• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bişeyler söyleyin :(

blue88

bebeğim benimle...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
1.076
16
108
İstanbul
arkadaşlar merhaba... öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım ben bebek düşünen ve çok isteyen biriyim fakat kafamda 2 tane soru işareti var 1.bilenler bilir diğer konumdan dişimden tedavi oldum ve aşırı hassasiyet ağrı olduğu için doktorum 2 tane antibiyotik verdi ağır antibiyotikler buarada şimdi ben bunları içiyorum ama diyelimki bu ay hamile kaldım bu ilaçlar bebeğe etki edermi? 2.en büyük sorunum ise :( çok pişmanım ve utanarak yazıyorum cumartesi günü eşim görümcem onun eşi falan dışarı çıktık güzel bi yemek yedik ve görümcemin eşi bi şişe şarap söyledi masaya tadına baktım ve sonrasında dayanamayıp içtim o anda mekandaki güzel atmosferden olsa gerek içtimde içtim :( eve geldik pişman oldum bebek düşündüğümüz için affedersiniz kendimi istifra ettirdim öyleki sadece mide sıvısı kalana kadar midemde ama o gece ilişki oldu :( dün bi kız arkadaşıma anlattım pişmanım nasıl yaptım böyle bişeyi diye oda anlattıkça anlattı yok şeytan alkollüyken olan çocuğa ortak olurmuş yok anne karnında ölürmüş yok bilmem ne bilmem ne hamile kalırsam bi cami hocasına gidip danışıcam çok pişmanım :( kafamdan atamıyorum bir türlü şimdi ben başka bi güne hamile kalsam bile bu ay içinde hep acaba alkollü olduğum günmüydü diye düşünücem :(

belki hamile kalmadın, ayrıca biçok kadın hamileyken sigarada içiyo alkolden daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum şeytan falanda öldürmüyo, öyle arkadaşı napıyım ben

niye çok afedersiniz fln diye yazdığını anlamadım :ssz:
içki içmek utanç verici birşey mi?
madem böyle tabuların vardı ne diye içtin :ssz:
korkma için çıkıncaya kadar kusmuşsun zaten
bebek olsada bişey olmaz.
hoş kusmasanda olmazdı ama sen öyle inanmışsın artık.. :37:

şarhoşken birlikte olup hamile kalan insanlar var...
hatta bağımlı insanlar bile hamile kalıyo..
bu kadar takma şarap alkol oranı çok yüksek bi içki değil...
daha ortada çocuk sadece fikir olarak varken bu kadar kasmaya gerek yok...

niye çok afedersiniz fln diye yazdığını anlamadım :ssz:
içki içmek utanç verici birşey mi?
madem böyle tabuların vardı ne diye içtin :ssz:
korkma için çıkıncaya kadar kusmuşsun zaten
bebek olsada bişey olmaz.
hoş kusmasanda olmazdı ama sen öyle inanmışsın artık.. :37:

yok canım öyle tabularım falan yok :1: ortamı oldukça içki kullanan birisiyim zaten...utanç değilde vicdanım rahat değil niyeyse çünkü ogün benim yumurtlama günümdü :( çok rahatladım msjınla arkadaşım öyle abuk sabuk konuşunca içime bişey oturdu tarifi çok zor...

Daha hamile değilken bunları düşünürsen hamile kaldığında nasıl olursun şahsen merak ettim. İnşallah hamilesindir, içkiden de bişeycik olmaz merak etme.

canım evet bunlarıda okudum nette araştırdım bu konularda öyle dar görüşlü biri değilim zaten şarabı severim o akşam dozunu kaçırıp bi 6 kadeh içtim o yüzdende eve gelince çıkarma gereği duydum zaten...doktor kontrolü altında yani yumurtlama takibi altında bebek istiyoruz 1 senedir olmuyoda o yüzden bide o akşam yumurtlama günümdü bu yüzden takıldım sanırım bukadar ama msj larınızla rahatlıyorum saolun....

alkol almanın utanç verici bişey oldugunu düşünmüyorum tepkiniz çok abartı geldi..yok anne karnında çocuga olan olurmuş şeytan felan vs vs saçma şeyler bunlar şnanma..hamile bile degilsiniz daha hamile olsanız bile bi kereden bişey olmaz

arkadaşlar merhaba... öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım ben bebek düşünen ve çok isteyen biriyim fakat kafamda 2 tane soru işareti var 1.bilenler bilir diğer konumdan dişimden tedavi oldum ve aşırı hassasiyet ağrı olduğu için doktorum 2 tane antibiyotik verdi ağır antibiyotikler buarada şimdi ben bunları içiyorum ama diyelimki bu ay hamile kaldım bu ilaçlar bebeğe etki edermi? 2.en büyük sorunum ise :( çok pişmanım ve utanarak yazıyorum cumartesi günü eşim görümcem onun eşi falan dışarı çıktık güzel bi yemek yedik ve görümcemin eşi bi şişe şarap söyledi masaya tadına baktım ve sonrasında dayanamayıp içtim o anda mekandaki güzel atmosferden olsa gerek içtimde içtim :( eve geldik pişman oldum bebek düşündüğümüz için affedersiniz kendimi istifra ettirdim öyleki sadece mide sıvısı kalana kadar midemde ama o gece ilişki oldu :( dün bi kız arkadaşıma anlattım pişmanım nasıl yaptım böyle bişeyi diye oda anlattıkça anlattı yok şeytan alkollüyken olan çocuğa ortak olurmuş yok anne karnında ölürmüş yok bilmem ne bilmem ne hamile kalırsam bi cami hocasına gidip danışıcam çok pişmanım :( kafamdan atamıyorum bir türlü şimdi ben başka bi güne hamile kalsam bile bu ay içinde hep acaba alkollü olduğum günmüydü diye düşünücem :(

Neden bu sekılde dusunuyorsun kı daha fol yok yumurta yok pesss yanı kiiii nasıl bır arkadasın varsaaaaaa seytan meytan tobe tobeeee oyle bır sey olurmu yaaa

Ickı ıcmek gunah ewette bunu bu sekılde yansıtmak hoc degıl hele bır hamıle kalda mutlugunu gor ısallah bırde kendıne daha normal saglıklı fıkır vereıcek arkadaslar edın

Katılıyorum bu yoruma...

Fakat benim anlamadığım, Antibiyotik kullanırken alkol nasıl alabildin?
Benim bildiğim antibiyotik kullanımında, alkol kullanılamaz. Bir birini etkiler bunlar??:44:

Ayrıca arkadaşın her kimse uzaklaşmanda fayda var.
Ne gelirse başa, cahil arkadaştan gelir...
Bu devirde, her bilgi ve imkan varken bu kadar saçma bir nasihat olabilir mi ya?? :53:

yok canım öyle tabularım falan yok :1: ortamı oldukça içki kullanan birisiyim zaten...utanç değilde vicdanım rahat değil niyeyse çünkü ogün benim yumurtlama günümdü :( çok rahatladım msjınla arkadaşım öyle abuk sabuk konuşunca içime bişey oturdu tarifi çok zor...

birdaha cahil insanlara dert yanmassınız olur biter :ssz:

Daha hamile değilken bunları düşünürsen hamile kaldığında nasıl olursun şahsen merak ettim. İnşallah hamilesindir, içkiden de bişeycik olmaz merak etme.[/Q

takıntılı bi insan değilim aslında dedim ya hamile olan bi kız arkadaşım var yumurtlama günümü anlatıyosum erken yumurtlama dönemim varmış onu anlatıyodum dün gittik alkol aldık yumurlama günümdü falan diye anlattım ayyy yapma öyle alkollüyken olan çocuğa şeytan ortaktır şöyledir böyledir dedi sakın bidaha yapma falan dedi ben şok oldum bunları duyunca dünden beri kafama takıldı,böyle şeylere itimat eden birisi değilim aslında ama konu bebek olunca nasıl yani oldum bi anda...

şimdi bunları düşünmenin bir faydası var mı sana peki? olan olmuş,artık bu düşünceleri at kafandan..üstelik eğer hamileysen içki ve ilaçtan daha çok şu anda yaptığın stres etkileyecek bebeği..

ve lütfen ağır ilaçlar kullanırken korunmayı dene,hani içkiyi bir kez içmişsin ama ilaç konusunda daha dikkatli ol.

Katılıyorum bu yoruma...

Fakat benim anlamadığım, Antibiyotik kullanırken alkol nasıl alabildin?
Benim bildiğim antibiyotik kullanımında, alkol kullanılamaz. Bir birini etkiler bunlar??:44:

Ayrıca arkadaşın her kimse uzaklaşmanda fayda var.
Ne gelirse başa, cahil arkadaştan gelir...
Bu devirde, her bilgi ve imkan varken bu kadar saçma bir nasihat olabilir mi ya?? :53:

canım antibiyotiğimi almadım o gün zaten çünkü akşam dışarı çıkınca içerim bişeyler diye düşündüm ama çok fazla içtim bu arkadaş cahil bi insanda değil aslında ama böyle konuşmasını çok taktım kafama ben böyle şeylere takılmam asla daha öncede çok alkol alıp birlikte olduk eşimle bunu ilk defa duydum o yüzden sizlere sormak istedim zaten...

şimdi bunları düşünmenin bir faydası var mı sana peki? olan olmuş,artık bu düşünceleri at kafandan..üstelik eğer hamileysen içki ve ilaçtan daha çok şu anda yaptığın stres etkileyecek bebeği..

ve lütfen ağır ilaçlar kullanırken korunmayı dene,hani içkiyi bir kez içmişsin ama ilaç konusunda daha dikkatli ol.

saol canım ben bu antibiyotikleri bıraksammı acaba çünkü 1 senemiz doluyor ve eğer 1 ay daha olmassa rahim filmi tedavi vs.uygulanıcak yada acaba adet tarihime 15 gün kalamı son versem ilaçlarıma diyorum örneğin cumartesi ve bugün yumurtlama günüm yani adetimin 8.günü yumurtlama oluyor adetime daha çok var bu yüzden,ve ben diş doktoruma bebek düşündüğümüzü dişime herhangi bi uygulama yapılacaksa bu ay içinde bi çözüm bulmamız gerektiğini söyledim oda antibiyotik verdi.

alkol almanın utanç verici bişey oldugunu düşünmüyorum tepkiniz çok abartı geldi..yok anne karnında çocuga olan olurmuş şeytan felan vs vs saçma şeyler bunlar şnanma..hamile bile degilsiniz daha hamile olsanız bile bi kereden bişey olmaz

bu benim tepkim değil,arkadaşımın tepkisi beni çok şaşırttığı için sizlere sormak istedim nasıl oluyo böyle bişey inanın banada saçma geldi...alkol almak tabiki utanç verici bişey değil ben alkol almayan yada ilk defa alkol aldığım için buraya konu açan birisi değilim...benim kafama takmamın 2 nedeni var 1.arkadaşımın böyle bi olayı tutup bana söylemesi 2.o akşam yumurtlama günümdü bu yüzden,ben gece evde tek başımayken film açıp alkol içen bi insanım yani böyle abuk sabuk korkularım olmadı hiçacaba böyle birşey varda benmi bilmiyorum diye sizlere sormak istedim ama yokmuş çok rahatım artık...

Neden bu sekılde dusunuyorsun kı daha fol yok yumurta yok pesss yanı kiiii nasıl bır arkadasın varsaaaaaa seytan meytan tobe tobeeee oyle bır sey olurmu yaaa

Ickı ıcmek gunah ewette bunu bu sekılde yansıtmak hoc degıl hele bır hamıle kalda mutlugunu gor ısallah bırde kendıne daha normal saglıklı fıkır vereıcek arkadaslar edın

evet ortada fol yok yumurta yokda insan her ay bi ümitle bekler ya hani bu ay inşallah hamileyimdir diye ben buna sebeb taktım kafama,bide herhangi bi gün olsa kulak asmazdım arkadaşımın bu kelimesine doktorumun verdiği yumurtlama günüydü ben bu yüzdentakıldım bukadar bu konuya,bu arkadaşımda hamile sanırım hormonlardan dolayı fazla tedirgin banada düşünmeden bu şekilde konuştu kaldıki ben ona istifra ettim dedikçe o bana olsun kana karışıyo sonuçta dedi...böyle şeylere itimat edicek cahil bi insan değilim inanki,hayatımda ilk defa alkol almış bi insanda değilim ama insan bilmediği bişey daha önce duymadığı bişey duyunca takıyo istemsiz bi şekilde kafasına...

Son düzenleme:
antibiyoyik ve benzeri ağır ilaçlar hamilelikte kesinlikle dr.önermedikçe yasak..içki içtiğin için bu kadar aşırı tepki vermen ve arkadaşının yorumları ise çok yersiz olmuş..antiboyik tevadiniz bitene kadar hamile kalmamanız daha doğru..

Bence asıl sorun diş tedavin ve antibiyotik kullanman sen tedavini tamamlamadan bebek düşünme bence çünkü hamilelikte diş sıkıntıları çok oluyor.

Back