Bazı yazdığın yorumları okudum çok olgun mantıklı birisin keşke hayatınız böyle olmasaydı, çok üzüldüm
Bilmiyorum oluyor mu ama yengem ve teyzemde kalıyoruz demişsin orda da sorunlar yaşıyormuşsunuz annenizin durumundan tehlikede olup kadın sığınma evinde kalamaz mısınız?
Aslında anneye de üzüldüm yani bu hayatın sonu maalesef ölüm gibi. Zaten şiddet, zorla birliktelik Falan yaşıyordur sırf o madde için keşke bırakmayı denese. Onun eline nerden para geçiyor çalışıyor mu ?
Kardeşini şuan en mantıklısı yurda vermen. Ya hep böyle Müge anlı da falan görüyoruz şaka gibi geliyordu gerçek olması çok üzücü.
Yaşın çok küçük normal şartlarda evlilik için bekle derdim ama evlilik bir çıkış gibi seni de anlıyorum. Lütfen sevgilini, ailesini iyi değerlendir inşallah iyi insanlardır ve yüzün güler . Evlendikten sonra da hemen çocuk yapma iyice bir bak nasıl insanlar diye, insanlar kötü kimseniz olmayınca her türlü kötülüğü yapabilirler zaten bana muhtaç kafasıyla.
Eğer istersen evlenince açıktan eğitimini tamamla sonra işe gir yine kendi elinde bir meslek Tecrübe bulunsun.
İnşallah kardeşin için de senin için de çok güzel günler olsun