• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN BIR BAKIN..

Ben de bu sekilde ogrenmistim aklimda yokken antibiyotik kullandiricakti doktor tedbiri elden birakmayalim diye yapmisti.Olur mu olur.Pazartesiye verin kan ya da eczaneden erken gebelik testi alin.
sizin kaç cikmisti sonucunuz insalalh olmustur

Eğer gebelik varsa bile çok erken yapilmis bir test bence bu. Benim 15 gun gecikmem olmustu ve beta hcg o kadar yuksekti ki binlerde bir degerdi hatirlayamiyorum su an..

Eğer gebelik varsa bile çok erken yapilmis bir test bence bu. Benim 15 gun gecikmem olmustu ve beta hcg o kadar yuksekti ki binlerde bir degerdi hatirlayamiyorum su an..
hani dedigim gibi bu testi gebelik varmi yada öğrenmek icin yaptrmadim başka bisey için git.istim doktora oda betada isteyelim deyince sonuc bu cikti insalalh vardir

tam olarak ilişkinin üzerinden kaç gün geçti canım 12 gün geçmiş olması gerek
bebek istediğimiz için net bir gün bilmiyorum canım ya ama bu tahlili öylesine yani ben değil doktorum istedi o yüzden vermsitim ve ilk defa bu şekilde bir sonucla karşılaşıyorum suan 4 gün kaldi bat a

Benim 0.47 çıkmıştı 1 bile değil.. doktor kesin bir dille hamile değilsin dedi. Üzülme gençsin olur dedi. Gerçi derdim o değildi radyasyonla çalışıyorum bebek varsa erken dönemde düşmeye neden olur diye korktum. Doktoru dinlemedim iki hafta heryerime kurşun önlük giydim. Adetime bir hafta kala hamile olduğumu öğrendim. Yorumları okumadım istiyor musun bilmem ama hamile olabilirsin. Dediğim gibi benim değerim 1 bile değildi şimdi kızım 7 aylık🙂

Benim 0.47 çıkmıştı 1 bile değil.. doktor kesin bir dille hamile değilsin dedi. Üzülme gençsin olur dedi. Gerçi derdim o değildi radyasyonla çalışıyorum bebek varsa erken dönemde düşmeye neden olur diye korktum. Doktoru dinlemedim iki hafta heryerime kurşun önlük giydim. Adetime bir hafta kala hamile olduğumu öğrendim. Yorumları okumadım istiyor musun bilmem ama hamile olabilirsin. Dediğim gibi benim değerim 1 bile değildi şimdi kızım 7 aylık🙂
istemez olurmuyim hemde deli gibi istiyorum o rakami görmek bile aglamama neden olmusken düşün kesinleşince ne hale gelirim 1 bid e değilken hamileydin demek ne güzel inşallah bende hamileyimdir yani tarifi değişik bir koku hassasiyeti basladi dünden beri ve ilk defa oluyor bu

Canım bak geçen bir arkadaşa daha demiştim. Aynı senin gibi adetten önceki değeri böyle bişeydi. Burda bi arkadaşımızda böyleydi regl gecikince değer arttı. Sanırım şuan 3 aylık falan 😍😍

Back