Siz sınava 2025 yılında gireceksiniz. Tek yıllarda (2021-2023-2025 gibi) sadece öğretmenlik ve a grubu kadrolara alım yapılıyor diye biliyorum. Yani siz lise düzeyinden gireceğiniz için 2024-2026 gibi çift yıllarda girerek puan almanız lazım. Bunu biliyor muydunuz ya da ben yanlış biliyorsam bilen bir üye düzeltsin, bu şekilde hatırlıyorum.
Herkes hata yapar, kadınlar olarak erkeklerin aşkına çok daha ileri yaşlarda bile kanabiliyoruz. Yaşınız çok küçükmüş bu kararı verdiğinizde, o yaşlarda hemen her kadın karşısında büyük aşk jest görünce kanabilirdi. Size birisini tavsiye edeceğim youtube da psikolog tülay kök var, onun videolarını dinleyin sizin durumunuzdaki kadınlar için önemli önerileri var, ruhunuza da iyi gelir anlaşıldığınızı görmek.
Şu süreçte hemen aksiyon almaya odaklanmayın derim. Bir sakin olun,3 ay durağanlığın üzerine şiddet yaşamışsınız, şok haldesiniz belki, duygularınız karışık. Sakin kalıp küçük de olsa birikim yapmaya bakın, kendinizi olabildiğince güçlü hale getirin. 1 ev kiralayacak depozitosunu ödeyebilecek bir birikim olsun elinizde. Takı altın var mı mesela? Ya da satıp nakite çevirebileceğiniz şeyler, dolap gardrop gibi uygulamarda. Sonrası için de göç yolda düzülür.