Lütfen ciddi cevap verin. Çook endişelenıyorum../konu tekrarı

[QKoz demeE="pembebasliklikiz, post: 39655046, member: 644060"]Bak ben hamileyim ama bende yerlesme kanamasi oldu halada devam ediyor 6 haftalik hamileyim. Akintim kahverengi degil pembemsi. Hem sen hamile olsaydin aradan bu kadar zaman gecmis muhakkak testte idrarda cikardi. Rahat ol relax :KK66:[/QUOTE]

Kiz deme oylee
Yerlesme kanamasina takilicak simdi...

Bak ben hamileyim ama bende yerlesme kanamasi oldu halada devam ediyor 6 haftalik hamileyim. Akintim kahverengi degil pembemsi. Hem sen hamile olsaydin aradan bu kadar zaman gecmis muhakkak testte idrarda cikardi. Rahat ol relax :KK66:
İlişkiden 2 hafta sonra yapmıştım yıne yapsam mı ? :110:

[QKoz demeE="pembebasliklikiz, post: 39655046, member: 644060"]Bak ben hamileyim ama bende yerlesme kanamasi oldu halada devam ediyor 6 haftalik hamileyim. Akintim kahverengi degil pembemsi. Hem sen hamile olsaydin aradan bu kadar zaman gecmis muhakkak testte idrarda cikardi. Rahat ol relax :KK66:

Kiz deme oylee
Yerlesme kanamasina takilicak simdi...[/QUOTE]
Yok atlattım onu :oops:

[QUOTEilişki diyskaa, post: 39655089, member: 661588"]İlişkiden 2 hafta sonra yapmıştım yıne yapsam mı ? :110:[/QUOTE]

Bak iliski diyosun
Bizi mi kekliyosun
Surtunme demedin mi

[QUOTEilişki diyskaa, post: 39655089, member: 661588"]İlişkiden 2 hafta sonra yapmıştım yıne yapsam mı ? :110:

Bak iliski diyosun
Bizi mi kekliyosun
Surtunme demedin mi[/QUOTE]
Yahuu srtünme inkar etmedim ki. Sadece yerleşme erken olur. Benım bu durum baya geçti yerleşme mi kalır anlamında dedim.

Ne kadar yaygın bir şey oldu şu sürtünme yolu yahu :KK14:
Gençlik aldı başını gidiyor..

Yani seve isteye korkusuzca ilişki yaşadım diyene bir şey demiyorum da
şu hem korkup hem sürtünme ile aklınca kızlıklarını koruyanlara
pembe bakamıyorum kusura bakmayın.

Not: Hamile kalmak o kadar kolay değil.

allahim biz cocugumuz olsun diye deli olurken diger tarafta aman hamile kalmasam diyen kizlar adaletine siginiyorum rabbimmm arkadasim allah sana deilde bana nasip etsin sana en guzel duam...

allahim biz cocugumuz olsun diye deli olurken diger tarafta aman hamile kalmasam diyen kizlar adaletine siginiyorum rabbimmm arkadasim allah sana deilde bana nasip etsin sana en guzel duam...
İnşallaahh en kısa zamanda oluur. En güzeli senın olsun. :anneadayı::emir_bebek:

Cok bilmislik taslamayin lutfen cok yakin bir arkadasim surtunme ile iliski yasadi bakire olmasina ragmen hamile kaldi bosalma olmamasina ragmen kucuk ihtimal diyip riske atma canim boyle bisry yasarsan yanjnda ertesi gun hapi hulundur mutlaka yada dogum kontraol hpi kullan simdilik hamile degilsin ama dikkat et optum

X