- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 34
- Konu Sahibi pinkhouse34
adetine 1 hafta kala evde test ilemi yoksa kanmi verdin
Kedisever91

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ne güzel ya inşallah benimde vardır yarın eve test yapacagim insalalh keisnlesirCanım bak geçen bir arkadaşa daha demiştim. Aynı senin gibi adetten önceki değeri böyle bişeydi. Burda bi arkadaşımızda böyleydi regl gecikince değer arttı. Sanırım şuan 3 aylık falan![]()
Regl gecikince yap bence kuzumayy ne güzel ya inşallah benimde vardır yarın eve test yapacagim insalalh keisnlesir
4 gün önce değer 3.07 idi şimdiye var ise yukselmistir umuduyla yaarin yapmak istiyormRegl gecikince yap bence kuzum![]()
inslalah teşekkür ederim :)Merhaba
Çok önceden tesadüf de olsa düşünüp kafanızı yormayın
Regl günü geçtiğinde test yapın, hayırlı zamanda hamile olursunuz inşallah![]()
Sen bilirsin canım. ama ben şiddetle regl geçtikten sonra kanda baktırmanı tavsiye ederim4 gün önce değer 3.07 idi şimdiye var ise yukselmistir umuduyla yaarin yapmak istiyorm
Bilmiyorum benim koku hassasiyetim kusmalarim 6. Haftada başlamıştı ama ben hamile olduğumu çok derin uyumaya başladığımda anladım. Çok hafiftir uykum ayak sesine uyanirdim ama bı gün ne yelefom duymusum ne de kapıistemez olurmuyim hemde deli gibi istiyorum o rakami görmek bile aglamama neden olmusken düşün kesinleşince ne hale gelirim 1 bid e değilken hamileydin demek ne güzel inşallah bende hamileyimdir yani tarifi değişik bir koku hassasiyeti basladi dünden beri ve ilk defa oluyor bu
İdrar testinde çıktı. Adetime bir hafta kala. Bende yerleşme kanaması gibi bı lekelenme olmuştu daha sonra kan verdim ama değer çok dusuktu dediğim gibi.adetine 1 hafta kala evde test ilemi yoksa kanmi verdinKedisever91
inşallah çok tesekkurler iyi dileklerin icinBilmiyorum benim koku hassasiyetim kusmalarim 6. Haftada başlamıştı ama ben hamile olduğumu çok derin uyumaya başladığımda anladım. Çok hafiftir uykum ayak sesine uyanirdim ama bı gün ne yelefom duymusum ne de kapıinşallah hamilesindir arkadaşım
aaa o nasıl oluyo canm bu sonuç la mi anlasiliuorEsinle iliskiye gir yumurtalarin olgunlasmis canım hamile degilsin..
ozaman o kasik agrilarinin sebebi yumurtlammmi hcg mi 3.9 ciktiIstersen git baktir dr a :) benimde ayniydi yumurtam catlamis kosa kosa dr gittim hamileyi diye 3.9 du benim ki yumurtan olgunlasmis dedi.. Allahtan cocugum yok uzuluyordum simdi şükür sebebim.
Evet yumurtan catliyor ondanozaman o kasik agrilarinin sebebi yumurtlammmi hcg mi 3.9 cikti
dün gece oldu bakalim bugün yada yarın olur tekrardan şimdi kafam iyice karisti olsunda hayirlisi ile gec te olsa gelsin bebegimEvet yumurtan catliyor ondan
Zaman kaybetme esinle beraber ol sık sık
insalalh yukselir çok tesekkurlerAdetime 3 gün kala 2 çıkmıştı bhcg, sonuç olarak hamileydim. Yükselebilir yani