• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen lutfen lutfen yorum yapin neler oluyor esime ?

Zeyoboi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
105
22
13
Merhaba arkadaslar. Yaklasik 2ay once dogum yaptim dogumdan dolayimidir nedir vucudum asiri derecede hassas yani bi yerim sıkıldıginda cekildiginde vuruldugunda asiri aciyor. Dogum yaptigim ilk gunlerden beri esim bacagimi yanagimi vs sıkıp duruyor ve aasssiriii canim yaniyor 10000000 defa uyardim bak canim cok aciyor yapma acimiyor musun bana diye cunku acidan gozlerim doluyor artik onda da erkek gucu oldugundan oluyorum ya sanki. Neyse defalarca uyardim falan dun kuzeniyle aksam geldi yemege kuzeni mutfaktayken corabini yuzume top yapip atti o kadar canim acidi ki (biz bu arada antredeyiz kuzeni gormuyor) evde kosusturma basladi ben ona vurdum o bana falan sakalasiyoruz guluyoruz falan ben yuzune hafiften tokat attim o da bana yapistirdi bi tane bende elimi yumruk yapip agir cekimde vurur gibi vurdum sonra gulerek kactim ayy oldurcek beni diye diye biraz sonra arkamdan geldi ve hicc konusmadi benimle kuzeninin yaninda bana agzindan tek laf cikmadi halbuki sakalasiyoduk yani ve o baslatti. Benim canimi yakti. Ki bende canini acitacak bisey yapmadim. Neyse kuzeni gitti ben yaklasmaya calistim konustum biraz baktim yuzune uzun sure sonra bebek kucagindayken biz yatiyoruz dedi bebegi aldim kenara koydum ya niye kustun diye sirinlik yapmaya calisirken itti beni ya git diye off seninle mi ugrasicam dedim bende yataga gitti yatti hemen arkasindan ben gittim cocugu uyuttum neyse sarildim yattim hic tepki yok. Bugun zaten soguk noluyo anlamiyorum. Bugun bi teyzeme gittim oturmaya dunde soyledim ona ama duymamis ya da duymamazliktan geldi. Bana kizdi bugun niye gidip geldigini haber vermiyosun diye bende sen gittigin yerleri bana haber vermemeye devam edersen bende haber vermiycem gittigim yerlere dedim. Ok demis sadece. Bi ilgisiz bi soguk. Neden yani sakadan bi yumruktan cikacak bisey degil bence. Uzun tuttum kusura bakmayinn:stop:

Acaba sizi bebekten mi kiskaniyor? Ilgi istiyor olabilir..
Var oyle erkekler çünkü. .

Surata top yapıp çorap atmak,yumruk,tokat,kolu bacağı sıkmak☺belki adamın canını çok Yaktın daha sakin iletişim kurun sorun kalmaz☺

Aaa sen erkeklerin neoadar egolu oldugunu bilmiyor musun cnm ? Sakada olsa sen tokat atamazsin yumruk atamazsin .. Ama senin canin yanarcasina yapilan hersey saka dir ve buyutmemen gerekir... Tripli yaratiklar napicaksin... Ne demek corPlarini suratina atmak bu nasil bi sakadir ? Sen bu hareketten sonra sakalstigin icin suclu olan sensin tepki verseydin o senin pesinden kosardi...

Aaa sen erkeklerin neoadar egolu oldugunu bilmiyor musun cnm ? Sakada olsa sen tokat atamazsin yumruk atamazsin .. Ama senin canin yanarcasina yapilan hersey saka dir ve buyutmemen gerekir... Tripli yaratiklar napicaksin... Ne demek corPlarini suratina atmak bu nasil bi sakadir ? Sen bu hareketten sonra sakalstigin icin suclu olan sensin tepki verseydin o senin pesinden kosardi...
Tepki verdim zaten canimi acityin yapma diyorum sana diye kizdim bende ona vurdum sonra o bana falan derken sakalasmaya dondu is

Tepki verdim zaten canimi acityin yapma diyorum sana diye kizdim bende ona vurdum sonra o bana falan derken sakalasmaya dondu is

Saka donmemesi gerekiyordu iste. Tepki verip odadan cikip gidicektin o nasil seninle konusmamis git demis .. Ayni oyle tepki verip arkasinda durucaktin ki o seninle konusmak icin ugrasssin...

bir az tuaf sakalasma.ama bazi erkekler tirip atarlar.bence alib karsniza cidi konusursaniz barisirsiniz:KK67::KK60:

Eşime şakacıktan tokat asla atamıyorum adam iki gün konuşmuyo sinirden kuduruyo nedense tokata zaafı var belki öyle bir şeydir?

Esin de benim gibi saka yapmayi seven ama kendisine yapanlara aslan kesilenlerden herhalde.

Bana da sinir oldugu bir sey yapildiginda saatlerce konusmam. Sizin seninle mi ugrasicam be dedikten sonra en az yari a kadar tavrinizda degisiklik gostermemeniz gerekirdi.

uff seninle mi ugrasicam be ama gel bir sarilayim...

ugrasirsan daha cok uzatacak konuyu iste. Bir sey deme duzelir aksama

Offff tripli insanları anlamıyorum, ben asla saka yapmayan biriyim kırmam saka bile olsa, ama en cok şakaya ben maruz kalıyorum sevmediğim halde. Benim esimde öyledir, anlatamadım bir Türlü .

Sanırım erkeklerde tokata karşı birşey var galiba şakacıktan olsa sinirleniyorlar. Bende erkek arkadaşıma attım çünkü kolumu sıktı konuşmadı benimle 2 gün. Bende onun koluna vuracakmışım tokat atamazmışım. Suratıma çorap fırlatsa ne yaparım bilemiyorum.

:KK57: yazdıkların gözümde canlandı, ne gerek var şiddet içerikli şakalara, birbirinizi öperek severek şaka yapsanıza niye vuruyorsunuz, acıtıyorsunuz.
aklıma yasemin yalçın'ın kocasıyla olan tiplemesi geldi.

ilkkez mi böyle tepki verdi yoksa genelde şakaların sonuçları benzer oluyo muydu ?
bende kendi sevgilimle olan şakalaşmalarıma ve sonuçlarına göre bi kıyaslama yapıcam da :KK14:

adamın canı acayip kıymetli kendisi sıksa koparsa canım yanmayacakmış gibi davranıyo sevgiden yapıyomuşş ya , ona azıcık sert vursam aglayacak kadar canı yanıyo sinir oluyoruuuum ona kocanıza benzettimde birden evlenince falanda bu hallerini cekebilir miyim diye düşündüm.
zaten iyice kafamı karıştırdı :KK51:

Merhaba arkadaslar. Yaklasik 2ay once dogum yaptim dogumdan dolayimidir nedir vucudum asiri derecede hassas yani bi yerim sıkıldıginda cekildiginde vuruldugunda asiri aciyor. Dogum yaptigim ilk gunlerden beri esim bacagimi yanagimi vs sıkıp duruyor ve aasssiriii canim yaniyor 10000000 defa uyardim bak canim cok aciyor yapma acimiyor musun bana diye cunku acidan gozlerim doluyor artik onda da erkek gucu oldugundan oluyorum ya sanki. Neyse defalarca uyardim falan dun kuzeniyle aksam geldi yemege kuzeni mutfaktayken corabini yuzume top yapip atti o kadar canim acidi ki (biz bu arada antredeyiz kuzeni gormuyor) evde kosusturma basladi ben ona vurdum o bana falan sakalasiyoruz guluyoruz falan ben yuzune hafiften tokat attim o da bana yapistirdi bi tane bende elimi yumruk yapip agir cekimde vurur gibi vurdum sonra gulerek kactim ayy oldurcek beni diye diye biraz sonra arkamdan geldi ve hicc konusmadi benimle kuzeninin yaninda bana agzindan tek laf cikmadi halbuki sakalasiyoduk yani ve o baslatti. Benim canimi yakti. Ki bende canini acitacak bisey yapmadim. Neyse kuzeni gitti ben yaklasmaya calistim konustum biraz baktim yuzune uzun sure sonra bebek kucagindayken biz yatiyoruz dedi bebegi aldim kenara koydum ya niye kustun diye sirinlik yapmaya calisirken itti beni ya git diye off seninle mi ugrasicam dedim bende yataga gitti yatti hemen arkasindan ben gittim cocugu uyuttum neyse sarildim yattim hic tepki yok. Bugun zaten soguk noluyo anlamiyorum. Bugun bi teyzeme gittim oturmaya dunde soyledim ona ama duymamis ya da duymamazliktan geldi. Bana kizdi bugun niye gidip geldigini haber vermiyosun diye bende sen gittigin yerleri bana haber vermemeye devam edersen bende haber vermiycem gittigim yerlere dedim. Ok demis sadece. Bi ilgisiz bi soguk. Neden yani sakadan bi yumruktan cikacak bisey degil bence. Uzun tuttum kusura bakmayinn:stop:

Ya ülkece ne kadar sağlıklı aile yapımız var valla imrenilesi.
Şimdi kocanı sen tanıyosun, küsme huyu varsa küsecek. Trip atıyor bi nane yok yani. Bi iki gün geçer, barışırsınız. Evliliğin doğası budur zaten, ilişkideki kaybetme korkusunun getirdiği panik evliliklerde yok. Kavgalar küsüşmeler bitmiyor çünkü bi diğeri her zaman "nasılsa o gelecek" diyor ve birinden biri konuşmayı başlatıyor. Akşamına barışılıyor tatlıya bağlanıyor olay bi şekilde. Atla deve değil.
Ama bişeye takıldım; şimdi sen sonda es geçmişsin ama adam naz niyazlarda olduğu için nödön töyzönön göttöğönö söylömödön böhömöhömöhö yapmış. Sen de "sen gittiğin yerleri haber vermemeye devam edersen,......" demişsin. Nereye gidip haber vermiyo veya bu davranışı çok sık mı yapıyo o önemli. Hatta o çorabı top yapıp kafana atmasından daha da önemli. Asıl sorun o gibi geldi hatta..

Bence ilgi istiyor . Birde erkekler yuzlerine vurulmasiniistemezler nedense ego mudur nedir benim esimde ayni saka hep oluyor kaka fazla sey etme olur oyle seyler

Ana okulu cocuklari boyle sakalasir yahu elinizi alistirmayin birbirinize vurmaya esiniz ilgi bekliyo buyuk ihtimal guzel sofra kurun sevdigi yemekleri yapin bebek uyuyunca sarilin muzik dinleyin konusun her yaptiginizi haber vermenizi istiosa verin nolcak ama sjzde sik sik ne yapiyosun diye arayin

Ne kadar cok sıkıyor olabilir ki, bende hassassim ama en kucuk biseydede oturup aglamam. Sizin saka halleri kaka olmaya baslamis bence artik boyle sakalasmalari bi kenara birakin. Sen hassas or alingan, birbirinizi yipratirsiniz

Back