merhaba
konuya direkt girmek istiyorum.
Ben çirkinim ciddi ciddi çirkinim. Burnumdaki kemik iğrenç duruyo, dişlerim yamuk, yüzüm tombul, yanaklarımda aşırı kıllanma var
hareketlerim erkek gibi, çoğu zaman asalak gibi davranıyorum (farkındayım ama engel olamıyorum)bu kadar iğrençliğin yanında tek iyi olan yönüm fiziğim
zarif bir kız olmak istiyorum okul açılmadan önce kendimi değiştirmem lazım son senemde kız gibi olmam lazım
bana yardım edinnnnn
ay allah seni ne yapmasın ne kadarda barışıksın kendinleya çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır canım hani bazen okulda iş yerinde falan erkeklerin çok bahsettiği havalı kızlar vardır uzakdan görürsün hep sinir olursun hc sevmezsin bi gün gelir yakından görürsün belki konuşmak zorunda kalırsın dersnki ayy ne kdrda çirkinmiş.sen bayan oldugun için onun çirkinliğini farkedersin ama erkekler farketmez çünkü o kız bakımı ve tavırlarıyla örttüğü için erkekler onu anlamaz ve kıza dünya güzeli muamelesi yaparlar.yani sende bakımlı ol kız gibi ol bakımlı olmak demekde okula tonla makyajla gtmek demek değil.ne bilim yüzündeki tüyleri aldırmak ufak tefek maskeler yapmak yüzünü temiz tutmak dişlerini temiz tutmak.kimse dişleri ne kdr yamuktu demez birinin arkasından ama dişleri ne kdr pisti der.kimse saçlarında ne kdr kırık vardı demez ama saçları ne kdr yaglı veya kepekliydi der.anlatabildim mi????
merhaba
Ben çirkinim ciddi ciddi çirkinim. Burnumdaki kemik iğrenç duruyo, dişlerim yamuk, yüzüm tombul, yanaklarımda aşırı kıllanma var
hareketlerim erkek gibi, çoğu zaman asalak gibi davranıyorum (farkındayım ama engel olamıyorum)bu kadar iğrençliğin yanında tek iyi olan yönüm fiziğim
zarif bir kız olmak istiyorum okul açılmadan önce kendimi değiştirmem lazım son senemde kız gibi olmam lazım
bana yardım edinnnnn
aa pardon ılk sayfadan dırek cvp verdım resmını gordum sımdı canım..bırıncısı daha yasın kucuk sanırım ama sac tonunu acık kumral yapar yuzundekı kılları sarartır ve kaslarını bu kadar duz degılde hafıf kalkık alırsan ıyı olacagını dusunuorum
merhaba
bana yardım edinnnnn
teşekkür ederim denicemevet daha 18 yaşındayım pek büyük sayılmam
makyajla burun küçültmeyi öğretirsen sevinirim
kaşlarımı aldırmak istiyorum ama annem çok konuşuyo hatta izin vermiyo
kaşlarımı aldırmak istiyorum ama annem çok konuşuyo hatta izin vermiyo
Burnun resimde anlaşılmadığına göre çok kötü değil.
Yanacıklar hafif tombul ama sevimli görünüyor:)
Yüz hatların 20 yaşından sonra oturacaktır.O zaman kemikler daha belirgin olur.
Dişlerin için iyi bir ortodontiste gitmeni öneririm.
Annene bu konuda mutlaka ısrar et,tedaviye başlayın.
Diş tedavisi pahalı olabilir ama bütün hayat için bir yatırımdır.
Saçların boyaysa,1-2 ton açık kumral yapabilirsin.Boya değilse hiç elleme derim.
teşekkür ederim denicemevet daha 18 yaşındayım pek büyük sayılmam
makyajla burun küçültmeyi öğretirsen sevinirim
canım bu mesajın kalmış aklımda, youtube da böyle bir videoya rastlayınca seninle paylaşayım dedim:)
Burun Küçültme Düzeltme Şekil Verme "contouring nose" - YouTube
çok sağol hemen bakıcam