- 11 Kasım 2021
- 3
- -3
- 26
- Konu Sahibi Siyahgeceler0
14 aylık 23 yasinda üniversite mezunu bir kadınım. Kocam evliliğimizin en başlarında kumar alışkanlığı vardı hep kumar oynadı ve takilarimi aldı 200 bin kadar borcunu ödedi ardından yine affettim çok yanında oldum fakat bana çok kötü davrandı hakaret etti . Evden gittim pismqn oldu söz verdi eve geri döndüm fakat hiçbir sözünü tutmadı sadakatsiz bir adama döndü veya öyleydi gerçi ben göremedim. Sosyal medya profili açık benle resim yok yüzük takip etmez kadınlarla konusup eder inkar eder yok bana oyun oynamaya çalışıyorlar gibisinden. Ben de zamanında bir fakeden resmini beğendim napicak diye saniyesinde msj attı . Herşey için söz verdi derken cuma günü bir msj senin kocan insta hikayelerimi izliyor. Dedimki o zaman buluş görüşte ispatla. O gün işten cikarildim çok kötuydum ikinci işten dönüyorum gece 10.30 kendiside 11.15te işe gider esortmanla. Fakat adam beni ikinci işten alıyor süslü püslu duş almış ben ağlıyorum kötüyüm bana diyorki sen eve gir ben döner yiyip gidicem aşkım o yüzden erken gidiyorum. Halbuki kadınla görüşmeye gidiyor. Ben yakalamaya gittim derken görümcem haber verdi fakat kadınla taksiye binme fotoğrafları var . ATM'den para çektigine dair resmide ...sonra görümcem arayınca kaçma videoları da var gece vakti. Kızla görüntülü konuşmalarında mevcut. Sonrasında bana o... Sen kimsinde bana tuzak kuruyorsun diye msjlar atıyor. Maddi manevi tazminat mehirimi istiyorum sizce alaabilir miyim çok çok mağdurum??? Bu arada kızla taksideyken otele giderken bana gelipte güçlü kadın biri gider biri gelir canını sıkma hallederiz msjida duruyor sonrasında görümcem arayıp kesin haber verdi yani sizce mahkemede haklı çıkar miyim???