- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi busrapapatya33
İlişkiden 2 hafta sonra yapmıştım yıne yapsam mı ?Bak ben hamileyim ama bende yerlesme kanamasi oldu halada devam ediyor 6 haftalik hamileyim. Akintim kahverengi degil pembemsi. Hem sen hamile olsaydin aradan bu kadar zaman gecmis muhakkak testte idrarda cikardi. Rahat ol relax
Terazi burctasim nasilsinhatirladinmi beni bi gece sohbet etmistik terazi burctaslari topiginde
O zaman tekrardan yap. Ama ustune gormede oyle olmaz rahat ol hamile olsan adet olmazdn.İlişkiden 2 hafta sonra yapmıştım yıne yapsam mı ?
[QKoz demeE="pembebasliklikiz, post: 39655046, member: 644060"]Bak ben hamileyim ama bende yerlesme kanamasi oldu halada devam ediyor 6 haftalik hamileyim. Akintim kahverengi degil pembemsi. Hem sen hamile olsaydin aradan bu kadar zaman gecmis muhakkak testte idrarda cikardi. Rahat ol relax
[QUOTEilişki diyskaa, post: 39655089, member: 661588"]İlişkiden 2 hafta sonra yapmıştım yıne yapsam mı ?
Evet semde hiic yabanci gelmedin kizBende diyorum hic yabanci gelmediii:) iyiyim canm seni sormali
Bebisin hayirli olsunallah saglik versin
Yahuu srtünme inkar etmedim ki. Sadece yerleşme erken olur. Benım bu durum baya geçti yerleşme mi kalır anlamında dedim.[/QUOTE]Bak iliski diyosun
Bizi mi kekliyosun
Surtunme demedin mi
Cok sevindim canim darisi da tum olmayanlara :))Evet semde hiic yabanci gelmedin kiztesekkur ederim tatlm yaa sonunda hemile kalabildim
Tesekkurler tatlm Rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Sanada hayirlisiyla mutlu guzel bir evlilik sonra senin gibi tatli bir cocuk nasip etsin insallâhCok sevindim canim darisi da tum olmayanlara :))
Ben de bi gun evlenirsem insallah
İnsallah canmm cok sagolTesekkurler tatlm Rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Sanada hayirlisiyla mutlu guzel bir evlilik sonra senin gibi tatli bir cocuk nasip etsin insallâh
İnşallaahh en kısa zamanda oluur. En güzeli senın olsun.allahim biz cocugumuz olsun diye deli olurken diger tarafta aman hamile kalmasam diyen kizlar adaletine siginiyorum rabbimmm arkadasim allah sana deilde bana nasip etsin sana en guzel duam...
Ikinci hz meryem vakasi olursun artik offfffff offffff
kan testi yaptıramam.Böyle endişe edip konu açana kadar kan testi yaptır bari.