-
- Konu Sahibi oylesinebirii0
21 yaşında genç bir kızsin , böyle düşünen bir adama kalmadın , seni çok sevdiği için kardeşinide çok sevecek güzel yürekli adamlar var , bu adamdan emin misin bir daha düşün bence ? Annen yatalaktan beter şu durumda çocuğa taciz edilse bunun vicdan azabını o sevgilinle nasıl gidereceksiniz ...ayrıca siz zevkimize bakalım çocuğu atalım derseniz ...Allah bir yerden imtihan eder misal bir mantar hastası olursun ,zevk mevkte alamazsın ,veya başka bir hastalık vs .şöyleki daha genciz evleniceğim kişide öyle annem ölmüş olsa hasta olsa yatalak olsa tabikşde bakar vicdansız değil ama ben yine evlendiğimde yanıma alsam annem içerek keyif yapıcak sevgilimde annen keyif yaparken ben cocugamo bakıcam evliliğimizin tadını cıkaramayız diyor konu tad cıkarmakta değil o konularda ben sevgilime hak veriyorum evlenince yanıma alma konusu ciddi derin anlatsam uzar gider ama imkansız bunu biliyorum
erkek. babalarımız farklı maalesef onunda babası arayıp sormuyor cocuk konusamasıgı icin özel eğitime gidecek böyle işler bilirsiniz velisiz olmuyor ordan oraya hastanedeyiz rapor cıkartmada anne lazım benle olmuyor annem onla bile ilgilenmiyor zorla götürüyoruz
Annen yada merhametsiz erkek arkadaşıindansa devlete bagli kalsin daha iyiyurda alındı diyelim cocugun oldugu ortama bakılıp vasi velayetini slın diyolar oda olmadı diyelim daha sonra ablası olarak ben almak istiyorum dediğimde vermezler diye biliyorum ben yada teyze gidip alsa cocuk artık devlete bağlı oldugu icin orda bi kafam karıstı acıkcası
Bakacak kimse yoksa en güvenilir yerdir kurum.bişi danısmak isterim fikrinizi almak isterim. benim yerimde olsanız yanınızada alamayacak durumdaysanız kuruma güvenip verirmşydiniz ?
O çocuğu istemeyen, merhamet etmeyen adamla evlenme.şöyleki daha genciz evleniceğim kişide öyle annem ölmüş olsa hasta olsa yatalak olsa tabikşde bakar vicdansız değil ama ben yine evlendiğimde yanıma alsam annem içerek keyif yapıcak sevgilimde annen keyif yaparken ben cocugamo bakıcam evliliğimizin tadını cıkaramayız diyor konu tad cıkarmakta değil o konularda ben sevgilime hak veriyorum evlenince yanıma alma konusu ciddi derin anlatsam uzar gider ama imkansız bunu biliyorum
Bende bu şekilde düşünüyorum. Kardeşini kabul etmeyen erkek senide ilerde rahatsız eder mutlu etmez bunu bil vicdanlı olsa kardeşinde gelsin derdi...Allah o çocuğu yanına alsan belki seni büyük mükafat landiracak.ama sen de başından atmaya çalışıyorsun at da koca evinde gör gününü.E yanınıza almasanız anneniz tövbe edip tedavi mi olacak? Yine keyifle uyuşturucu içmeye devam etmeyecek mi? Sevgilinizin bunu söylemesi safi vicdansızlık. Haliyle falan diye normalleştirmeyin. Siz eğer gerçekten kardeşinizi düşünüyor olsaydınız koca adayınızın keyfinin derdine düşmezdiniz. Benim de anne babası çok sorunlu bir arkadaşım var evlenirken şart koştu kardeşim de gelir veya evlenmem dedi. Evleneceği adam da normal karşıladı çocukları gibi birlikte baktılar. Sizin derdiniz ablalık değil karılık olmuş. Kardeşiniz sefil olurken kocanızla keyif mi yapacaksınız? Kuruma vermeniz çocuk için en hayırlısı olur ama burada vicdan yapıyormuş gibi bir tavır içine girmeyin, şahsen bana geçmedi
Bende bu şekilde düşünüyorum. Kardeşini kabul etmeyen erkek senide ilerde rahatsız eder mutlu etmez bunu bil vicdanlı olsa kardeşinde gelsin derdi...Allah o çocuğu yanına alsan belki seni büyük mükafat landiracak.ama sen de başından atmaya çalışıyorsun at da koca evinde gör gününü.
Yorumlarını okudunuz mu bilmiyorum, annenin bırakmaya niyeti yok, eve giren çıkan belli değil, o evde güvende değiller. Konu sahibi kardeşiyle birlikte biraz teyzede biraz yengede kalıyor. Üniversite mezunları hemen iş bulup ev tutamıyor, ev kiraları malum. Bunları yapsa bile anne yine içmeye başlar eve adamlar getirirse ne olacak? Konu sahibi işe gittiğinde çocuk anneyle yalnız kalacak, tedavi olan biri o çocukla ilgilenebilecek mi? Kreşe verse tek başına nasıl ev geçindirecek? Annenin tamamen o hayattan kopup tedavi olmayı istemesi lazım ki konu sahibi bir şeyler yapabilsin.Bisey diyecem yanlış anlama ama evlenmek yerine kendi ayaklarının üstünde dursan çalışsan annenden ayrı bir eve çıksan sonra kardeşlerinden baksan veyahut anneni tedavi ettirsen tedaviyle bırakan cok hani bunların çözümüne baksan senin evlilik nereye baksan sıkıntılı ben sana söylerim kardeşini kuruma vereceksin için rahat edecekmiş vicdanın kabullenecekmi sen belkide evliliği bir kurtuluş görebilirsin ama sana bisey soyleyimmi değil hayatta geçinmek zor ama bir yerden başlamak devamını getirmek zor değil bunu yargılamak yada komiklik olsun diye söylemedim ama senin yerinde ben olsam böyle yapardım ha hayatın rahatladı hersey güzel oldu ne ala o zaman evlenebilirsin ama kardeşlerin ortada onlara bakacak ne anne var baba kuruma bıraksan aklın orda kalır ne yapıyor şuan nasıl davranıyorlar diye düşünürsün benden söylemesi uyup uymamak sana kalmış
Yabancı bir çocuk gibi bahsettiği hatta bahsettiğiniz kişi KARDEŞİNİZ.cünkğ annesinden fazla ben ilgileniyorum kendi cocugum olsa bu kadar ilgilenmem ve ben yanıma alsam annem keyifle uyuşturucu içmeye devam edicek benim cocuga bakmam işime gelicek sevgilimde haliyle annen keyif yaparken bi cocukmu bakıcaz evlendiğimiz gibi diyor daha bu konu karısık ve haklıda
Bence kimsesiz diye konu sahibinede çektirir bu adam.birakin kardeşe sıra gelmeyi anasını başına kakarlar vs vs.Yurda verince sık sık giderim demiş ama ben sanmıyorum kocası bırakın. Belli bir zamandan sonra bak kardeşin iyi işte biz bir aileyiz beni ihmal ediyorsun diye başlar yollamaz kızı.
allah yardımcısı olsun ya valla inşallah kısa zamanda bir çözüm bulunurYorumlarını okudunuz mu bilmiyorum, annenin bırakmaya niyeti yok, eve giren çıkan belli değil, o evde güvende değiller. Konu sahibi kardeşiyle birlikte biraz teyzede biraz yengede kalıyor. Üniversite mezunları hemen iş bulup ev tutamıyor, ev kiraları malum. Bunları yapsa bile anne yine içmeye başlar eve adamlar getirirse ne olacak? Konu sahibi işe gittiğinde çocuk anneyle yalnız kalacak, tedavi olan biri o çocukla ilgilenebilecek mi? Kreşe verse tek başına nasıl ev geçindirecek? Annenin tamamen o hayattan kopup tedavi olmayı istemesi lazım ki konu sahibi bir şeyler yapabilsin.
kardeşini yanına alman lazım deli misin ? kuruma verirsen senin annenle ne farkın kalır vicdan bakımındanselamlar buralarda eskisi gibi sktiflik varmı bilmiyorum ama sormak istiyorum 21 yasındayım annem uyusturucu bağımlısı babam yok 4 yasında kardeşim var ben bakıyorum devamlı benle annesi gibi ilgilenşyorum diyim kısaca siz anlayın annem keyif alem uyusturucu peşinde. ciddi ilişkim var evlenicez üstelik kafasındaki işler hemen olursa evlenme işi hemen olucak. ve ben napıcam kardeşimi zaten soruyorum sen bakıcaksın diyor annemle kalmam diyor. ayrıca cocuk hasta konussamıypr gelişim geriliği var. annesi derdini anlamaz bile kızar eder döver eve giren cıkan belli değil allah korusun cocuga türlü işler gelşr evlenince anneme bırakmak istemiyorum. teyzem var arada bakan evinde kaldıgımız oda bir gün bakar 5 gün laf eder hemde öyle böyle değil. napabilirim evlenince yanımda götürmem imkansız. devlet kurumları ne kadar güvenlidir napabilirim siz olsanız napardınız llğtfen acil öneri istiyorum ama empati kurun rica ederim