Lütfen Bilgisi Olanlar

Mekslna58

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
43
7
6
26
Arkadaşlar merhaba geçen ay yumurtlama döneminde eşimle birlikte olduk bu ay adet günüm 17 yken 15 inde sancısız akıntım oldu normal de günü gününe ve çok sancılı olurdu 4 ay önce kürtaj oldum sormak istediğim adetten 3 gün önce bi erken gebelik test yaptım çok çok silik çizgi çıktı akıntım başladı 4 gün önce bitti ama dün gün boyu ara ara kahverengi akıntım oldu bugun normal test yaptım ondada çok silik çizgi yakaladım herhangi bi bilginiz varmıdır bu konuda

24 haftalık gebe görünüyorsunuz????

Silik cizgi ve iki tane test yapmışsın. vardır o zaman kan ver net ogren

Normal testte silik çizgi çıktıysa gebelik olabilir. Birkaç gün geçince kan verin

Akıntım başladıdan kastınız adetiniz mi 15inde başlayan? Biraz karışık anlatmışsınız ama sanki son yaşadığınız şey yerleşme kanaması gibi geldi bana. Daha net anlatırsanız yardımcı olacak birileri umarım ki çıkacaktır

Şöyle normal adetim ayın 17 si ben 15 inde hiç beklemeden akıntım geldi ama sancısız normalde ağrıdan ölürdüm daha sonra sancım oldu 2 gün normal adetmiş gibi oldum daha sonr kesildi dün yine ara ara kahverengi net akıntım oldu

Kanamanız çokmuydu diğer zamanlarda ki gibi? Birde tam yumurtlama tarihinizi biliyormusunuz?

Şöyle normal adetim ayın 17 si ben 15 inde hiç beklemeden akıntım geldi ama sancısız normalde ağrıdan ölürdüm daha sonra sancım oldu 2 gün normal adetmiş gibi oldum daha sonr kesildi dün yine ara ara kahverengi ney
Kanamanız çokmuydu diğer zamanlarda ki gibi? Birde tam yumurtlama tarihinizi biliyormusunuz?
Evet en doğurgan günde affınıza sığınıyorum birlikte olduk kanamam ilk 2 gün kendimi kastıkça geldi normal adetmiş gibi

Yani kötü ve sizi üzecek bir yorumda bulunmak istemem ama eğer kanamanız normal regli gibiyse ve silik çizgi alıyorsanız kaset testlerde, çok erken bir düşük yapmış olabilirsiniz. Fakat kan miktarınız az ise üzerine görme dedikleri şeyi yaşamış ve çok çok yeni bir hamilelik yaşıyor olabilirsiniz. Umarım gönlünüzden geçeni nasip eder rabbim. Dualarım sizinle

Ben ilk bebeğimi kaybettiğim zaman bile düşük yaşamadım içimde 10 gün cansız kalmış kürtajla aldılar şimdi kafam karıştı bilmiyorum

Ben ilk bebeğimi kaybettiğim zaman bile düşük yaşamadım içimde 10 gün cansız kalmış kürtajla aldılar şimdi kafam karıştı bilmiyorum
Eğer imkanınız varsa yarın muhakkak kan verin. Dilerim rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın size. inşallah tez vakitte hayırlı haberler alın

Eğer imkanınız varsa yarın muhakkak kan verin. Dilerim rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın size. inşallah tez vakitte hayırlı haberler alın
Allah razı olsun çok teşekkür ederim size sormak istediğim bi soru daha var yerleşme kanaması adet günün de gelir mi peki ve yerleşme den sonra testte göster mi hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…