Lütfen ciddi cevap verin. Çook endişelenıyorum../konu tekrarı

Benim bilmediğim yeni bir ilişkimi cıktı adı sürtünme.Bugün kaç defa sürtünme ilişki diye okudum .ilişki ilişkidir bide başka adıda mı varmış

Ama adet görüp hamıle olanlar varmış bu benimm aklımı çok karıştırıyo. Zaten pimpirikli biriiymdir. Ve ilk defa kahverengı akıntım olunca böyle düşundüm

Ebrusüstüne goost: 39654969 .!.:
Ama adet görüp hamıle olanlar varmış bu benimm aklımı çok karıştırıyo. Zaten pimpirikli biriiymdir. Ve ilk defa kahverengı akıntım olunca böyle düşundüm

İstersen o ustune görmeyi de sen arastir
Bi hemcinsime boyle her kadininbilmesi gerektigi bilgileri söylemekten utaniyorum
Madem ilişki yasiyorsun biraz bilinç ol arkadasim

Edeğilsin post: 39655035 .!.:
Okumadığım şey kalmadı zaten.. Ama o ıhtımaller benı bitiriyorr

Hamile degilsin arkadasim degilsin... kolay mi hamile kalmak
Surtunmeyle zevk suyuyla cocuk olsaydi vajina rahim sperm ne isimize yariycakti

Herkesin adeti biterken kahverengi akinti gelmez mi hani adetin 4 gundur 4. Günün aksami biter ve kahverengi akinti gelir
Bende boyle sahsen
Böyle bişey hiç yaşamadığım içn bu kadar korktum ya. Az kanamam olur ve normal kırmızıdır. Bu koyuydu pıhtılıydı. Kahvrengıydı bende baska bısey dusunemedım halıyle.

İstersen o ustune görmeyi de sen arastir
Bi hemcinsime boyle her kadininbilmesi gerektigi bilgileri söylemekten utaniyorum
Madem ilişki yasiyorsun biraz bilinç ol arkadasim
Terazi burctasim nasilsin hatirladinmi beni bi gece sohbet etmistik terazi burctaslari topiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…