• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu lütfen fikirlerinizi esirgemeyin... :)

evet saolsunlar çok yardımcı oldular.. sorularınıza cevap bulabilmek çok güzel gerçekten burda :)
dolaplar parmak izi yapıyor evet, ama ışık yönünden herhalde hiç belli olmuyor benim. bir de kulplar kullanılınca zaten iz yapmıyor. ben dolap rengimden de tezgah rengimden de çok mmnunum. tezgahım bordo, evet.. değişik oldu. daha önce kimsede görmemiştim. risk alıp bordoyu seçtim. krem dolaplarla çok uyumlu oldu ve kullanışında da bir problem yaşamadım henüz. tabi daha 1-2 haftadır kullanıyorum. tezgah arasını arası dijital baskı fotolu cam yaptırıyorum. biraz uzun sürüyor yapımı daha yeni başlandı. sanırım haftaya cuma falan ancak bitmiş olur. ben de merakla bekliyorum :) bittiği gibi de buraya koyarım fotoları. kullanan bir arkadaşa rastladım en sonunda ve içimi rahatlattı doğrusu. hem temizlik hem de şıklık açısından şiddetle tavsiye etti. kendisi senelerdir kullanıyormuş. sizin mutfağınız daha büyük olduğu için renk kullanabilirsiniz. benim ki fotolarda da görüldüğü üzre pek ufak bir mutfak. ama bu şekilde çok kullanışlı oldu. dolaplar az gibi gözükse de herşeyi aldı. ben çok fazla ıvır zıvır da sevmiyorum. kullanmadığım şeyleri evde tutmaktan pek hoşlanmam, bu yüzden herhalde :)
umarım gönlünüzce olur sizin de:)

Çok sevindim herşeyin içimize sinmiş olmasına ve beğenmenize..

Sağolun güzel dilekleriniz için inşallah güzel olur.
Zaten mutfak büyük olmasaydı bende 2 rengi düşünmezdim herhalde ama büyük olduğu için göz yormayacağını düşünüyorum umarım yanılmam:)

Tezgah tozlu gibi duruyor mu peki ?
Yada her silişte kurulama gerekiyormu iz kalıyormu kurulanmadığında?

Acaba bu tür sorunlar sadece çimstone savanada mı yaşanıyor?:((

Çok kafam karışık hala tezgah konusunda ???

Çok sevindim herşeyin içimize sinmiş olmasına ve beğenmenize..

Sağolun güzel dilekleriniz için inşallah güzel olur.
Zaten mutfak büyük olmasaydı bende 2 rengi düşünmezdim herhalde ama büyük olduğu için göz yormayacağını düşünüyorum umarım yanılmam:)

Tezgah tozlu gibi duruyor mu peki ?
Yada her silişte kurulama gerekiyormu iz kalıyormu kurulanmadığında?

Acaba bu tür sorunlar sadece çimstone savanada mı yaşanıyor?:((

Çok kafam karışık hala tezgah konusunda ???

benim şahsi fikrim siyah tezgah kullanmak biraz daha zor olabilir belki.. hele de biraz takıntılı iseniz eyvah :) ama şöyle de bir şey var çok isteyip de yapmadığınız zaman ileride keşke yaptırsaydım da diye diyebilirsiniz. siyahı ben de düşünmüştüm, bu taşı görmeseydim çimstone kırmızı veya siyah olacaktı. kurulama gerektirmeyen bezler var.. iz yapmayan. onlar çare olabilir belki. ama tabi kullanan birilerinin görüşlerini alsanız en sağlıklısı olur.

benim şahsi fikrim siyah tezgah kullanmak biraz daha zor olabilir belki.. hele de biraz takıntılı iseniz eyvah :) ama şöyle de bir şey var çok isteyip de yapmadığınız zaman ileride keşke yaptırsaydım da diye diyebilirsiniz. siyahı ben de düşünmüştüm, bu taşı görmeseydim çimstone kırmızı veya siyah olacaktı. kurulama gerektirmeyen bezler var.. iz yapmayan. onlar çare olabilir belki. ama tabi kullanan birilerinin görüşlerini alsanız en sağlıklısı olur.

Bende öyle diyorum içimde kalacak hep acaba siyah dahamı güzel duyurdu diyeceğim..
Burdan kullanan arkadaşlar var tavsiye etmiyorlar :((
Sizin tezgah belenco çimstone' mu farklı bir tezgahmı?bütün yorumları okudum ama hatırlayamadım şimdi..

Bende öyle diyorum içimde kalacak hep acaba siyah dahamı güzel duyurdu diyeceğim..
Burdan kullanan arkadaşlar var tavsiye etmiyorlar :((
Sizin tezgah belenco çimstone' mu farklı bir tezgahmı?bütün yorumları okudum ama hatırlayamadım şimdi..

benim tezgah belenco.. çimstone benzeri farklı bir marka.. çimstone dan biraz daha pahalı..

Merhaba,
Sizin tezgah alnının gelmesini bekleyemedim netten biraz baktım bunları buldum.
Bahsettiğiniz cam tezgah arası böyle bir şeymi?
$image.webp$image.webp$image.webp

Bu resimdeki mor mutfak gerçekmi acaba çok hoş olmuş:)inşallah sizinki de güzel olur ..
Bu tür cam desenli tezgah alnını nerde bulabilirim peki?

ben çok zor buldum, hatta vazgeçiyordum ki tesadüf denk geldi.. bulunduğunuz yerdeki cam firmalarına sorabilirsiniz arayıp...

Son düzenleme:
bende lila ve mor hastasıyım zaten lila veya mor bu renk insanı sakinleştiriyormuş çok hoş hepsi

Tezgah arası takıldımı acaba??
Benimde sura tezgah arası seçimine geldide merakla bekliyorum sizinkini :)

Tezgah arası takıldımı acaba??
Benimde sura tezgah arası seçimine geldide merakla bekliyorum sizinkini :)

sormayın, iyice bunaldım ben de..
seçtiğim desen uymadı, değiştirmek zorunda kaldım, cam firması da biraz ağır olunca benim ara uzadı da uzadı...
bittiği gibi fotoları paylaşıcam, umarım en kısa zamanda biter, :47:

İnşallah sonuç içinize siner bekliyorum ama sanırım baya sürecek gibi bu arada da benim tezgah arasını seçmem gerekiyor..

Sizin dolap kapaklarının iç kısmıyla ilgili birşeyler sormuştum diğer konuda ana görmediniz sanırım?

nette bello dekor var, galiba yapıyor, isterseniz bir sorun

Canım bello dekora mail atmıştım dün şimdi geri döndüler
Tezgah arası için 1400 lira gibi bir fiyat söyledi bugün gidip ürünleri sowroomda görücem siz kaç metre yaptırıyorsunuz?
Ne kadar fiyat istediler metre kare kare fiyatı 500 liraymış baskılı ,
İçine duvar kağıdı konulan ,
Ve resimli olanlar bu fiyat düz olanlar ise 400 liraymış inşallah görür bana cevap verirsin öğleden sonra orda olucaz...

Canım bello dekora mail atmıştım dün şimdi geri döndüler
Tezgah arası için 1400 lira gibi bir fiyat söyledi bugün gidip ürünleri sowroomda görücem siz kaç metre yaptırıyorsunuz?
Ne kadar fiyat istediler metre kare kare fiyatı 500 liraymış baskılı ,
İçine duvar kağıdı konulan ,
Ve resimli olanlar bu fiyat düz olanlar ise 400 liraymış inşallah görür bana cevap verirsin öğleden sonra orda olucaz...

merhaba, çalışıyorum bu yüzden herzaman giremiyorum, sırayla cevap yazayım,

öncelikle kapaklarla ilgili.. Sonradan bir soru varmıydı hatırlamıyorum ama, kapakların iç kısmı beyaz, dış tarafıyla aynı değil

benim ne kadar toplamda 4-5 m2 falan galiba… 1600 e anlaştık, evet pahalı biraz

düz boyalıyı metresi 300 demişlerdi bana... benim mutfağın küçük küçük parçaları çok var, sanırım ondan da biraz fazla tuttu, 1750 falan çıkarmışlardı
senin mutfağın daha büyük sanki ama baya da uygun gibi geldi bana?

Back
X