- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 34
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
Henüz adet gecikmeniz de olmamış. Betahcg değeri 0-5 arası ise hamilelikten bahsedemeyiz diyor doktorlar.lutgen konum tasinmasin bdv daha aktif ve daha cok cevap gelir diye umuyorum kızlar adetime 8 gün vardı ve vajinal mantar icin fitil.kullaniyordm fitil.kullanirlknn kanama oldu o yüzden doktora gittim beta bu şekilde çıktı kafam karsti son 2 3 gundur kasik agrisi ve egilince batmalar yaşıyorum sizce yukselme sansi varmi ve ilk defa 0 01 degilde bu sekilde cikti gebelik harici beta bu skilde hiç cikmadi mesela başka ne olabilir neden böyle ciksinki betaEki Görüntüle 2301223 Eki Görüntüle 2301223 ama inşallah hamileyimdir
zaten kan ı tesadüf verdim bu şekilde sonuç cikacagini tahmin bile etmiyordum dedim nede olsa 0.01 cikacak alismistim çünkü ama bu şekilde çıkınca yüreğim hoplamadi değil haniHenüz adet gecikmeniz de olmamış. Betahcg değeri 0-5 arası ise hamilelikten bahsedemeyiz diyor doktorlar.
3-4 gün sonra bir test daha yaptırın, bakın bakalım yükselecek mi.
Sonrasında da adet gününüzde veya bir kaç günlük gecikme ile doktora gidin :)
4 gun Gecmis acilde tekrarlat daha yuksek mı cıkıyo Bı bak bence. Ama 0 05 ustu olması lazım diye biliyorum bıde 8 gun varmıslutgen konum tasinmasin bdv daha aktif ve daha cok cevap gelir diye umuyorum kızlar adetime 8 gün vardı ve vajinal mantar icin fitil.kullaniyordm fitil.kullanirlknn kanama oldu o yüzden doktora gittim beta bu şekilde çıktı kafam karsti son 2 3 gundur kasik agrisi ve egilince batmalar yaşıyorum sizce yukselme sansi varmi ve ilk defa 0 01 degilde bu sekilde cikti gebelik harici beta bu skilde hiç cikmadi mesela başka ne olabilir neden böyle ciksinki betaEki Görüntüle 2301223 Eki Görüntüle 2301223 ama inşallah hamileyimdir
burdaki acilde yapmiyolar beta yasak miş kaç kere acile gittim ama yapamayiz poliklnge gelin dediler yarın sabah evde test yapacagim zaten yukselmisse çıkar degilmi insalalh ya her ay 0 çıkan beta bu ay bu şekilde çıkınca çok afalladim4 gun Gecmis acilde tekrarlat daha yuksek mı cıkıyo Bı bak bence. Ama 0 05 ustu olması lazım diye biliyorum bıde 8 gun varmıs
peki neden cikmistir veya bu şekilde cunku hiç ama hic cikmadi bu sekildeHayır hamile Değilsiniz.
Bunu bilemiyorumpeki neden cikmistir veya bu şekilde cunku hiç ama hic cikmadi bu sekilde
peki neden cikmistir veya bu şekilde cunku hiç ama hic cikmadi bu sekilde
yok zaten hamileligo ogrenmek için yaptrmadim fitil.kullanirken kanama yasadim onun için doktoragittim oda bir veya alalim senden dedi o şekilde ogrendimBunu bilemiyorum
Zaten çok erken Yapmışsın. Adete 8 g o kala hamilelik belli olmaz ki. Daha yeni yeni yerleşiyordur bebek. Belki var belki yok birşey diyemem ama şuan hamile Değilsiniz. Belki ilerleyen günlerde testi tekrarlarsanız çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
kan pazartesiye kaldi artikBazı yiyecekler beta'yı yükseltebiliyor.
Siz kan testini tekrar ettirip emin olun yine de, aklınızda kalmasın.
hamile degilsindir dedi ama hic böyle cikmazdi dedim cevap vermeyip diğer hastayi cagirdiAynı soruyu doktora yani hani uzman kişiye sordunuz mu?ne dedi?
İnşallah ama 20 si yaptırmıs sın. Tekrarla bencezaten kan ı tesadüf verdim bu şekilde sonuç cikacagini tahmin bile etmiyordum dedim nede olsa 0.01 cikacak alismistim çünkü ama bu şekilde çıkınca yüreğim hoplamadi değil hani
Evet 20 sinde 4 gün gecti uzerinden ama acilde yapmiyolar burada artık hafta icine kaldik ama sabah idrar testi yapayim yukselmisse çıkar degilmiİnşallah ama 20 si yaptırmıs sın. Tekrarla bence
Kadın dogumun acılı yokmu canım orda. Orda yaparlar yada ozel hastanenin acılınde 50 liraya yapıyorlar bilgin olsun. Ama cok umıt etme yine de 5 ın ustu olsa ederdin de. Insallah nasıp olur. Bende tüp bebekle hamıle oldum cok ıyı anlıyorum seni.burdaki acilde yapmiyolar beta yasak miş kaç kere acile gittim ama yapamayiz poliklnge gelin dediler yarın sabah evde test yapacagim zaten yukselmisse çıkar degilmi insalalh ya her ay 0 çıkan beta bu ay bu şekilde çıkınca çok afalladim
İdrar testi gunu gecınce cıkıyo cıkmazsa üzülürsün en garanti olan kan. İdrar yapacaksan yıne de ılk 5 dakka dıkkate alınıyoEvet 20 sinde 4 gün gecti uzerinden ama acilde yapmiyolar burada artık hafta icine kaldik ama sabah idrar testi yapayim yukselmisse çıkar degilmi
çok teşekkür ederim allah bagslasin bebegini darisi bana insalalh kucukte olsa bu deger insani okdr degisik hallere sokuyorkiİdrar testi gunu gecınce cıkıyo cıkmazsa üzülürsün en garanti olan kan. İdrar yapacaksan yıne de ılk 5 dakka dıkkate alınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?