- 19 Şubat 2015
- 215
- 72
-
- Konu Sahibi busrapapatya33
dur bi bakiiimmmOcak ayının 14. de surtunme yoluyla ilişki yasadım. Boşalma olmadı zevk suyu bulaştımı hatırlamıyorum. 15 gun sonra tam gunumde adet oldum. Kahverengı akıntı ıle basladı. Kırmızı renkte devam etti. Pıhtılıydı bıraz. 3 gun surdu daha sonra kahverengı akıntıyla bitti. Bittikten 3 gun sonra test yaptım negatıf çıktı. Daha sonr yıne yaptım negatıf çıktı. Suan adet olmama 4 gün var. Gögüslerim şişti. Sizce hamıle olabılırmıyım ? Yoksa üstüne mi gördüm. ??
Olur ya kazaya kurban gitmek istemiyorumGercekten boyle bir ihtimalle hamile kalacagina inaniyor musun?
Sağol yaadur bi bakiiimmm
evet hamılesın
Olur ya kazaya kurban gitmek istemiyorum
Aslaaa aslaaa.. Şu psikolojiyi atmaya çalışıyorum üstümden. Ama üstüne görme durumu da var bu aklımı karıştırıyor.Hamile falan degilsin. Bir daha da sonuclarina katlanamayacagin seyleri yapma bi zahmet..
Günlerdir tövbe ediyorum. Asla yapmam birdaha fakat hamıle olup regl olanları öğrendiğimden beri çoook huzursuzum. Kabuss gibi..Hamile degilsin canim % 99 korkmana gerek yok. Stres yaptigin icin zor olmussun ve kahverengi olmus. Ama bu akilla gidersen kalaman uzun surmez. Kendine gel hayatinizi erkeklere oyuncak yapmayin.
Aslaaa aslaaa.. Şu psikolojiyi atmaya çalışıyorum üstümden. Ama üstüne görme durumu da var bu aklımı karıştırıyor.
Bende böyle şanssızlık varken o bile olur. Kafayı yedim galiba.Ustune görme oyle olmaz. Ya ortada sperm bile yokken ne hamileliği ne üstüne gormesi Allah aksina?
Bende böyle şanssızlık varken o bile olur. Kafayı yedim galiba.Zevk suyunun içindekı spermler içeriye ulaşmış olamaz değil mi ?
Ben pimpirikliyim bıraz kusura bakma :/ yine de tesekkurler.. bıraz olsun içşm rahatladı :)Tam iliski bile yasamadan nasil ulassin arkadasim ya? O cok cok cok düşük bir ihtimal. Hamile degilsin bu kadar basit...
Orası öyle tabiihaydar dümen gibi cevap vereceğim. okun uçu bağlıysa hedefini deler gecermi bayan sorarım size
Herşeyin bi ilki vardır. Buda benımkı işte. Ama dersimi aldım ben.Bilincli cinsellik..NOKTA!
Zatn boşaldı ilk yıkadı. Daha sıvı gelmesi mümkun değil demişti ama bılmıyorum.biraz daha sürtünseydi belki bir ihtimali olurdu ama şu hali ile hamile değilsin.