LÜTFEN BIR BAKIN..

Canım bak geçen bir arkadaşa daha demiştim. Aynı senin gibi adetten önceki değeri böyle bişeydi. Burda bi arkadaşımızda böyleydi regl gecikince değer arttı. Sanırım şuan 3 aylık falan
ayy ne güzel ya inşallah benimde vardır yarın eve test yapacagim insalalh keisnlesir

Bilmiyorum benim koku hassasiyetim kusmalarim 6. Haftada başlamıştı ama ben hamile olduğumu çok derin uyumaya başladığımda anladım. Çok hafiftir uykum ayak sesine uyanirdim ama bı gün ne yelefom duymusum ne de kapı inşallah hamilesindir arkadaşım

inşallah çok tesekkurler iyi dileklerin icin

Istersen git baktir dr a :) benimde ayniydi yumurtam catlamis kosa kosa dr gittim hamileyi diye 3.9 du benim ki yumurtan olgunlasmis dedi.. Allahtan cocugum yok uzuluyordum simdi şükür sebebim.

Istersen git baktir dr a :) benimde ayniydi yumurtam catlamis kosa kosa dr gittim hamileyi diye 3.9 du benim ki yumurtan olgunlasmis dedi.. Allahtan cocugum yok uzuluyordum simdi şükür sebebim.
ozaman o kasik agrilarinin sebebi yumurtlammmi hcg mi 3.9 cikti

Adetime 3 gün kala 2 çıkmıştı bhcg, sonuç olarak hamileydim. Yükselebilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…