• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen dua edin

gotned

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
115
11
13
23
Kizlar 6 7 aydir deniyoruz olmuyor bende de esimde de sikinti yok daha cok genciz bir sikinti olmadigi halde cok istiyoruz her turlu kürü vs denedim muayene de oldum lütfen bana dua edin bu ay beslenmeme vs cok dikkat ettim ozellikle hamile kiz kardeslerim dua edin bana lutfen bu ay tutsun cpk uzgunum sizinle paylaşmak istedim

Kizlar 6 7 aydir deniyoruz olmuyor bende de esimde de sikinti yok daha cok genciz bir sikinti olmadigi halde cok istiyoruz her turlu kürü vs denedim muayene de oldum lütfen bana dua edin bu ay beslenmeme vs cok dikkat ettim ozellikle hamile kiz kardeslerim dua edin bana lutfen bu ay tutsun cpk uzgunum sizinle paylaşmak istedim
Allah en hayırlısını en sağlıklısını en güzel zamanda nasip etsin canım, bugün kandil gönlüne göre olsun her şey inşallah 🤲🏻🤍

Bak voyle stresle olacağı varsa da olmuyor, bebek bebek diye başlama ise dualarim seninle sende et duanı, sonra çıkıp yürüyüş yapın eşinle kahve için hava alın rahatlayın sohbetle muhabetle girin mevzuyau, bebek olacak diye başlamayın, stres gerginlik sürekli onu dusunmenin faydası yok biz de evlendik hiç korunmadik her ay bı tedirginlikle geçiyordu, sonra beşinci aydı Ocak ayıydı kar yağdı eşimle parka çıktık kar topu oynadık eğlendik eve geldik o gün aklımizda bebek falan yoktu hicbirsey yoktu öylesine bı gündü hamile kaldım tam da o gün, günü gününe biliyorum rahatlığın ne kadar iyi geldiğini o günu düşününce anlarim, oraya odaklanip vücudunuzu strese sokmayın ❣️

Biraz klasik olacak ama ben 3 sene uğraşın sonunda hiç aklımda olmayan bir zamanda hamilelik haberini aldım. Stres çok önemli bir faktör. 1 yıl korunmasız ilişkiyle gebe kalamayan ve yapılan bütün testler sonunda bir sorun çıkmayınca sebepsiz infertilite tanısı koyuluyor. Aslında bir sebebi var ama günümüz teknolojisiyle bunu tespit edemiyorlar.

Back
X