :) kaşlar saçlar bunlar zamanla değişir tarzını bulursun ama halini tavrını kendin gözlemleyin kendini frenleyip iki düşünüp bi konuşup iki düşünüp bir davranıp düzelteceksin :) ama bence imajla başla kendini daha feminen hissedip öyle davranırsın :)

ya burnum bana batıyo. fazla bi yamukluk yok sadecece kemik var rahatsız oluyorum ondan saçlarımın kendisi öyle tavsiye için teşekkürler

bence yüzün çok orantılı çok da güzel gülmüşsün :) fotoğraftan sonra dişlerinin çok yamuk olmadığını düşünmeye başladım öyle bi anlatmışsın ki foto da hiçbiri yok kaşların da yanakların da burnun da çok güzel ve birbirine uyumlu çok tatlı çıkmışsın bence kafaya takılacak bişey yok Allah başka dert vermesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…