daha eksiklerim var.. perdeler geçici.. idareten takıldı, sandalye alınacak..
olsun canım bu kadar olmuşya onlar kolay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun canım bu kadar olmuşya onlar kolayanladığım kadarıyla sen sadece mutfak değiştirdin,biz ev aldıkya bir sürü eksik var yatak odam oturma odam değişiyor sadece salona ve çocuk odasına dokunmuyoruz o yüzden kesinlikle tezgah arasına (bide bizim 5m tezgah)o parayı harcıyamazdık biz
ama seninki gerçekten çok hoş olmuş güle güleeeee mutlulukla kullan
![]()
çok güzel olmuş güle güle kullan :) ben de özendim şimdi ...şaka bir yana ben de senin tezgah arasındaki çiçekten ve aynı renkten tablo bakıyorum yağlı boya olanlardan.tekrar güle güle kullan diyorum sabrettin ama istediğin gibi olmuş...sadece bir şey dersem darılmazsın dimi :) tezgahın üzerini boşaltsan o tezgah arası daha güzel olur.hoşçakal
ben de just64 mutfağımı beğenmedi herhalde hiç yorum yapmıyor diye düşünmüştümbeğendiğine sevindimi, teşekkür ederim..
tezgahın üstüne gelince, ben de dolu bir tezgah sevmiyorum, aslında çok da birşey yok üzerinde, su ısıtıcısı biraz kalabalık yapıyor, ancak onu da çok sık kullanıyorum, ama tavsiyeni uygulamaya çalışıcam... tabii ki darılmam![]()
![]()
güzelim beğenmez olurmuyum her aşamasında fikirlerimizi yazdık beğenmezsek ayıp olur dimi ama :)sadece biraz moralim bozuk o yüzden nete girip birşeyler yazmak istemedim.bizim ev sıfır evdi biliyorsun biz yarım yamalak girdik şimdi eksik tamamlamaya uğraşıyorum millet ev görmeye geliyor yüzüme karşı "aa olur olur yavaş yavaş diyorlar ama arkamdan konuşuyorlar buda benim canımı sıkıyor" millet ne dedikodu hastası ben kimseye gidip gelmem millet gezme hastası.bu yeni taşındığımız yerde genelde çalışıyor bayanlar gelmezler dedim burası daha berbat.ya sen bana bakma çok sinirliyim şuan içimi dökeyim dedim.
tezgahın çimstonemuydu canım??
yok tezgahım belenco...
arı tuttezgahın kaç metreydi? fiyatını öğrenebilmem mümkünmü? bize baya uçuk rakamlar çıktı çimstone da. belenco daha mı pahalı bir malzeme? benim tezgahım 5.5m bi de tezgah alnı var, o da çimstone olsun istemiştim aslında ama çok pahalı olduğu için seramik olucak muhtemelen
Merhabalar bende mutfağımın renginde kararsızım fikirlerinizi almak istedim.Alt dolaplar zeytin üst dolapları da beyaz membran düşünüyorum ne dersiniz.Bu renklerle yaptıranlar varsa fikirlerini alabilirmiyim
benim çok hoşuma gitti membran güzel duruyordu.renkte çok kararsızım bugün sabah verdik siparişi inşallah zeytin ve beyaz kombinasyonu güzel durur.tezgahı çimstonda beyaz vardı onu seçtima.Ama ara taşta halen kararsızım henüz seçmedim.
merhabalar,
bir süredir takip ediyorum, mutfağımı değiştiriyorum ve herkes gibi çookk kararsızım.
Resimdeki dolaplar nasıl sizce?
Umarım resmi ekleyebilmişimdir![]()
Eki Görüntüle 631149