- 24 Ocak 2020
- 456
- 323
- 53
- 31
- Konu Sahibi Denizim2503
-
31 12.2019 adetim 27 ocakta yjmurtlama gordum adetime 4-5gun var heycanla beklyrm tutarmi cabaArkadaşlar merhaba sat tarihim 31.12.2019 bat tarihim 28.01.2020 normalde günü gününe olurum aralik ve Ocak çocuk yapmaya karar verdik. Yumurtlama takvimi kullandım . 26 ocakta kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı adet günüm geçti 31.01.2020 de tekrar yaptırdım 0.5 çıktı ertesi gün 01.02.2020 de tekrar yaptırdım 0.1 çıktı ve en son bugün yani 03.02.2020 de yaptırdım 0 çıktı bugün tam tamına 1 hafta gecikti ve aşırı strese girdim stres etkiler biliyorum fakat benim stresin regl olmamamdan kaynaklı gergin oluyorum . Sizce biraz daha mı bekleyin yoksa adet.skturucu kullanım mi kafam karmakarışık oldu.
Kaç günde bir oluyorsub31 12.2019 adetim 27 ocakta yjmurtlama gordum adetime 4-5gun var heycanla beklyrm tutarmi caba
38-39gunde birKaç günde bir oluyorsub
Tahlil yaptrdin miBen standart 28 günde oluyorum geçti ama garip bir şey oldu bu ay
Bekle canım arkadadım 14.gününde öğrendi. Şuan hamileArkadaşlar merhaba sat tarihim 31.12.2019 bat tarihim 28.01.2020 normalde günü gününe olurum aralik ve Ocak çocuk yapmaya karar verdik. Yumurtlama takvimi kullandım . 26 ocakta kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı adet günüm geçti 31.01.2020 de tekrar yaptırdım 0.5 çıktı ertesi gün 01.02.2020 de tekrar yaptırdım 0.1 çıktı ve en son bugün yani 03.02.2020 de yaptırdım 0 çıktı bugün tam tamına 1 hafta gecikti ve aşırı strese girdim stres etkiler biliyorum fakat benim stresin regl olmamamdan kaynaklı gergin oluyorum . Sizce biraz daha mı bekleyin yoksa adet.skturucu kullanım mi kafam karmakarışık oldu.
Ay ne güzel ya bir oğlum var zaten çok şükür ama insan istiyor yinede bebek sevmekBekle canım arkadadım 14.gününde öğrendi. Şuan hamile
Yaptırdım hemde kaç kez 0.100 0.5 0.1 ve 0 yani aslında yükselme var ama saçma bir şekilde bu yükseliş de sıfırın üzerini goremedim artık kendimle dalga geçmeye başladımTahlil yaptrdin mi
Allah sağlıklı uzun ömür versin biz yapamıyoruz ne yapsak olmuyor. Bisürü kürtaj ameliyat bebek kaybı. Anlatsam moralin bozulur inşallah olurAy ne güzel ya bir oğlum var zaten çok şükür ama insan istiyor yinede bebek sevmek
Allah'tan ümit kesilmez Allah isteyen herkese verir inşallah ne ümitsiz durumlar var kordonlarini bağlayıp da hamile kalan yada asla çocuğun olmaz denilip de birden bire hamile olduğunu öğrenen o yüzden moralini bozma ve ümitsiz kalmaAllah sağlıklı uzun ömür versin biz yapamıyoruz ne yapsak olmuyor. Bisürü kürtaj ameliyat bebek kaybı. Anlatsam moralin bozulur inşallah olurrabbim hayırlısını versin
Gec döllenme olsa deger düsük olur ama yine de 10un uzerinde olur.Bende aynı şeyi düşünüyorum fakat geç dollenememi acaba diyorum kafam karıştı iyice
gec döllenme olmus olabilir yada str3s yaptysanYaptırdım hemde kaç kez 0.100 0.5 0.1 ve 0 yani aslında yükselme var ama saçma bir şekilde bu yükseliş de sıfırın üzerini goremedim artık kendimle dalga geçmeye başladım
İşte kafam çok karıştı kimi bekle diyor kimi yoktur diyor doktor rahimde kalınlaşma var diyorGec döllenme olsa deger düsük olur ama yine de 10un uzerinde olur.
Çok strese girdim inan var ya anlatamamgec döllenme olmus olabilir yada str3s yaptysan
Doktor verdi mi ilaç regl olabilmeniz için peki?İşte kafam çok karıştı kimi bekle diyor kimi yoktur diyor doktor rahimde kalınlaşma var diyor
Vermedi de bekle dedi sadeceDoktor verdi mi ilaç regl olabilmeniz için peki?
Al bendende okadr ama stres yapmamak lazim biliyorsun keske benimkide gecikseÇok strese girdim inan var ya anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?