Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Lütfen destek olun ..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Esraedge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
851
841
53
34
Eki Görüntüle 1978963 Eki Görüntüle 1978963 Eki Görüntüle 1978962 Bu konuyu buraya açıyorum lütfen sevgili admin buradan kaldırma.
Psikolojim bozuldu dünden beri Ağlıyorum gözlerimin sisiyle yazıyorum.
Ombre yaptırdım dün istediğim gibi olmadı platin saridan da açık oldu.
Dağılımı çizgi gibi değil güzel sadece beyaza çok yakın bır renk ve alışamadım.
İstediğim bu değildi .
Kuaför çok bekletti 4 saat kafamda yani gosterdigim resmi öyle algiladi. Çok mu çirkin Hayır değil arkadaşlarım çok hoş olmuş çok güzel dediler.
Fakat ben o güzelim kumral yumuşacık saçları mahvettigimemi yanayım çıkan sonuca mi.
Dünden beri Ağlıyorum.
Başka kuaföre gittim dedi ki çok hoş bence biz bu rengi yapmaya calisiyoduk hep dediler.
Ben kendime yakistiramadim.
Alışamadım.
Uçları gormeyim diye arkadan topuz yapıp örüuyorum.
Lütfen çok büyük travma geçirdim kötü yorum yapmayın.
Çünkü biliyosunuzdur ders çalışıyorum ve 4 gündür kuaför telasindan ders calisamadim.
Bunu böyle kabul edip unutup derse odaklanmam gerek çokda çirkin değil yaşlı gibi değil.
Destege ihtiyacım var.
Allahım affetsin sanki ölüm olmuş gibi ağlamak ve üzülmek istemiyorum.
Derse baslamam gerek bana yardımcı olun gerçekten çok Üzgünüm ve mutsuzum .
NOT: Bu saçı koyultmayi sordum kuaföre oda dedi ki koyultsak bile akacak düzenli boyamak gerek.
Bende zarar görmesini istemiyorum zaten 200 tl masraf ettim canım gitti.
En azından diplerinden boyalı değil böyle kullansam diye düşünüyorum.
Çok Üzgünüm ...:KK43:(

Son düzenleme:
Tarzını bilmiyorum ama saçı açtırmışken gri tonu deneyebilirsiniz koyuya göre daha az işlem görmüş olur.

Tarzını bilmiyorum ama saçı açtırmışken gri tonu deneyebilirsiniz koyuya göre daha az işlem görmüş olur.
Gri gibi zaten saman sarısı gibi oldu.
Tarzim uçuk kaçış değil.
Artık işlem yaptiramam çünkü çok kötüyüm ve de para harcayamam.
Zaten hiçbir işlem saçı duzeltmiyor :(

Arkadasim kirici olarak algilama lutfen ama bir sac icin gozlerin sisecek kadar agladiysan ciddi bir durumda ne yapacaksin?.
Sac bu ya uzar boyatilir gider. Cok saskinim ne yorum yazsam bilemedim. Zaten insan icine cikilmayacak bir durum bile yok ortada insanlar hos olmus demis ki oyle bile olsa cok yersiz su kendinizi paralamalariniz.

Bu konuyu buraya açıyorum lütfen sevgili admin buradan kaldırma.
Psikolojim bozuldu dünden beri Ağlıyorum gözlerimin sisiyle yazıyorum.
Ombre yaptırdım dün istediğim gibi olmadı platin saridan da açık oldu.
Dağılımı çizgi gibi değil güzel sadece beyaza çok yakın bır renk ve alışamadım.
İstediğim bu değildi .
Kuaför çok bekletti 4 saat kafamda yani gosterdigim resmi öyle algiladi. Çok mu çirkin Hayır değil arkadaşlarım çok hoş olmuş çok güzel dediler.
Fakat ben o güzelim kumral yumuşacık saçları mahvettigimemi yanayım çıkan sonuca mi.
Dünden beri Ağlıyorum.
Başka kuaföre gittim dedi ki çok hoş bence biz bu rengi yapmaya calisiyoduk hep dediler.
Ben kendime yakistiramadim.
Alışamadım.
Uçları gormeyim diye arkadan topuz yapıp örüuyorum.
Lütfen çok büyük travma geçirdim kötü yorum yapmayın.
Çünkü biliyosunuzdur ders çalışıyorum ve 4 gündür kuaför telasindan ders calisamadim.
Bunu böyle kabul edip unutup derse odaklanmam gerek çokda çirkin değil yaşlı gibi değil.
Destege ihtiyacım var.
Allahım affetsin sanki ölüm olmuş gibi ağlamak ve üzülmek istemiyorum.
Derse baslamam gerek bana yardımcı olun gerçekten çok Üzgünüm ve mutsuzum .
NOT: Bu saçı koyultmayi sordum kuaföre oda dedi ki koyultsak bile akacak düzenli boyamak gerek.
Bende zarar görmesini istemiyorum zaten 200 tl masraf ettim canım gitti.
En azından diplerinden boyalı değil böyle kullansam diye düşünüyorum.
Çok Üzgünüm ...:KK43:(
kök sende oldugundan o sac uzayacagından begenmedigin uc kısımları git kestir. kurtul.

Arkadasim kirici olarak algilama lutfen ama bir sac icin gozlerin sisecek kadar agladiysan ciddi bir durumda ne yapacaksin?.
Sac bu ya uzar boyatilir gider. Cok saskinim ne yorum yazsam bilemedim. Zaten insan icine cikilmayacak bir durum bile yok ortada insanlar hos olmus demis ki oyle bile olsa cok yersiz su kendinizi paralamalariniz.

ya kucukken ben de oyleydım . deme oyle :)

Saç önemli walla çok iyi anlıyorum seni benimde ağlamışlığım vardır.
Ama üzülme saçların şuan muhtemelen açılıp küllü cila atıldığı için beyaz gibi platin sarıdır. Bi kaç yıkamaya o platinliği illa ki akacak ve koyulaşacak daha tatlı bir sarıya doğru.
Eğer çok rahatsızım diyorsan açık kumral 9.0 yarım ceviz kadar sıkıp bi kaşık oksidanla karışıtırıp üzerine ılık su ekle iyice karıştır. Banyoda saçın temiz ve ıslakken heryerine dök 1-2 dakikaya renk almaya başlar hızlıca yıka rengi bayaa toparlar.
Fotoğraf eklersen daha iyi yardımcı olurum.

Bence ağlanacak bir şey yok. Kestir saçlarını madem beğenmedin, ne de olsa kökü sende gelir.
Bazen derdimiz olmayınca böyle basit şeylere ağlıyoruz değil mi? Değer mi o gözyaşlarına?
Değmez biliyorum bizimkileri çok üzdüm ben agladikca onlar kahroldu :((((
1 ay sonra abimin düğün var ondan da psikolojim bozuldu

Bence ağlanacak bir şey yok. Kestir saçlarını madem beğenmedin, ne de olsa kökü sende gelir.
Bazen derdimiz olmayınca böyle basit şeylere ağlıyoruz değil mi? Değer mi o gözyaşlarına?
Değmez biliyorum bizimkileri çok üzdüm ben agladikca onlar kahroldu :((((
1 ay sonra abimin düğün var ondan da psikolojim bozuldu

Kestirirsem daha fena olurum ben kısa saç kullanamiyorum.
uzar ki sac... hem zaten yeniden boyatırsan yada evde boyarsan daha kötü olur. diyeyim sana.
sacların yıpratır kırık kırık olur yda tiftikleşir ucları.
bu yuzden en güzel çözüm kestirmek.
tabi ne kadar kısalacak bilmiyorum. omuzlarında olacaksa o kısa demek degil.
kısa baya erkek gibi sacı olana derler.

Back
X