Arkadaşlar bir ağlıyorum bir gülüyorum kafayı yemek üzereyim vicdan azabindan ölecem. 3 yaşında oğlum var emmeyi bırakalı 1 sene oldu üç senedir regl olmuyorum diye doktora gittim tarlusal verdi regl olunca gidip hormon tahlili yaptiracam ama bu ilaç benim psikojimi alt üst etti, doktor vajinal baktı ve üstüne beta baktı ve kesinlikle hamile değilim tarlusal verdi ilaç bitti bugün ama iki gündür oğlumla ilgilenemiyorum bile ona yemek hazırlıyorum kokusu midemi bulandiriyor onunla oynayamiyorum halsizim.sanki altıma kaciriyomusum hissiyle hep tuvalete koşuyorum ki adet oldum galiba diyorum ama sadece altıma yapmışım gibi su,dün TV de kuru fasülye pisirmisti kadın bana nasil kokusu geldi sanki ben pisirmisim gibi ama şimdi düşüncesi tiksindirici. Saçma sapan rüyalar görüyorum ( en son gördüğüm rüya halam hamileyken ölmüş gordüm) oğlumu tuvalete alistiriyorum kaka yapiyo kokusu midemi bulandiriyor.ve en sacmasida acaba hamilemiyim takıntısı.valla öyle bir takıntı ki biliyorum olmadığımı ama düşünmeden edemiyorum ve düşününce ayrı bir vicdan azabı çekiyorum çünkü oğlumu bosluyorum sanki oğlum artık beni sevmiyo gibi geliyo çünkü yemek yedirirken bile yemeğin kokusu yüzünden suratımı eksitiyorum,eşim desen ayrı bir terane "anneye bak oglumdan eriniyo" gibi şeyler diyo ve bunları oğlumun yüzüne karşı diyo o da garibim bana öyle bakiyo ki ağlamak aliyo beni...offffff bu ilacın etkisi ne zaman gececek