- 2 Nisan 2013
- 427
- 36
- 73
evet saolsunlar çok yardımcı oldular.. sorularınıza cevap bulabilmek çok güzel gerçekten burda :)
dolaplar parmak izi yapıyor evet, ama ışık yönünden herhalde hiç belli olmuyor benim. bir de kulplar kullanılınca zaten iz yapmıyor. ben dolap rengimden de tezgah rengimden de çok mmnunum. tezgahım bordo, evet.. değişik oldu. daha önce kimsede görmemiştim. risk alıp bordoyu seçtim. krem dolaplarla çok uyumlu oldu ve kullanışında da bir problem yaşamadım henüz. tabi daha 1-2 haftadır kullanıyorum. tezgah arasını arası dijital baskı fotolu cam yaptırıyorum. biraz uzun sürüyor yapımı daha yeni başlandı. sanırım haftaya cuma falan ancak bitmiş olur. ben de merakla bekliyorum :) bittiği gibi de buraya koyarım fotoları. kullanan bir arkadaşa rastladım en sonunda ve içimi rahatlattı doğrusu. hem temizlik hem de şıklık açısından şiddetle tavsiye etti. kendisi senelerdir kullanıyormuş. sizin mutfağınız daha büyük olduğu için renk kullanabilirsiniz. benim ki fotolarda da görüldüğü üzre pek ufak bir mutfak. ama bu şekilde çok kullanışlı oldu. dolaplar az gibi gözükse de herşeyi aldı. ben çok fazla ıvır zıvır da sevmiyorum. kullanmadığım şeyleri evde tutmaktan pek hoşlanmam, bu yüzden herhalde :)
umarım gönlünüzce olur sizin de:)
Çok sevindim herşeyin içimize sinmiş olmasına ve beğenmenize..
Sağolun güzel dilekleriniz için inşallah güzel olur.
Zaten mutfak büyük olmasaydı bende 2 rengi düşünmezdim herhalde ama büyük olduğu için göz yormayacağını düşünüyorum umarım yanılmam:)
Tezgah tozlu gibi duruyor mu peki ?
Yada her silişte kurulama gerekiyormu iz kalıyormu kurulanmadığında?
Acaba bu tür sorunlar sadece çimstone savanada mı yaşanıyor?

Çok kafam karışık hala tezgah konusunda ???