- 20 Ocak 2008
- 15.160
- 31.879
- 1.123
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
Ben de bu sekilde ogrenmistim aklimda yokken antibiyotik kullandiricakti doktor tedbiri elden birakmayalim diye yapmisti.Olur mu olur.Pazartesiye verin kan ya da eczaneden erken gebelik testi alin.kan pazartesiye kaldi artik
sizin kaç cikmisti sonucunuz insalalh olmusturBen de bu sekilde ogrenmistim aklimda yokken antibiyotik kullandiricakti doktor tedbiri elden birakmayalim diye yapmisti.Olur mu olur.Pazartesiye verin kan ya da eczaneden erken gebelik testi alin.
hani dedigim gibi bu testi gebelik varmi yada öğrenmek icin yaptrmadim başka bisey için git.istim doktora oda betada isteyelim deyince sonuc bu cikti insalalh vardirEğer gebelik varsa bile çok erken yapilmis bir test bence bu. Benim 15 gun gecikmem olmustu ve beta hcg o kadar yuksekti ki binlerde bir degerdi hatirlayamiyorum su an..
İnşallah Allah gönlünüze göre versin.hani dedigim gibi bu testi gebelik varmi yada öğrenmek icin yaptrmadim başka bisey için git.istim doktora oda betada isteyelim deyince sonuc bu cikti insalalh vardir
aminnn allah razı olan cnmİnşallah Allah gönlünüze göre versin.
bebek istediğimiz için net bir gün bilmiyorum canım ya ama bu tahlili öylesine yani ben değil doktorum istedi o yüzden vermsitim ve ilk defa bu şekilde bir sonucla karşılaşıyorum suan 4 gün kaldi bat atam olarak ilişkinin üzerinden kaç gün geçti canım 12 gün geçmiş olması gerek
canım adet gununde adetin gelmezse tekrarla yükselebilir gibi geldi banabebek istediğimiz için net bir gün bilmiyorum canım ya ama bu tahlili öylesine yani ben değil doktorum istedi o yüzden vermsitim ve ilk defa bu şekilde bir sonucla karşılaşıyorum suan 4 gün kaldi bat a
inslalah yukselir çok tesekkurler yarın evde test yapiyim diyorumcanım adet gununde adetin gelmezse tekrarla yükselebilir gibi geldi bana
Bİ DE İDRARDA YAP BAKALIM NASIL ÇIKICAK UNUTMA SİLİK ÇIKMASIDA GEBELİK POZİTİF DEMEKTİR BU ERKEN GEBELİK TESLTERİNDEN AL AMAinslalah yukselir çok tesekkurler yarın evde test yapiyim diyorum
İnşallah gönlüne göre olur canım,mutlu haberler alırsıninslalah yukselir çok tesekkurler yarın evde test yapiyim diyorum
tamam canım cok sağol dua et pozitif olsunBİ DE İDRARDA YAP BAKALIM NASIL ÇIKICAK UNUTMA SİLİK ÇIKMASIDA GEBELİK POZİTİF DEMEKTİR BU ERKEN GEBELİK TESLTERİNDEN AL AMA
İNŞALLAH CANIM ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE VERSİNtamam canım cok sağol dua et pozitif olsun
istemez olurmuyim hemde deli gibi istiyorum o rakami görmek bile aglamama neden olmusken düşün kesinleşince ne hale gelirim 1 bid e değilken hamileydin demek ne güzel inşallah bende hamileyimdir yani tarifi değişik bir koku hassasiyeti basladi dünden beri ve ilk defa oluyor buBenim 0.47 çıkmıştı 1 bile değil.. doktor kesin bir dille hamile değilsin dedi. Üzülme gençsin olur dedi. Gerçi derdim o değildi radyasyonla çalışıyorum bebek varsa erken dönemde düşmeye neden olur diye korktum. Doktoru dinlemedim iki hafta heryerime kurşun önlük giydim. Adetime bir hafta kala hamile olduğumu öğrendim. Yorumları okumadım istiyor musun bilmem ama hamile olabilirsin. Dediğim gibi benim değerim 1 bile değildi şimdi kızım 7 aylık
amin insallahİNŞALLAH CANIM ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE VERSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?