Canım seni topiklerden biliyorum bana kızma ama senin düşünceni merak ediyorum oyuzden yazmak istedim msj da atılmıyor ki atayım
canım daha önce kayıplarım oldu.geleyim bu aya adetim gecikeli 13 gün oldu ve ilk kez bu kadar gecikti neyse bi on gündür de belirti yaşıyorum ne belirtisi dersen kasik agriis hafif göğüs hassasiyeti ve ilk kez bir hafta boyunca akıntım oldu beyaz ve sulu..neyse geçen cuma erken gebelik testi yaptm varla Yok arası çıktı fotoda görünmeyen cumartesi ve Pazar yaptım cumadan bir tık görünen ama silik tabi ve ikiside aynı pazartesi tekrar yaptım ilk 10 dakika içerisinde çıktı bildiğin görünüyor ve daha önce hep kullandığım beni yanıltmaya testlerdi hepsi aynı marka bende pazartesi kan verdim HCG harici herşeye bakmış neden bakmadinix deyince cihazı bahane etti ama anlamamıştı snairim neyse dün tekrar kan testi yaptım sadece 0 yaziyor sonuç bu ilde yeniyiz acaba sağlık ocağı mi yanlış sonuçlandi benmi vücudumu tanımıyorum şok oldum testte ckti yani foto atıyorum pazartesi sabah yaptım bu ikisi aynı test.Umarim kizmazsin bana
yorumun nedir şaştım kaldım ben