- 2 Kasım 2016
- 5.675
- 7.678
- 198
- Konu Sahibi Seheryelice
Beril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
Ela

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyide Alya diye isim olur mu ? A yi kalın söylesen resmen alay konusu. Tamam zeynep olmasın ama eylül,damla,yagmur,ırmak..Bunlar güzel isimler.İnanın ayni seyleri düsündüm sizinle kime söylesem ya bırak ya ortalık zeynep elif kaynıyor zaten diye çıkıştılar kiii bundan ögretmenler dahi müzdarip ecrin ve zeynep bir sınıfta kactane diyolar
Ben manası olan eski isimleri daha çok seviyorum. Mesela meryem,sara,süreyya...Beril, nehir ,ceylin,alya, azra sizce baskada olabilir...
İzmir ne ya![]()
Biraz abartmamış mısınız? O zaman bütün isimler Ayşe , Fatma, Zeynep olsunYeni nesil isimler inanılmaz saçma. Telaffuzu zor. Bildiğin özenti kokuyor. Anlamı olan isimler verin çocuklarınıza. Bakın Türkçe olsun, Arapça olsun demiyorum. Anlamı olsun. İsim dediğin şey kişinin ömür boyu taşıdığı bir şey. Nehir nedir Allah aşkına ya? Akan su bildiğin. Saçma sapan bir şey. Çocuk su gibi aksın mı? Ne maksatla konulur böyle bir isim? Su gibi olsun, girdiği kabın şeklini alsın, bir duruşu olmasın...
Nedir yani? Hiç mi düşünmüyorsunuz bunları?
Yada Eylül. Yahu bildiğin ay ismi. 12 aydan birisi. Çocuğu şubat ayında doğdu diye adını şubat koyan duydum.
Ben öyle mi demişim kardeşim? Türkçe, Arapça fark etmez anlamı olsun demişim.Biraz abartmamış mısınız? O zaman bütün isimler Ayşe , Fatma, Zeynep olsun
Öyle dediniz demedim , Nehire su gibi diye bahane bulmuşsunuz, Eylül'e ay diye bahane bulmuşsunuz, sizin mantıgınıza göre sadece Benin yazdığım isimler kalıyorBen öyle mi demişim kardeşim? Türkçe, Arapça fark etmez anlamı olsun demişim.