• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN BIR BAKIN..

lutgen konum tasinmasin bdv daha aktif ve daha cok cevap gelir diye umuyorum kızlar adetime 8 gün vardı ve vajinal mantar icin fitil.kullaniyordm fitil.kullanirlknn kanama oldu o yüzden doktora gittim beta bu şekilde çıktı kafam karsti son 2 3 gundur kasik agrisi ve egilince batmalar yaşıyorum sizce yukselme sansi varmi ve ilk defa 0 01 degilde bu sekilde cikti gebelik harici beta bu skilde hiç cikmadi mesela başka ne olabilir neden böyle ciksinki betaEki Görüntüle 2301223 Eki Görüntüle 2301223 ama inşallah hamileyimdir
Enfeksiyon için gittiğimde doktorum kan tahlili istedi. Gebelik testi de yapılsın, ona göre ilaç yazalım demişti. Beta değeri 5 ya da 7 (tam hatırlamıyorum) çıkmıştı, referans değerin üzerindeydi ama doktor gebelik yok dedi. Ümitlenmenizi gerektirecek kadar yüksek bir değer değil sizinki de. Bir an önce yüksek sayıları görürsünüz inşallah. :anneadayı:

5 in altindaki butun degerler gebelik yok olarak dusunulur benim 4.50 falanda cikmisti yukselmedi adet yaklastikca bu deger biraz daha fazla cikabiliyor bazen

Hormon değerlerin yükselince de değerler böyle çıkabiliyor. Son zamanlarda kullandığın ilaçlar da etkilemiş olabilir

kizlar dün evre test yaptım ve bu şekilde cikti bende iyice umutlanip bugun kan verdim 0.28 çıkt
Screenshot_20190826-194342.png
ı

Back