• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir akıl verin

Arkadaşlar merhaba sat tarihim 31.12.2019 bat tarihim 28.01.2020 normalde günü gününe olurum aralik ve Ocak çocuk yapmaya karar verdik. Yumurtlama takvimi kullandım . 26 ocakta kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı adet günüm geçti 31.01.2020 de tekrar yaptırdım 0.5 çıktı ertesi gün 01.02.2020 de tekrar yaptırdım 0.1 çıktı ve en son bugün yani 03.02.2020 de yaptırdım 0 çıktı bugün tam tamına 1 hafta gecikti ve aşırı strese girdim stres etkiler biliyorum fakat benim stresin regl olmamamdan kaynaklı gergin oluyorum . Sizce biraz daha mı bekleyin yoksa adet.skturucu kullanım mi kafam karmakarışık oldu.

Merhaba, stresten kaynaklı olduğundan dolayı gecikmiş olabilir.
Benim de geciktiği durumlarda oldu.
Erken gebelik testinde olumsuz çıktıktan sonra,
adetimin hızlanması için ada çayı içip bol bol hareket ediyordum.
Tabii her şeyin hayırlısı :)
tavsiyem stres yapmayıp beklemeniz.

Merhaba, stresten kaynaklı olduğundan dolayı gecikmiş olabilir.
Benim de geciktiği durumlarda oldu.
Erken gebelik testinde olumsuz çıktıktan sonra,
adetimin hızlanması için ada çayı içip bol bol hareket ediyordum.
Tabii her şeyin hayırlısı :)
tavsiyem stres yapmayıp beklemeniz.
Adaçayı rezene de içtim yani normal zamanlarda da içtiğim bir şey hareket zaten çalıştığım için maşallah durmuyorum da aksam eve gel aynı keza yemek çocuk derken yine oturmak yok ben anlamadım bende mi bir gariplik var

Adaçayı rezene de içtim yani normal zamanlarda da içtiğim bir şey hareket zaten çalıştığım için maşallah durmuyorum da aksam eve gel aynı keza yemek çocuk derken yine oturmak yok ben anlamadım bende mi bir gariplik var

Çalışan kadın olmak gerçekten zor.
Ben de iş yerinde ki stresi yaşadığımdan dolayı gecikmelerim oluyordu.
Ada çayı adet söktürücü olarak listelerin başına geliyor. Sizde içiyor muşsunuz zaten...
Onun dışında bir hafta daha beklemeniz daha uygun olacak sanki.

Back