• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu lütfen fikirlerinizi esirgemeyin... :)

Canım bello dekora mail atmıştım dün şimdi geri döndüler
Tezgah arası için 1400 lira gibi bir fiyat söyledi bugün gidip ürünleri sowroomda görücem siz kaç metre yaptırıyorsunuz?
Ne kadar fiyat istediler metre kare kare fiyatı 500 liraymış baskılı ,
İçine duvar kağıdı konulan ,
Ve resimli olanlar bu fiyat düz olanlar ise 400 liraymış inşallah görür bana cevap verirsin öğleden sonra orda olucaz...

dönünce showroomda ne gördüğünüzü anlatırsanız sevinirim :)

merhaba, çalışıyorum bu yüzden herzaman giremiyorum, sırayla cevap yazayım,

öncelikle kapaklarla ilgili.. Sonradan bir soru varmıydı hatırlamıyorum ama, kapakların iç kısmı beyaz, dış tarafıyla aynı değil

benim ne kadar toplamda 4-5 m2 falan galiba… 1600 e anlaştık, evet pahalı biraz

düz boyalıyı metresi 300 demişlerdi bana... benim mutfağın küçük küçük parçaları çok var, sanırım ondan da biraz fazla tuttu, 1750 falan çıkarmışlardı
senin mutfağın daha büyük sanki ama baya da uygun gibi geldi bana?

Vakit ayırdığın için sağol canım..
Benim sıfır mutfak konusunda yazmıştım kapaklarla ilgili arka kısmı tırtıklı bir malzememi diye?
Birde açık renkte pek belli olmaz ama yönlü baktığınızda kılcal çizik vs varmı diye sormuştum..

Birazdan gidip bakıcaz inşallah..
Benim mutfağım L normalde 6.5 metre tezgahım var ama evye tarafının üstü pencere olduğu için oraya tezgah alnı olmayacak yani toplam da benimkide 4.5 metre falan alana tezgah alnı gelecek..

Vakit ayırdığın için sağol canım..
Benim sıfır mutfak konusunda yazmıştım kapaklarla ilgili arka kısmı tırtıklı bir malzememi diye?
Birde açık renkte pek belli olmaz ama yönlü baktığınızda kılcal çizik vs varmı diye sormuştum..

Birazdan gidip bakıcaz inşallah..
Benim mutfağım L normalde 6.5 metre tezgahım var ama evye tarafının üstü pencere olduğu için oraya tezgah alnı olmayacak yani toplam da benimkide 4.5 metre falan alana tezgah alnı gelecek..

kapaklar tırtıklı değil, dümdüz pasparlak (iç taraflar parlak değil ama) öyle kılcal çizik falan yok şimdilik, zaten mikrofiber bez le siliyorum.. ben seçimimden gerçekten çok memnunum

kapaklar tırtıklı değil, dümdüz pasparlak (iç taraflar parlak değil ama) öyle kılcal çizik falan yok şimdilik, zaten mikrofiber bez le siliyorum.. ben seçimimden gerçekten çok memnunum

benimkilerde öyle ama banyo için baktığım 05 olan o tamamen çizilmez akrilik lake denilen 1,2 model var onların arkası da aynı ama sadece rengi matmış yani renkler aynı sadece ön kısım parlak arka kısım mat.fabrikayı arayıp sordum :) müsait olup benim mutfakçıya gidemedim.kardelenk senin tezgah arasınada üzüldüm inşallah bu defa istediğin renk uyar sabırsızlıkla bekliyorum.komşumun kızı ev aldı izmirde onun öyleymiş çok pratik kullanımı varmış aynı benim çimstone gibi temziliği kolaymış.

benimkilerde öyle ama banyo için baktığım 05 olan o tamamen çizilmez akrilik lake denilen 1,2 model var onların arkası da aynı ama sadece rengi matmış yani renkler aynı sadece ön kısım parlak arka kısım mat.fabrikayı arayıp sordum :) müsait olup benim mutfakçıya gidemedim.kardelenk senin tezgah arasınada üzüldüm inşallah bu defa istediğin renk uyar sabırsızlıkla bekliyorum.komşumun kızı ev aldı izmirde onun öyleymiş çok pratik kullanımı varmış aynı benim çimstone gibi temziliği kolaymış.

saol teşekkür ederim
böyle kullanıp memnun olanları duyunca daha bi mutlu oluyorum, ama desen seçmek o kadar zor kii
bir bakınca bir sürü güzel resimler var, ama bunların uygulanınca da ölçü vs uyması gerekiyor :(
hayırlısı bakalım bu kadar bekledim..

İç taraftan bahsetmiştim zaten canım hafif tırtıklı Bendeki mumunelerin iç tarafıda onu merak ettim..
Memnun olman çok güzel inşallah tezgah arasındanda memnun kalırsın..
Sowroom henüz yeni açılmış daha ürünlerini teşhire bile yapıp koyamamışlar:(
Ama parça olarak model vardı.
netten de ben Karataş cam diye bir firmanın sitesinden bakmıştım gitmeden..
Yani kısaca sınır yok cam arası duvar kağıdı
Simli desenler, cam arası kumaş bile koyuyorlar..
Aile fotosu vs.vs
Ne istenirse istek karşılayabilecek en geniş tezgah arası seçimi cam da var 6ml çalışıyorlarmış iç dış ayrı ayrı 6 ml..

Tek kafamıza takılan davlumbaz montajı ve dolaplar geldikten sonra 10 -15 gün sonra gelecek olması fiyatı metre karede desenli olanları 400 + KDV dediler dahada indirim yapacaklar gibi.
Cam takılana kadar garantilidir elemanlar takıp evden çıktığında garanti biter dediler ..
Eşim pek sıcak bakmıyor davlumbaz için servis gelecek diyor ya takarken patlatırlarsa diyor:((
Zaten aksesuar, priz ve davlumbaz yerini ölçüsünü alıp ona göre deliyorlamış bir daha delik galan yapılamıyor ..

Sizin davlumbaz nasıl monte olacak? Servismi çağıracaksınız?

Son düzenleme:
İç taraftan bahsetmiştim zaten canım hafif tırtıklı Bendeki mumunelerin iç tarafıda onu merak ettim..
Memnun olman çok güzel inşallah tezgah arasındanda memnun kalırsın..
Sowroom henüz yeni açılmış daha ürünlerini teşhire bile yapıp koyamamışlar:(
Ama parça olarak model vardı.
netten de ben Karataş cam diye bir firmanın sitesinden bakmıştım gitmeden..
Yani kısaca sınır yok cam arası duvar kağıdı
Simli desenler, cam arası kumaş bile koyuyorlar..
Aile fotosu vs.vs
Ne istenirse istek karşılayabilecek en geniş tezgah arası seçimi cam da var 6ml çalışıyorlarmış iç dış ayrı ayrı 6 ml..

Tek kafamıza takılan davlumbaz montajı ve dolaplar geldikten sonra 10 -15 gün sonra gelecek olması fiyatı metre karede desenli olanları 400 + KDV dediler dahada indirim yapacaklar gibi.
Cam takılana kadar garantilidir elemanlar takıp evden çıktığında garanti biter dediler ..
Eşim pek sıcak bakmıyor davlumbaz için servis gelecek diyor ya takarken patlatırlarsa diyor:((
Zaten aksesuar, priz ve davlumbaz yerini ölçüsünü alıp ona göre deliyorlamış bir daha delik galan yapılamıyor ..

Sizin davlumbaz nasıl monte olacak? Servismi çağıracaksınız?

evet sonradan hiçbir delme işlemi yapılamıyor, benim de davlumbaz takılmadı tabi, camdan sonra takılacak, ama camda öyle kolay kolay kırılma olmuyormuş. e yanlış delme yapıldıysa da tabii ki o onların hatası , karşılamak zorundalar, benim ölçüleri alırken defalarca milim milim ölçü aldılar... hayırlısı diyorum .. siz ne düşünüyorsunuz? bir de aymina cam var ona da bakın isterseniz netten..

Son düzenleme:
evet sonradan hiçbir delme işlemi yapılamıyor, benim de davlumbaz takılmadı tabi, camdan sonra takılacak, ama camda öyle kolay kolay kırılma olmuyormuş. e yanlış delme yapıldıysa da tabii ki o onların hatası , karşılamak zorundalar, benim ölçüleri alırken defalarca milim milim ölçü aldılar... hayırlısı diyorum .. siz ne düşünüyorsunuz? bir de aymina cam var ona da bakın isterseniz netten..

Merhaba inşallah bir sorun çıkmaz ..

Aymina cama baktım hatta aradım şimdi saati sonra farkettim kapatamadımda:((
Konuştuk Denizli'deymiş yerleri ist.'da şubeleri yokmuş normalde beyaz eşya firmalarına cam yapıyorlarmış buzdolabı Ocak fırın gibi..
Eğer istersek internetten resmi seçip davlumbaz ve tezgah arası ölçülerini söyleyip telefonla sipariş verecekmişiz:))
Sonra onlar bize camı gönderecekler miş biz kendimiz silikonla camı monte edecekmişiz:))))
Piriz deliklerinide camın üzerine değil dolabın altına taşıyacakmışız vs.vs.

Yani istanbulda bu işi daha kapsamlı yapan bir firma bulmam lazım ama nette hep başka şehirler çıkıyor:((

slm canım dolap güzel ama ben renklerini pek beğenmedim,tabiki kullanacak olan sensin.
sadece üst dolaplar çok parlak ve hergün silmen gerekir çünkü parmak izi ve lekeleri çok gösterir.
benim banyo dolaplarım bu şekilde parlak olduğu için biliyorum,karar senin hayırlı olsun.

Merhaba inşallah bir sorun çıkmaz ..

Aymina cama baktım hatta aradım şimdi saati sonra farkettim kapatamadımda:((
Konuştuk Denizli'deymiş yerleri ist.'da şubeleri yokmuş normalde beyaz eşya firmalarına cam yapıyorlarmış buzdolabı Ocak fırın gibi..
Eğer istersek internetten resmi seçip davlumbaz ve tezgah arası ölçülerini söyleyip telefonla sipariş verecekmişiz:))
Sonra onlar bize camı gönderecekler miş biz kendimiz silikonla camı monte edecekmişiz:))))
Piriz deliklerinide camın üzerine değil dolabın altına taşıyacakmışız vs.vs.

Yani istanbulda bu işi daha kapsamlı yapan bir firma bulmam lazım ama nette hep başka şehirler çıkıyor:((

ben de aramıştım onları, bana da riskli geldi, ya uymazsa.. ta onca yoldan gönderecekler bir de o kadar para vereceğiz, güvenemedim açıkçası.

slm canım dolap güzel ama ben renklerini pek beğenmedim,tabiki kullanacak olan sensin.
sadece üst dolaplar çok parlak ve hergün silmen gerekir çünkü parmak izi ve lekeleri çok gösterir.
benim banyo dolaplarım bu şekilde parlak olduğu için biliyorum,karar senin hayırlı olsun.

hangi renkleri beğenmediniz, kremi mi.. ben kullanıyorum şu an yapıldı zaten, parmak izi falan pek belli etmiyor ışık yönünden herhalde.. çok memnunum. mutfağım pek büyük olmadığı için de ferah oldu :) teşekkür ederim yine de :)

ben de aramıştım onları, bana da riskli geldi, ya uymazsa.. ta onca yoldan gönderecekler bir de o kadar para vereceğiz, güvenemedim açıkçası.

Eşim bello dekorda bile kendileri gelip ölçü alacaklar kendileri monte edeceklerken çok tereddütlü birde dünkü firmadan bahsetsem adamlar bize camı gönderecek biz kendimiz takacakmışız desem herhalde tezgah arasını boş olarak sadece duvar olarak kullanırım:)))(

hangi renkleri beğenmediniz, kremi mi.. ben kullanıyorum şu an yapıldı zaten, parmak izi falan pek belli etmiyor ışık yönünden herhalde.. çok memnunum. mutfağım pek büyük olmadığı için de ferah oldu :) teşekkür ederim yine de :)

sürekli mutfakta yaşıyoruz :) hiç silme gereği duymadım üstelik ışığı acaip alıyor sadece kulpları günde bir defa bezle siliyorum oda sık kullandığım kulplar oluyor.silmek derken öyle çok uzun uzadıya değil bezi üzerinden geçriyorum .pırıl pırıl herzaman belkide malzeme farkı vardır :)

Merhaba,
Tezgah arası takıldımı merak ettim.
epey zaman geçmiş bir sorun çıkmamıştır inşallah

Merhaba,
Tezgah arası takıldımı merak ettim.
epey zaman geçmiş bir sorun çıkmamıştır inşallah

merhaba .. zorlu bir süreç sonunda takıldı.. resmini de koyuyorum.. çok iyi çıkmadı ama az çok fikir verir?
siz ne aşamadasınız merak ettim :)

$IMG_20130519_083323.webp

merhaba .. zorlu bir süreç sonunda takıldı.. resmini de koyuyorum.. çok iyi çıkmadı ama az çok fikir verir?
siz ne aşamadasınız merak ettim :)

Eki Görüntüle 716111

Merhaba hayırlı olsun güle güle kullanın.
Benim mutfak dolaplarım takıldı tezgahı beyaz yaptırdım :)
Dolaplarımın kulpları takılmadı ayarları yapılmadı.
Ustayı bekliyoruz:(
Sizden bir ricam var bana dolaplarınızın iç kısmındaki Malzemeyi çok yakından çekip fotosunu koyabilirmisiniz buraya??
Hafif gözenekli gibi bir malzeme mi yoksa düm düz mü ?

Merhaba hayırlı olsun güle güle kullanın.
Benim mutfak dolaplarım takıldı tezgahı beyaz yaptırdım :)
Dolaplarımın kulpları takılmadı ayarları yapılmadı.
Ustayı bekliyoruz:(
Sizden bir ricam var bana dolaplarınızın iç kısmındaki Malzemeyi çok yakından çekip fotosunu koyabilirmisiniz buraya??
Hafif gözenekli gibi bir malzeme mi yoksa düm düz mü ?

merhaba, foto çekemedim hala, kusura bakmayın, hala gerekli ise akşam çekip yüklerim

merhabalar buldum senin mutfağını:1::1:çok güzel olmuş canım konu açarken koyduğun fotoyla alakası yok:1::1:tezgah arasına bayıldım yaa çok hoş olmuş:16:ne kadara mal oldu canım yaa,m2 fiyatı 400 duyunca ben hiç düşünmedim cam mozaik yaptırdım ama seninkini görüncede biraz pişman oldum:14::14:senden ricam mutfağın tam resmini koy o köşedeki evyemi ? bide ankastren ne marka :26:ben silverline aldım inş.iyi çıkar:31:

merhabalar buldum senin mutfağını:1::1:çok güzel olmuş canım konu açarken koyduğun fotoyla alakası yok:1::1:tezgah arasına bayıldım yaa çok hoş olmuş:16:ne kadara mal oldu canım yaa,m2 fiyatı 400 duyunca ben hiç düşünmedim cam mozaik yaptırdım ama seninkini görüncede biraz pişman oldum:14::14:senden ricam mutfağın tam resmini koy o köşedeki evyemi ? bide ankastren ne marka :26:ben silverline aldım inş.iyi çıkar:31:

merhaba.. öncelikle teşekkür ederim :) evet nerden nereye :) cam 1600 e mal oldu.. tam resimlerini koyuyorum ama ço net çekemiyorum ceple bu kadar oluyor :( köşedeki evye evet, ankastrem arçelik, silverline ben de düşündüm ama arçelikte karar kıldım, çok memnunum şimdilik. $IMG_20130525_232711.webp$IMG_20130525_232813.webp$IMG_20130525_232838.webp

Back
X