geçenlerde eski sevgilime mesaj atmıştım beni sevmediğini söylemişti bende sevilmemek çok acıymış filan yazmıştım ayrıldıktan 1 ay sonra kadar oda bana içimde zerre kadar ne sevgi nede aşk yok dedi canımı acıtmak içinmi yaptı onunla çok güzel anılarımız birlikteliğimiz olmuştu 1,5 sene kadar lütfen düşüncelerinizi söylermisiniz bana
ondan önce başka biriyle birlikte olup çok büyük bir hata yapmıştım ama ona asla ihanet etmedim daha önce olmuş bir olay ve bu yüzden acıtmak istemiş olabilir
ondan önce başka biriyle birlikte olup çok büyük bir hata yapmıştım ama ona asla ihanet etmedim daha önce olmuş bir olay ve bu yüzden acıtmak istemiş olabilir
Tmm hatirladim. Canim senin sucun yokki gecmiste bi hata yapmissin bunu senin canini acitmak icin kullanamaz. Insaniz hepimiz hata yapiyoz onun yokmu sanki hic hatalari. Bu adam seni sevmemis, sevseydi kucuk bi et parcasi icin senden ayrilmazdi. Dunyada yokmu hic bekar (hic evlenmemis) olup evlenmis bosanmis bir kadinla evlenen? Var tabi ve bu erkekler o kadini sevdikleri icin gecmisini sorun etmiyolar. Burda yasanmis gercek ask hikayeleri bölumunde okumustum oyle bi hikaye. Oyle bi erkek ailesini bile karsina aliyo ve herserye ragmen sevdigi kadindan vazgecmiyo.
Seni uzmek istemiyorum ama lutfen vazgec bu kisiden. Bi hata yaptin diye kendini ezdirmene izin verme. Birak ne mutlu mu oluyo mutsuz mu oluyo ne hali varsa gorsun. Seni seviyosa ve pisman olursa kendi dönsün sana. Sen elinden geleni yapmissin zaten. Ve donmezsede hayirlisi boyledir belki Kimbilir belki ilerde seni herseyinle sevecek baska birine asik olursun.
canınızı acıtmak için söylemiş olsa ne olacak ?
bu kabul edilebilir bir şey mi ?
aman gerçek olmasın acıtmak için söylemiş olsun tesellisine neden ihtiyaç duyuyorsunuz ?
incitmemeli, acıtmamalı ... bir adam seviyorsa dikkat etmeli sözüne hareketine.
bir anlam aramayın sözlerinde, acıtmak için olması da hafif bir şey değil...
düşünmemek hayata kaldığınız yerden devam etmek kadar güzeli yok...