Tekrar merhaba. Ben de Pazartesi günü tekrar doktora gittim, keseyi gördük ama cumartesiden bu yana kahverengi akıntım oluyor ara ara. Şu son günlerde çoğaldı ben de anlam veremedim...Mesajınızı yeni gördüm ne yaptınız
Kaç haftalık şuanTekrar merhaba. Ben de Pazartesi günü tekrar doktora gittim, keseyi gördük ama cumartesiden bu yana kahverengi akıntım oluyor ara ara. Şu son günlerde çoğaldı ben de anlam veremedim...
5 oldu bugünKaç haftalık şuan
Yerleşmeden dolayı olabilir lekelenme doktorunuza söylerseniz daha net bilgi verecektir5 oldu bugün
Evet pazartesi günü doktora bahsettiğimde normal demişti ama 5 gündür falan devam edince bilemedim.Yerleşmeden dolayı olabilir lekelenme doktorunuza söylerseniz daha net bilgi verecektir
Tekrar ne zaman gideceksinizEvet pazartesi günü doktora bahsettiğimde normal demişti ama 5 gündür falan devam edince bilemedim.
Doktor üç hafta sonra gel demişti şuan akıntı daha da kırmızıya döndü gibiTekrar ne zaman gideceksiniz
Bence tekrar gidin doktora kırmızı ise içiniz rahat ederDoktor üç hafta sonra gel demişti şuan akıntı daha da kırmızıya döndü gibi
Merhaba ben yeni gördüm mesajınızı evet Pazartesi günü gitmiştim doktora bu şikayetimi söyledim ancak çok yoğunluk vardi. Araya sorular karıştı. Tam bir cevap alamadım. Kahverengi akıntım oldu bir hafta boyunca sürdü dedim, not aldı ancak normaldir veya anormaldir. Veyahut şöyle olursa mutlaka gel demedi. İki hafta sonra gel dedi sadece. Doktora gittiğimde kesilmişti ancak şuan hâlâ devam ediyor. Rabbime emanet. İki hafta sonrasını bekliyorum şimdi.
Oy maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhaba ben yeni gördüm mesajınızı evet Pazartesi günü gitmiştim doktora bu şikayetimi söyledim ancak çok yoğunluk vardi. Araya sorular karıştı. Tam bir cevap alamadım. Kahverengi akıntım oldu bir hafta boyunca sürdü dedim, not aldı ancak normaldir veya anormaldir. Veyahut şöyle olursa mutlaka gel demedi. İki hafta sonra gel dedi sadece. Doktora gittiğimde kesilmişti ancak şuan hâlâ devam ediyor. Rabbime emanet. İki hafta sonrasını bekliyorum şimdi.
Bu arada Pazartesi günü gittiğimde bebeğin kalp atışını gördüm.
Amin çok teşekkür ederim, siz de durum ne nasıl gidiyor yaniOy maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Şimdilik herşey yolunda canımAmin çok teşekkür ederim, siz de durum ne nasıl gidiyor yani