lütfen bir fikir verin çok mutsuzum:(

endlesslovebm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
126
0
merhaba öncelikle,

(Biraz uzun ama lütfen sonuna kadar okuyun )

3yıldır sevgilim var ve 3 yıldır hiç küsmedik küsemedik 1 kere bire ayrılmadık.İlk sevgilim.Geçmişte yaşadığı bazı şeylere kızsamda kıskançlık çıkarsamda geçmiş dedim benle olan halina baktım.
Her olayı konuşarak çözdük geçtik 3 yıl içinde 3 kere çok büyük kavga etmişizdir sadece bu kadar hepsi de benim kıskançlıklarım
ve onun bazı hataları..

en son yazın eski sevgilisini hatırlatarak kıskançlık yaptım hatta konu olarak açmıştım.Neyse benden habersiz eski sevgilisiyle buluşmuş kız helalleşmek istemiş ( ama 5 yıl önce ayrılmışlar bitmiş her şey ) . Önce bana söylemedi sonra itiraf etti kız çok ısrar etmiş
son kez görüşmek için ( o da kıskanç olduğumu biliyor söylememiş )kızı da kıramamış belki gerçekten önemli değildir diye..
yazdan sonra ilk kavgamız bu oldu işte ben söyle bak her şeyi tam anlat kızmayacağım falan dedim.O da öyle işte gelmiş seni görmüş takip etmiş bizi ayırmaya çalışan kişi oymuş falan dedi kız itiraf etmiş.(yani kız meraktan beni görmeye gelmiş ) ..Ben de enaptın nasıl durdun orda bizi ayırmaya o çalışmış dedim öğrenir öğrenmez durmasaydın orda ( çünkü bizi ayırmaya çalıştığı şey gerçekten büyük bir şeydi iftira gibi bir şeydi sevgilim inanacak gibi oldu ve ortaya çıktı ALLah'tan.)

Yani kızın amacı belli geri dönmek istiyor o da öyle dedi hemen devam edelim desem kız edecekti dedi.Aranızda bir şe yoldu mu kız öpmeye falan çalıştı mı dedim.Korktum artık 5 yıl geçmiş yeni mi helalleşiyorsun ve eskisi gibi olalım mı kimse duymaz demiş.
Ben delir miyim de kim delirsin şimdi :KK43: ? O da benim sevgilim var falan demiş yani kız zaten biliyorda sadece şansını denemek istedi sanırım.

Bu arada biz ilişkimizi uzaktan yürütüyoruz ben sınava hazırlanıyorum 19 yaşındayım sevgilim benden 4 yaş büyük eski sevgiliside onunla aynı yaşta .Düşünün insan neler düşünüyor haksız mıyım? Ve kız gece geç saatte buluşmak istiyor benim akılllı da kabul ediyor.En çok sinirlendiğim şeylerden biri de bu .Yok işim var uğraşamam gece gece neden buluşuyoruz niye demiyor :KK43:
sonra bana dırdırcısın diyor inanın bunlar büyük kavgalardır belki ama bunlar dışında hiç kavgamız olmadı o da hiç çıkarmaz çünkü ona hiç bir zaman hata yapmadım ne erkeklerle konuştum ne başka bir şey zaten sevgilim varken neden başkalarıyla konuşayım..

Bu olay beni çok üzdü ve bana yaptığı ilk hata . Ama hiç bir şey hissetmedim dedi.ya hissetseydi?
neyse o gün çok üzüldüm ona kızdım falan aradan zaman geçti
yine hatırladım birdenbire aklıma geldi o gün başka ne oldu dedim.Çünkü tatmin olmamıştım verdiği cevaptan.
Sonra bir de elimi tuttu dedi :KK43: nasıl izin verirsin çekemedin mi çekseydin ya itekleyemedin mi dedim.O da çektim 3 kere ama zorla tuttu dedi seni anlattı güzel kız falan filan diye .Ben de ee dedim niye elini tutarak anlatıyor dedim.Sonra alışkanlıktır eskiden kalma dedi (bilmiyorum espirimi yaptı ama )ben iyice delirdim ağladım falan dediği şeye bakar mısınız.Sonra yani kötü anlamda değil dedi ben de rahatsız oldum dedi.Ama gerçekten bir şey hissetmedim dedi.

Ben uzaktayım ellerini tutamıyorum o başkasının tutmasına izin verdi!!!

Bu olay sonunda ben dırdırcı oldum o suçunu kabul etti ama ben dırdırcı oldum o kadar zoruma gitti kii çok mutsuzum.Hep kavga çıkarıyorsun ben huzur istiyorum dedi.Ben de hep mi kavga çıkarıyorum dedim.En son yazın bi kıskançlık yaptım dedim.O da ben de birikmiş o zaman dedi ben hep öyle hatılıyorum dedi. yani 2,3 kere kavga ettik diye 3 yılı nasıl her gün kavga etmişizi gibi düşünür.

( bu arada o da çok kıskançtır böyle bir olay olsa o da kaldıramaz )

ben de sevmesem susar giderim kavgasını bile çıkarmazdım dedim.O da haklıysan da sus o zaman dedi.böyle davranması bile beni üzdü ilk defa aramızda böyle şeyler oldu keşke de olmasaydı.Ama kıskandığımı nasıl içimde tutayım benim içimi dökmem lazım.

sevgilim gerçekten kavga sevmeyen biri sevgiye şefkate gerçekten değer verir.Ve onu hayatında tanıdığı tüm kızlardan çok sevdiğimi biliyor.. Ama kavga sevmiyorsa benim böyle şeylere tahammülüm olmadığını biliyor o zaman yapmamalıydı.

~~

sonra biz kararlaştırdık sınavıma 10 gün kala konuşmayacaktık ve ben de ders çalışacaktım o da kafasını toplayacaktı.Dayanamadı

ertesi gün aradı.Bana dayanamayıp ararsam açma dedi.Gerçekten de açmadım.Çünkü önceki gün kavgadan kadar yorulduk ki

gerçekten kafamızı dinlememiz lazımdı. Mesaj attı önemli bak aç diye ben yine açmadım, açmam için yapıyordur diye.. sonra 4,5 saat geçti bak önemli dedim niye açmıyorsun.Sonra ben endişelendim gerçekten önemlidir diye aradı tekrar açtım.

Gerçekten önemli bir şey yokmuş özlemiş ve aramızı düzeltmek için aramış.Ağladık.. o da mutsuz ben de mutsuz.O Bir daha kavga etmeyelim söz dedi.. öyle anlaştık onu üzmeyecektim kavgayla gerçekten yordum onu..Ama bana yaptığı şeye tahammülüm yok ben varken gece gece kızla buluşması iyi niyetle bile gitse haber verseydi!ya da niye gidiyor ki gitmek zorunda mı

dün ufak bir tatsızılık oldu aramızda ..yine hep kavgacısın bunaldım kapat telefonuhala nasıl açık dedi.Ben de kapattım anında zoruma gitti.Ve hiç açmamaya kararlıydım... mesajlar attı sabah affet diye..

sonra '' bir b.ka bulaştım kendimi affedemiyorum .Moralim hep bozuk o yüzden asabiydim.Asabiyetim sana değil kendime dedi.''
ben o an korktum aldattı falan ya da başka bir şey sanıyorum ne oldu söyle dedim. '''söyleyemem boşluğa düşmüştüm halimde hep senin bana yaptıklarının hiç önemi yok seni affediyorum demen var ''' dedi (ben kesin emin oldum tamam bitti diye çünkü kendi de bilir böyle şeylerin şakasını bile sevmem). sonra ara hemen konuşalım dedim
yüzüm yok dedi.. İçim parçalandıı..

sonra bugün aramızda şunlar geçti çok bunalmıştım sıkıldım kavgalardan bıktım dedi.Ben de durduk yere mi sankikavga çıkardım ben dedim hataların olmasa susardım. O da özür dilemekten de bıktım bunaldım dedi hep bunları dedi .ben de anlat ne hatası dedim naptın dedim.
ona göre ben çok dırdır yaparken bunalmış hemen eski arkadaş listesinden bi kızın numarasını bulup aramış ( ve ben daha önce facesinden çıkarmıştım ) adını söylemedi sonra baktım işte kıza o kız.eski sevgilisi değil bu arada başka bir kız. ee ne zaman konuştun dedim benleyken sevgili yaptın aferin dedim. O da yok dedi sevgilim olmadı sadece eskiden sohbetini biliyordum kafa dengi sohbet etmek için senle de sürekli kavga kavga ben de onu aradım dedi.. Ama sevgili olmadık dedi ee o zaman konuşmalarını göster ( hem face de konuşmuş hem telde ) sildim dedi. ne zamandır konuştun dedi 10 gün falan oldu 4,5 gün önce de sevgilim var konuşmam demiş ama kız hemen benimkinden hoşlanmış sanırım .. ( ne konuşmuşlarsa artık hemen hoşlanmış )
ve kıza ön-ce söy-le-me-miş sevgilisi olduğunu ..kızın da sevgilisi var diye biliyormuş..işte güya arkadaşca konuşmuşlar ama sevgilim var diyememiş!

şimdi pişman eskisi gibi olalım hiç kavga etmeden yine gülelimm hep dedi.Ben de artık beni kaybettin önce düşünecektin dedim.Ben böyle cevap verince off yine bunaldım dedi..
anlamadım bi şey her şeye dırdır diyor tamam bunaldı anladım hem de baya bunalmış ama.3 YIL bir emek son bir ay tatsız şeyler oldu diye neden o mutlu günler unutuluyor onu mutlu ettiğim günler unutuldu her şeyde dırdırcı oldum
hem pişmanım diyor affet ben konuşunca da of bunaldım diyor.gerçekten sıkılmış benden ama yok sıkılmadım dırdırlardan sadece diyor.
Ben de o zaman o bulduğun kızla yoluna devam et dedim yok dedi onu sevmiyorumki dedi.

Ben de benleyken başka kızla konuşmanı kaldıramam dedim.bitti işte konuşma falan o hala eskisi gibi olalım diyor olsam hemen kabul edecek.
şuan mantıklı düşünmeye çalışıyorum onu hala seviyorum ama affedemiyorum kıza niye önce sevgilim var demiyor.

Bu resmen aldatmak değil mi! o zina yapsam napardın o zaman diyor. Ben de dedimki o daha kötü bir şey ama bununda ondan farkı yok bu da masum değil!

yıkıldım resmen o ilk sevgilim ve tüm sevgimi ona verdim kadar sevdimki sevgiye boğdum şımarttım.o da öyle dedi. o kızların yapmacık sevgisini ne yapayım dedi.çok şımarttın dedi.yani sınav dönemindeyim streyliydim kavgalar üst üste geldi hemen bir sevgi gösteremedim diye başkasında aradı yok aramadım sadece sohbet diyor kavgayı unutmak için.

ama ben buna tahammül edemiyorum.bilmiyorum saçma mı düşünüyorum ama ben neden böyle şeyler yapmadım.keşke hiç bir kıskançlığı çıkarmasaydım böyle olacağını bilseydim ama gitti konuştu kızla işte.....

çok özür dilerim uzun ama gerçekten içimi dökmek istedim ne yapayım bilmiyorum .kalbim seviyor ama bir yanım affedemiyor.çünkü az kalmıştı her şey planladık sınavı kazanıp yanına gidecektim
önce yapsa bu kadar üzülmezdim hep başkalarından duyardım böyle şeyler o da yapmam senden başkasıyla konuşmam bakmam kimseye derdi.. işte bu kadarmış.. en son mesajında da eski güzel günlerimizi özledim dedi ama ben bunu kabul edemiyorum.

lütfen belki çoğunuz büyüksünüz bir abla olarak fikir verin .yaşıtım küçüğümde fark etmez. çok mutsuzum sadece çok

yaşadığın affedememe durumunu çok iyi biliyorum benim de kendimle çok çeliştiğim zamanlar oldu duygularını dinlersen mutlu olcağını ona tekrar sahip olcağını düşünüyosun ama inan öyle olmucak şu an bi boşluktasın ve napıcağını bilmiyosun sana mantığını dinle derim en azından bi bes altı ay ayrı kal bütün taşlar yerine otursun sensizken napıcak izle gör eğer seni gerçekten seviyosa ve pişman olduğuna inandırırsa kızgınlığın zaten geçicek ama kırgınlığın hiç geçmicek şu an bu öfkeyle tekrar affettim dersen şu olduğun durumdan daha kötü bi durumda olcaksın o yüzden kendine zaman vermeni tavsiye ederim ilk haftalar boşlukta hissetsende zamanla eksi ve artıları daha iyi görebilceksin kendini dinle duygularına teslim olma :KK50:

canım benim..öncelikle şunu söylemeliyim.. seni şimdi mutsuz eden canını yakan aşka dair ne varsa 30 larında tatlı bir tebessümle anacaksın.. insan senin yaşlarında aşık oldumu sanki o kişiden başka kimseye aşık olamaz hayatına kimse giremez gibi hisseder.. bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum.. hayat bu yaşlarda acımasız görünür.. aşklar, kavgalar, ihtiraslar yorar da yorar insanı.. sana bir abla olarak tavsiyem bu çapkın :) çocuk sana daha fazla acı vermeden kendine duyduğun özgüveni daha fazla yitirmeden bu işe bir dur demen..şimdilik ama sadece şimdilik kendi geleceğine odaklanman.. çünkü çocukken yaşadığımız herşey ileride karakterimize ilişkilerimize yön verir.. senin güvenini sarsan bu ilişkiye yüreğini yorman ileride seni güven yoksunu yapacaktır.. bu travmalar yüzünden şüpheci bir kimliğin olabilir ileride.. sanada bu kötülüğü yapmaya kimsenin hakkı yok..

yaşadığın affedememe durumunu çok iyi biliyorum benim de kendimle çok çeliştiğim zamanlar oldu duygularını dinlersen mutlu olcağını ona tekrar sahip olcağını düşünüyosun ama inan öyle olmucak şu an bi boşluktasın ve napıcağını bilmiyosun sana mantığını dinle derim en azından bi bes altı ay ayrı kal bütün taşlar yerine otursun sensizken napıcak izle gör eğer seni gerçekten seviyosa ve pişman olduğuna inandırırsa kızgınlığın zaten geçicek ama kırgınlığın hiç geçmicek şu an bu öfkeyle tekrar affettim dersen şu olduğun durumdan daha kötü bi durumda olcaksın o yüzden kendine zaman vermeni tavsiye ederim ilk haftalar boşlukta hissetsende zamanla eksi ve artıları daha iyi görebilceksin kendini dinle duygularına teslim olma :KK50:

öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.Onu çok seviyorum o da belki hala seviyor eskisi gibi olalım dediğine göre .. ama kırdı bi kere beni affedeyim diyorum ama yok bunu kabullenemiyorum.O miniğim derdi sen saf kalplisin derdi.Böyle mi yapar insan sevdiğine miniğine beni çok üzdü çokk 3 yıldır hiç kırmadı incitmedi ama bu olanlar .. sevgilisiyle bulaşmasını bile affettim

evet dediğiniz gibi şuan affedemem çünkü her şey daha kötü olur rol yapamam ona.şuan bile pişman ama nafile .. sanki hiç affetmeyecekmişim gibi geliyor.ben mi katıyım bilmiyorum ama benim de nasıl biri olduğumu biliyor o yüzden de pişman ve vicdan azabı çekiyor bi anda her şeyi mahvetti . :KK43:

farkındaysan seni iki kere aldatmış (eski kız arkadşıyla görüşmüş ve 10 gün başka kızla konuşmuş) aynı şeyleri sen yaparsan ne yapardı bunu düşün ve ayrıl ondan
yaşın kaç bilmiyorum ama daha kimleri sevicen boşver böyle birisiyle olmaz
birde benden sana tavsiye aynı yerde olan insanlarla görüş uzaktan ilişki yürütmek zordur
sakın affetme çünkü siz her kavga ettiğinizde yine yapabilir çünkü karakteri müsait

canım benim..öncelikle şunu söylemeliyim.. seni şimdi mutsuz eden canını yakan aşka dair ne varsa 30 larında tatlı bir tebessümle anacaksın.. insan senin yaşlarında aşık oldumu sanki o kişiden başka kimseye aşık olamaz hayatına kimse giremez gibi hisseder.. bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum.. hayat bu yaşlarda acımasız görünür.. aşklar, kavgalar, ihtiraslar yorar da yorar insanı.. sana bir abla olarak tavsiyem bu çapkın :) çocuk sana daha fazla acı vermeden kendine duyduğun özgüveni daha fazla yitirmeden bu işe bir dur demen..şimdilik ama sadece şimdilik kendi geleceğine odaklanman.. çünkü çocukken yaşadığımız herşey ileride karakterimize ilişkilerimize yön verir.. senin güvenini sarsan bu ilişkiye yüreğini yorman ileride seni güven yoksunu yapacaktır.. bu travmalar yüzünden şüpheci bir kimliğin olabilir ileride.. sanada bu kötülüğü yapmaya kimsenin hakkı yok..

çok teşekkür ederim abla :KK43: kendimi de eleştiriyorum tamam fazla dırdır ettim belki ama durduk yere mi ettim? evlilikte de böyle mi bir kaç kez yoğun kavga da erkek hemen başka birinde mi sohbeti sevgiyi arar hayır tabiki de o zaman herkes boşansın.Neden bu kavgaları abarttı kavga da mı etmeyelim diyorum yok diyor.O zaman ona göre davransın di mi ama beni niye söyletiyor. :KK43:
O kadar mutluydumki bana karşı başka hatasını görmedim diye başkaları gibi değil diye.. ama öylemiş işte...bir de geçmişte anne babası da hep kavga edermiş ve boşanmışlar hassasiyetini anlıyorum ama hataya da gülüp geçemem ki ..aa sevgilinle mi buluştun gece tamam canım iyi yaptın mı deseydim . :KK43: şimdi o suçluydu ben kavga çıkardım diye suçlu oldum .hangi bayan tepkisiz kalır ki!!
evet aynen o kadar çok sevdimki öyle düşünüyor insan başkası olamaz diye hala da öyle düşünüyorum ama işte :KK43:
Abla yorumun için tekrar teşekkür ederim tekrar sağol

farkındaysan seni iki kere aldatmış (eski kız arkadşıyla görüşmüş ve 10 gün başka kızla konuşmuş) aynı şeyleri sen yaparsan ne yapardı bunu düşün ve ayrıl ondan
birde benden sana tavsiye aynı yerde olan insanlarla görüş uzaktan ilişki yürütmek zordur
sakın affetme çünkü siz her kavga ettiğinizde yine yapabilir çünkü karakteri müsait

yaşım 19 bu arada. ilkini aldatma olarak düşünmedim ikna etti çünkü ölüm kalım var kız helalleşmek istedi dedi.belki de ona karşı duygularından iyi de emin olmak istedi bilmiyorum. çok kızdım kıskandım. ama elimi tuttuğunda bi şey hissetmedim dedi. bir de o çok iyi niyetli biliyorum kız zorla ikna etmiştir
ya da ben safım inandım bilmiyorum.ama onu affetttim inandırdı yine de.
bunu affedemem gibi ama

bu arada şu dediğinizde de haklısınız .hemen kavga ettim uzattım falan diye başkasına gitmek mi lazım? seven katlanmaz mı hadi diyelim katlanmaz çok fazla oldu ee hemen niye başkasını düşünüyorsun
ya da niye kavga çıkartacak şeyler yapıyorsun
bilmiyor mu sanki hassas olduğumu bu konularda bal gibi de biliyor

Son düzenleme:
Bence kavga da bir iletişim şeklidir. Ortada yolunda gitmeyen bir şeyler varsa gündeme getirmek, çözülmesini beklemek kişinin en doğal hakkı. Dırdırcı olduğunuzu asla düşünmüyorum. Aksine haklı olduğunuz kanaatindeyim. Bir erkek kavgayı unutmak istiyorsa erkek arkadaşlarıyla da kafa dağıtabilir. Neden sevgilisi olduğunu gizleyerek, bir de kız arkadaşının görüşmesini istemediği için arkadaş listesinden çıkardığı biriyle muhabbet eder ki insan? Bana iyi niyetli bir davranış gibi gelmedi ne yazık ki.

Eski sevgilisinin niyeti ortada.Az çok beş yılını birlikte geçiren kişiler birbirlerinin niyetlerini daha çabuk kavrar. Bence biten bitmiştir deyip, helalleşme faslını yüz yüze yapmamalıydı. Biraz hareketlerini düşünerek yapmalıydı, neticede sizin üzüleceğinizi, güveninizi yitireceğinizi, yaralanacağınızı göz önünde bulundurmalıydı. Seviyorum demekle keşke her şey çözülse. Sevdiği gibi, insan karşısındakine özenli davranmak durumundadır.

Bence affederseniz, barışırsanız bile en kısa zamanda yeniden ayrılabilirsiniz. Çünkü sizin temiz, masum sevginizi sömürmüş.

herşeyin bir dozu olmalı birtanem.. saygı ( ki onun bu yaptığı sana çok büyük bir saygısızlık) ve mantık sınırları korunmalı.. tabiki tartışmalar olabilir ilişkilerde.. ama dediğim gibi dozu ve nedeni çok önemli.. başka omuzlarda derman arama hikayesine gelince bunun mantıklı bir açıklaması yoktur.. o zaman gerçekten kendini üzmeye bile değecek bir durum yok.. demesi kolay dediğini duyar gibiyim.. sen sakince köşene çekil.. çok fazla yalnız kalma.. bak bahar geliyor mis gibi.. dışarı çık, hava al.. eğer bir hobin varsa onunla ilgilen hatta yeni uğraşlar bul kendine.. önünde çok ama çookk uzun yıllar var ablacığım :)) ve hep karşına hayırlı insanlar çıkması için dua et :))

Önceden bende yaşadım bu tür durumları ama bende ayrılamamıştım.
Aylar sonra başka bi sebepten bittiğinde ve herşeyi ele alarak düşündüğümde anladım ki ben çok fazla taviz vermişim, affedilmeyecek şeyleri affetmişim..
Şu an mantıklı olamazsın çünkü ona olan aşkın ağır basıyor.
Ama kendine zaman ver bi süre sonra mantığın öne geçecek ve bütün olanları düşününce anlayacaksın, iyi ki de bitmiş diyeceksin.
Aynısını sen yapsan o seni dinlemezdi bile. Erkekler böyledir, onlar yapınca haklı bi sebepleri vardır ama biz yapsak anında damgayı basarlar.
Neyse eğer daha fazla üzülmek istemiyorsan iletişimi kesmelisin.
Her kavgada veya her bunaldığında kendini başkalarında bulan erkekten hayır gelceğini sanmıyorum.

Bence kavga da bir iletişim şeklidir. Ortada yolunda gitmeyen bir şeyler varsa gündeme getirmek, çözülmesini beklemek kişinin en doğal hakkı. Dırdırcı olduğunuzu asla düşünmüyorum. Aksine haklı olduğunuz kanaatindeyim. Bir erkek kavgayı unutmak istiyorsa erkek arkadaşlarıyla da kafa dağıtabilir. Neden sevgilisi olduğunu gizleyerek, bir de kız arkadaşının görüşmesini istemediği için arkadaş listesinden çıkardığı biriyle muhabbet eder ki insan? Bana iyi niyetli bir davranış gibi gelmedi ne yazık ki.

Eski sevgilisinin niyeti ortada.Az çok beş yılını birlikte geçiren kişiler birbirlerinin niyetlerini daha çabuk kavrar. Bence biten bitmiştir deyip, helalleşme faslını yüz yüze yapmamalıydı. Biraz hareketlerini düşünerek yapmalıydı, neticede sizin üzüleceğinizi, güveninizi yitireceğinizi, yaralanacağınızı göz önünde bulundurmalıydı. Seviyorum demekle keşke her şey çözülse. Sevdiği gibi, insan karşısındakine özenli davranmak durumundadır.

Bence affederseniz, barışırsanız bile en kısa zamanda yeniden ayrılabilirsiniz. Çünkü sizin temiz, masum sevginizi sömürmüş.

aman aman ! güzelim! kavga asla bir iletişim şekli değildir.. İletişim insanlar arasındaki duygu ve düşünce alışverişidir. amacı ise bilgi, düşünce ve tutum ortaklığı yaratmaktır.. Malesef kavga için bu kavramları kullanmayız.. Kavga ise düşmanca davranış ve sözlerle ortaya çıkan çekişme veya dövüştür..

yorumunuz için çok teşekkür ederim çok. Evet kavgaya tahammülü yok tamam hak veriyorum eskiden çok kavga görüp geçirmiş ama neden benim sevgimin değeri bu muydu .Değildi tabiki de aynı şeyi ben de söyledim neden erkek arkadaşlarını arayıp konuşmadın dedim.kızlar daha samimi geliyor belki bilmiyorum .cevap da vermedi sanki soruma hatırlayamıyorum ama dedimki niye illa o kız. yok dedi önce başka arkadaşlarımı aradım ulaşamadım dedi o aradıkları da kız. hemen telde konuştu ya kızla yazıştı yazık ona. ben onun hayatını hep düzeltmeye çalıştım eskiden kızlarla yaptığı hatalarda bile destek oldum boşver dedim evet kıskançlığı da çıkardım ama destek de oldum onun psikolojisini anlamaya çalıştım.

Onu geçtim her şeyi konuşalım dediğim ben konuşunca hep of pof diyor artık benim de zoruma gitti artık.Konuşarak gerçekten her şeyin çözüleceğine inananlardanım kavga da olsun be ne olurdu sanki sorunu çözeceksek edelim ama di mi.Sanki hakaret mi ettim ya da başka bir şey.
Ama o gerçekten benim saf sevgimin kıymetini bilemedi.Ben zaten erkeklere güvenemeyen biriydim ilk ona güvendim o da bunu biliyor. O Bunu yaptıysa artık bir şey diyemiyorum..
Kendimi de eleştireyim tamam dırdır ettim kabul ama niye dırdır ediyor hiç düşündü mü ya
bi olayı çözmeden ben nasıl canım cicim olmamı bekledi.olamamki karakterim bu benim de .

herşeyin bir dozu olmalı birtanem.. saygı ( ki onun bu yaptığı sana çok büyük bir saygısızlık) ve mantık sınırları korunmalı.. tabiki tartışmalar olabilir ilişkilerde.. ama dediğim gibi dozu ve nedeni çok önemli.. başka omuzlarda derman arama hikayesine gelince bunun mantıklı bir açıklaması yoktur.. o zaman gerçekten kendini üzmeye bile değecek bir durum yok.. demesi kolay dediğini duyar gibiyim.. sen sakince köşene çekil.. çok fazla yalnız kalma.. bak bahar geliyor mis gibi.. dışarı çık, hava al.. eğer bir hobin varsa onunla ilgilen hatta yeni uğraşlar bul kendine.. önünde çok ama çookk uzun yıllar var ablacığım :)) ve hep karşına hayırlı insanlar çıkması için dua et :))

yorumunuz için öncelikle teşekkürler.Evet sürekli dua ediyorum zaten.İnanın benim için ne yakışlıklı olması ne parası olsun olmasın bunlar hiç ama hiç önemli değildi.. Tek beni sevecekti anlayacaktı gözü başkasını görmeyecekti.
zormuş demek ki bunu yapmak zormuş
ben nasıl yapıyorum ama. bi erkeğe bile bakmadım ya hem niye bakayımki düşüncesi bile saçma. Çünkü onu gerçekten sevdim.ilk aşkımdı son olmasını isterdim ama olmayacak sanırım.

Artık derslerime bakacağım en güvendiğin bile arkadandan vurabiliyormuş!

Önceden bende yaşadım bu tür durumları ama bende ayrılamamıştım.
Aylar sonra başka bi sebepten bittiğinde ve herşeyi ele alarak düşündüğümde anladım ki ben çok fazla taviz vermişim, affedilmeyecek şeyleri affetmişim..
Şu an mantıklı olamazsın çünkü ona olan aşkın ağır basıyor.
Ama kendine zaman ver bi süre sonra mantığın öne geçecek ve bütün olanları düşününce anlayacaksın, iyi ki de bitmiş diyeceksin.
Aynısını sen yapsan o seni dinlemezdi bile. Erkekler böyledir, onlar yapınca haklı bi sebepleri vardır ama biz yapsak anında damgayı basarlar.
Neyse eğer daha fazla üzülmek istemiyorsan iletişimi kesmelisin.
Her kavgada veya her bunaldığında kendini başkalarında bulan erkekten hayır gelceğini sanmıyorum.

her kavgada belki soluğu başkasında bulmadı ama bunda da bulmamalıydı demek bundan sonra da yapabilir...
yorumunuz için çok teşekkür ederim.Her şey istediğimiz gibi olmuyor malesef bazen insanlar karşındakinin ne yapmaya çalıştığını iyi niyetini göremiyor ! :KK43: kavga etmem bile o durumları kurtarmak istememin göstergesiydi..

sevgılım eskı sevgılısıyle her ne sebep adı altında olursa olsun göruşecek ve bunu bana pişkin pişkin anlatacak ha:KK53: ben orda nokta koyardım bı ılışkıye
sevgılın sağlam ayakkabı gelmedı bana cnm
diğer mevzuyu hıç açmıyorum bıle resmen aldatmaya teşebbus
yaşın kuçuk ....boşver boyle adamlardan kımseye hayır gelmez unut gıtsın

canım bnm 19 yaş o kadar masum fuyguların beslendği bir yas ki anlatamam...ancak karsı taraf o yasları gectığ ı için senden daha olgun dawranması beklenırken göruyorum eski sewgiliyi tam olarak bitirememiş.söyliyeceklerim üzücek belki ama görmen için yazıyorum bazı seyleri.benım su an 3 yılı askın bır ılışkşm var ve gercekten ruh ikizim bu ınsan bnm bundn önceki ilşkim de 2.5 yıl srmustu ve bn hep emek verdım aman o uzulmesın dıe sonra canıma tak edınce ayrıldım ve o zaman dek sankı tek sewen bn gibiydim tabi ayrılınca kıymete bndim:)ne yakınmalar dersın görüşmek istemeler arkadaslarımla haber göndermeler ve hayatında biri varken.acıkca soyledgı seyde hytında ki kız sadece kafasını dagıtmasına yardımcı oluyormus sewdığı bnmişim yani canım benım eeskı olması gerekn erkk arkadasında unutamamış olabılır 3 yıl gectı deme sakın çünkü arada uzaklık war ayrı sehırlerde ilişki cok zor yasanmıslık yok bır kere:KK43:bence ıı dusun daha karsına senı gercekten hakeden cok ınsan cıkıcak:KK43:

her kavgada belki soluğu başkasında bulmadı ama bunda da bulmamalıydı demek bundan sonra da yapabilir...
yorumunuz için çok teşekkür ederim.Her şey istediğimiz gibi olmuyor malesef bazen insanlar karşındakinin ne yapmaya çalıştığını iyi niyetini göremiyor ! :KK43: kavga etmem bile o durumları kurtarmak istememin göstergesiydi..

Evet biz böyle affedilemeyecek durumlarda bile konuşup onu aklayacak sebepler bulmaya çalışırız ne yazık ki..
İlişkinin bitmemesi için ufacık bi ihtimal ararız..
Ama olmuyor işte yıprandığımızla kalıyoruz malesef..

Şöyle bi söz var ve ben şu an bunu uyguluyorum;

"Bir kadın sizinle deli gibi tartışıyorsa sevinin...çünkü susmuş bir kadın için bitmişsiniz demektir.."

Sende dene..

bir de şöyle bir şey var tamam 3,4 gündür yoğun tartışma çıkardım belki ama.. her gün çıkarıyormuşum gibi söylüyor 3 yıl sanki her gün kavga etmişiz gibi geliyor.Bu kadar mı bunalmış anlamadımki .bir de yazın da böyle büyük bir kavgamız olmuştu onda niye kızlara gidip konuşmadı.Bence bu kız içinde kaldı onun ne bilim aklında yer etmiş demek ki..
zaten bugün dediki sen onu faceden çıakrmıştın hemen nasıl anladın daha 2 gün olmuştu kız ekleyeli dedi (bu ekleme olayı 2,3 ay önce olmuş) böyle şeylere de kızarım ama açıklaması şu sevgilim pc işlerinden iyi anlıyor kız blog mu açacakmış ne ona yardım etsin diye eklemiş
.ben de hayır başkasından yardım alsın dedim çıkartıp engellettim. önce çıkarmak istemedi ama.. o çıkar diyince ben herkesi çıkarırdım ama. bu face olayları gerçekten saçma biliyorum ama. insan sevdiği isterse çıkarır ölüm mü var ucunda ne olur kırmadan çıkarsan ne saçma bir şey ya ...

sevgılım eskı sevgılısıyle her ne sebep adı altında olursa olsun göruşecek ve bunu bana pişkin pişkin anlatacak ha:KK53: ben orda nokta koyardım bı ılışkıye
sevgılın sağlam ayakkabı gelmedı bana cnm
diğer mevzuyu hıç açmıyorum bıle resmen aldatmaya teşebbus
yaşın kuçuk ....boşver boyle adamlardan kımseye hayır gelmez unut gıtsın

haklısınız ama işte inandım ben ona iyi niyetindendir diye kız çok ısrar etmiş diye son kez dedi

bilemiyorum artık işte ona aldatma diyemiyorum ama ya da kötü düşünmek istemediğim içindir ama büyük bir hata gitmesi tabi ki!!! ben zorladım nerdeydin anlat anlat falan diye ısrarlarıma dayanamadı döküldü.
böyle şeylerde bir hata yapsa anlatır bana bi kızla konuştum falan der arkadaşı olsa bile yolda gördüm selam verdim der.bu konu da iyi yani ama işte yapacağını yaptı..
o görüşme yüzünden oldu zaten dırdırcıya çıktı adım.ama susmalıymışım meğer ona göre
evet aşkım aferin iyi ki buluştun eski sevgilinle selam söyleseydin :KK43: dememi bekledi heralde

X