• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen çok acil yardım

duyguluvenus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
48
14
98
MERHABA ,
ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR . EYLÜL AYINDA DĞUM YAPTIM, VE KIZIM ŞU AN 4 AYLIK . sÜTÜM YETERSİZ OLDUĞU İÇİN VE FİZYOLOJİK REFLÜ SORUNU YAŞADIĞIMIZ İÇİN HEM EMZİRDİM HEM MAMA VERDİM . BUGÜN GÖGSÜMÜ EMMİYOR KIZIM VE SABAHTAN BERİ AĞLAMALAR VE SİNİR KRİZİ GEÇİRİYORUM 4,5 SAAT AÇ BIRAKTIM AMA DAYANAMADIM MAMA VERDİM SÜTÜMÜ SAĞARSAM İÇİYOR AMA MEMEMİ EMMİYOR . NE OLUR YARDIM EDİN . KAÇ SAAT AÇ BIRAKBİLİRİM EN FAZLA . SİNİRLERİM ÇOK BOZUK KIZIMDAN KOPMAK İSTEMİYORUM ......

geçmiş olsun öncelikle, stres yapmana gerek yok. senin stresin de bebişine geçer hiç emmek istemez. bebekler bazen öyle yapabiliyor, hele şimdi tam 4 aylık olmuş dikkati çok dağılacak, emmeyi yarıda bırakacak yada seninkinde olduğu gibi biberondan emmek isteyecek. bir gün emmedi memeyi bıraktı diye bir şey yok. önce bir rahatsızlığı olmadığından emin ol, sonra geceyi bekle. muhtemelen uykuda seni yine emecektir. ve cnm sakın zorlama onu, daha kötü oluyor.
benim kızım 4,5 aylık 5 saat emmek istemediği oluyor bazen de emziriyorum yarım saat sonra yine istiyor. bu huyu da son 1-2 hafta önce çıkardı.

evet gece emdi . zorlamıyorum artık :) tşkler gerçekten dün kendimi kötü hisstemiştim sanki kızım ile aramdaki bağ kopuyor diye

Back